Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ceyhunulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK & Honda CBR 1100 XX
    Alıntı helestratus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar.bugün ilk motorumu aldım.başlangıc için suzuki tercih etiik.ettik diyorum çünkü arkadaşımla beraber aldık.benimki siyah onunki mavi.henüz kask da almadık.ne tür bi kask uygun olur ve bu motorda nelere dikka etmeliyim paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşım kask ile beraber mutlaka bir bellikte al. Her türlü motorda sırtında hava türbülans yapıyor.Böbrekleri beli korumak lazım. Sıcak havada tişört ile gezerken bile belliğin belinde olsun. Rüzgar çok sinsi bugun olmasada ileride etkisini gösterir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökay kardes kaskı kullanmıyorsun hala umarım çünkü oyle bir izlenim edindim
    Şu an biraz paraya sıkışığım. O sebeple kullanıyorum. Ama ilk fırsatta değiştireceğim...
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

bu motorda çenelikli kask komik olur mu yani scotter diye.bir de sizce montlardan almalımıyım.motor çok iyi gidiyor bu arada stres atmak için ideal.acemilik gecince değiştiririm diyordum ama bu ufaklık cok zevkli.iyiki almısım.yarı fiyatına çinlimarka cok var ama takarik hepsi..2400 ü 10 taksit yaptılar artı 130 ytl plaka tuttu.

Motosikleti
    suzuki AN 125 HK
    arkadaşlar..bende ilk olarak motor almak istiyorum... fakat suzuki an 125 hk ve kymco agility 125 arasında kararsız kaldım..kymco daha sağlam olabilir ama estetik yok..ama suzuki çok estetik..karar vermemde bana yardımcı olursanız sevinirim..

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı diew adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar..bende ilk olarak motor almak istiyorum... fakat suzuki an 125 hk ve kymco agility 125 arasında kararsız kaldım..kymco daha sağlam olabilir ama estetik yok..ama suzuki çok estetik..karar vermemde bana yardımcı olursanız sevinirim..
    Bu başlık altındaki topicde kime sorarsan sor herkesin vereceği cevap aynıdır sanırım... Hey Millet !... AN 125 inden memnun olmayan var mı ??????

bu motorda çenelikli kask komik olur mu yani scotter diye.bir de sizce montlardan almalımıyım.motor çok iyi gidiyor bu arada stres atmak için ideal.acemilik gecince değiştiririm diyordum ama bu ufaklık cok zevkli.iyiki almısım.yarı fiyatına çinlimarka cok var ama takarik hepsi..2400 ü 10 taksit yaptılar artı 130 ytl plaka tuttu.
    Çenelikli kask derken çenesi açılır kaskımı kasdediyorsun anlamadım? Bana sorarsan şu nazi kasklarından olmasında hangi modelden istersen al. Mont ve full koruma da yapmalısın kendine. Sonuçta bu aletle yerine göre 80 - 100 km/s yapacaksın...

hayırlı olsun arkadasımmm

teşekkürler arkadaşlar..motorumla gezerken gazı kesince bazen egsozdan pıtırtı ve cok az da pat diye bi ses geliyor bu normal mi yoksa kullandığım benzinmi yapıyor..işin ilginci bu ses de hosuma gittibu arada suzuki konusunda kararsız kalmaya gerek yok binice ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlıyorsunuz..

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    hayırlı olsun. makinandan arkadasımdada var. ilk kullandığımda kullandıgım en küçük motor olarak geldi bana ( hiç today kullanmadım) bu ne bisiklete bin daha iyi fln derken kendi kendime caddeye çıktım. sagdan sagdan ufak ufak giderken birden bi gülme geldi nedense heralde eglenceli motor terimi boyle oluyor 5- 10 dakika kullandıktan sonra ilk başta kıytırık dedigim motor hakkında -güzel makina ugrasmaya degmez bas git işte her yere diye yorumlamaya başladım. çok az daha büyük olsaydı harika olurmuş. güle güle kullan..
    Now the world is gone. Im just one.

redshark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilla Sportcity
    teşekkürler arkadaşlar..motorumla gezerken gazı kesince bazen egsozdan pıtırtı ve cok az da pat diye bi ses geliyor bu normal mi yoksa kullandığım benzinmi yapıyor..işin ilginci bu ses de hosuma gitti
    aynı ses benim motordada oluyo benim de çok hoşuma gidiyo

diew an125 kullanıcı olarak ben motorumdan çok memnunum keyifili bi scooter kymco kullanıcılarıda kendi motorlarından memnunlar kısacası hangisini seçersen seç pişman olmazsın hangisi gözüne hoş geliyorsa onu al

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nighthawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Size tam olarak kaça mal olduğunu da sonuçta belirtirseniz sevinirim.Bu arada Ankara'da An 125 sahibi olan bu forumda siz ve ben varım sanırım
    valla şöle söyleyim 2070 kredi kartına 12 taksit +500 ytl vergi için verdim + plaka ne tutacak.... motorum gelmiş ama daha bakmadım çünkü plakasız motoru ne yapayım cumarteside işlem olmayacağından, neyse bu öğlen gidip bi göreyim ellerinde mavisi vardı bordo yoktu ankarada ben bordonun bi resmini gördüm taptım umarım dediğim bordo dur bakalım pazartesi şu işlemleri bitirsek bari yani bu arada ehliyet sürücü kursu bilmemne derken vallaha bende mahvoldum işin içinden çıkacaz ama nasıl ,ya şu egzoz sesini bende merak ettim arkadaşlar yazmış bu arada ankaradan alacaklara tabi benim sayemde ist 2 adet geldi korgodan yani bi bordo daha var şuan satılmadı ise suzuki kullanan hiç bayana rastlamadım nedense ankarada hiç bayanlar sevmiyo sanırım ...

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı tnsuzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla şöle söyleyim 2070 kredi kartına 12 taksit +500 ytl vergi için verdim + plaka ne tutacak.... motorum gelmiş ama daha bakmadım çünkü plakasız motoru ne yapayım cumarteside işlem olmayacağından, neyse bu öğlen gidip bi göreyim ellerinde mavisi vardı bordo yoktu ankarada ben bordonun bi resmini gördüm taptım umarım dediğim bordo dur bakalım pazartesi şu işlemleri bitirsek bari yani bu arada ehliyet sürücü kursu bilmemne derken vallaha bende mahvoldum işin içinden çıkacaz ama nasıl ,ya şu egzoz sesini bende merak ettim arkadaşlar yazmış bu arada ankaradan alacaklara tabi benim sayemde ist 2 adet geldi korgodan yani bi bordo daha var şuan satılmadı ise suzuki kullanan hiç bayana rastlamadım nedense ankarada hiç bayanlar sevmiyo sanırım ...
    Hayırlı olsun arkadaşım. Alınca resmini koyda bi bakalım kırmızısı nasılmış...

Alıntı gokayugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun arkadaşım. Alınca resmini koyda bi bakalım kırmızısı nasılmış...
    ok ama şöle bi hafta sonra filan resim koyarım parçaları pahalımı diğer motor parçalarına göre bi de aceba kask ve mont nasıl bişi olmalı okudum biraz ama tam fikrim olmadı

Motosikleti
    Artık Yok
    an 125 gerçekten güzel gerçi biz mondi ile takılıyoruz ama inşallah mooru büyüttüğümde adam gibi bir japon alacağım.
    Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    merhaba
    yorumları okudum eleştırılerde var tabiki olumlu yada olumsuz
    gecenlerde motorumu sattım büyük makıne almadan önce şehır içinde ulaşım
    işlerimi hallletmek için skutur araştırmaya başladım
    çançinçon almaktansa an 125 e karar kıldım
    test te ettım şehir içinde fazlasıyla yeterlı bir motor fazlasını beklemek yanlış olur sonuçta suzuki
    her motorcu arkadaşın elinin altında olması gereken makınelerden
    gidipte şehır içinde 1000rr la gezmek bana saçma geliyo
    makıneye yazık

Motosikleti
    suzuki AN 125 HK
    sonunda suzukimi aldım..bu arada benim gibi bayan sürücülerin sitemizde çoğalması dileğiyle..kızlar yalnız bırakmayın beni....

merhaba

Alıntı diew adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonunda suzukimi aldım..bu arada benim gibi bayan sürücülerin sitemizde çoğalması dileğiyle..kızlar yalnız bırakmayın beni....
    diew hayırlı olsun nereden olduğunu motorunda ilk gn neler yaşadığını ve o keyfi bizimlede paylaşırsan seviniriz ankarada isen hatta birlikte tur atarız sanırım senin motor siyah ben bordo almıştım millet kız lar biner kırmızı filan dedi ama bu kırmızı değil bordo ve çok şirin siyah bana biraz bözeği andırdı gerçi benim motor da uğur böceği neyse hayırlı olsun bi de şu kilit olayı nasıl kilitlememiz lazım motoru gerçi kocaman bi kilit aldım master lock çelik yarın vergileri yatar salı günü plakayı taktırım resimlerinide söz verdik bi ara çekip kayocam ....

3 tane üst üste Bende aldım mesajı Suzuki an 125 için

Arkadaşlar bende dün aldım motoru. Kuvvetli motordan 2490 YTL Kast+A2 ehliyetli 12 ay taksitle aldım. Ruhsat ve plaka çıkartmak için 200 YTL istiyorlar ama ben yaptırmaya karar verdim, nasıl yapılacağı konusunda madde madde yazarak yardımcı olursanız, bu yeni suzuki gönüllüsüne çok sevinirim.

Nereye gitmem lazım, ne götürmem ne kadar para vermem lazım? Boş vaktim var, yardımcılarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu arada, ben ön cam ve topcase de taktırmayı düşünüyorum, öncam ve topcase takılmış bir tane gördüm çok güzel olmuştu, resimleri yakında yollarım
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

Motosikleti
    Suzuki AN 125

plaka ruhsat işlemleri

Tipitipim

Arkadaşlar bende dün aldım motoru. Kuvvetli motordan 2490 YTL Kast+A2 ehliyetli 12 ay taksitle aldım. Ruhsat ve plaka çıkartmak için 200 YTL istiyorlar ama ben yaptırmaya karar verdim, nasıl yapılacağı konusunda madde madde yazarak yardımcı olursanız, bu yeni suzuki gönüllüsüne çok sevinirim.

Nereye gitmem lazım, ne götürmem ne kadar para vermem lazım? Boş vaktim var, yardımcılarınız için şimdiden teşekkürler.
    Dostum www.trafik.gov.tr sitesine gir plaka/ruhsat işlemleri bölümünü tıklarsan 7 ayrı evrak vardı sanırım hazırlaman gereken...yeni gelen her arkadaş söylüyorum daha önceki sayfalara bir göz atarsanız tüm cevaplarınız orada var aslında...gittiğin zaman emniyetten seni yönlendirirler, önce oradaki bir muameleciden ruhsat evraklarını doldurtman gerekiyor bunu el yazısı ile ile yapamıyorsun polisin yapması lazım aslında ama onlarda uğraşmadığı için 15-20YTL ye basvuru evraklarını hazırlatırsın, plaka vs. işelmleri de var tabi...vaktin varsa uğraş, 120 YTL ye filan mal oluyor toplamda yanılmıyorsam....

Ön cam tercihe kalmış rüzgar yemek istemiyorsan iyi olur şahşen ben de düşünüyorum ama tipi biraz itici geldi....

Topcase ise bu motorda Allah ın emri o kadar buyuk rahatlık ki özellikle fullface kask koltuk altına sığmıyor, mont sığmıyor vs. Elinde ne varsa hemen atıyorsun arkaya...Ama dikkat et sakın ha sakın diyorum ÇİN malı bir şey alma..ben gittim aldım ertesi gün arkamdan caddeye düştü dağıldı Allah korusun bi kazaya filan olabilirdi benim yüzümden..üstelik gittim ve sirkeci esnafı ile papaz oldum...neyse serde avukatlık var kaptırmadım parayı...Kesinlikle kaliteli bir çanta al ben Shad 33 aldım çok şık bir çanta nakite 90 YTL ye kadar bırakıyorlar Kappa'nın da 35 Lik çok güzel bir modeli var..

Bu arada ilk fırsatta hediye kaskı değiştirmeni tavsiye ediyorum, uyduruk bir şeydir mutlaka, inşallah asla lazım olmaz ama olursa kafanda doğru düzgün bir kask olmasının faydasını forumun eski sayfalarında kötü deneyimleri olan bir kaç arkadaşımız anlatıyor

Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum....

diew
    Hayırlı olsun, kazasız belasız eğlenceli sürüşler diliyorum, foruma hoşgeldiniz .....

Motosikleti
    suzuki an 125 hk

ömercem'e

ömercem arakadasim
    bir araba sahil yolunda onumde giderken yolun sagindaki cebe girer gibi yapti
    bende o cebe girer yanindan gecer giderim diye hesap yaparken
    aniden yon degistirip onumde durdu.
    suratim 80 km idi 10 metre kala frene basabildim kayip arabaya arkadan carptim.
    adam zaten acemiymis arabada kiralik.
    hatanin kendisinde oldugunu kabul etti defalarca ozur diledi beni hastaneye goturdu. ne kadar dikkatli olursaniz olun mutlaka bi dikkatsiz cikip basinizi belaya sokabilir.trafik hizli akiyordu arkamdan gelen taksi guclukle durabildi
    dedim ya ucuz atlattim.
    kask ve eldivenin onemi buyuk mutlaka kullanin.
    elimde koruyucu eldiven olmasina ragmen parmagimin derisi koptu
    eldiven olmasaydi parmakta gidebilirdi.
    neyse herkese kazasiz belasiz surusler dilerim .
    dikkatli olun

Omercem , inan suzuki an 125 forumunu baştan sona bütün mesajları ile okudum hemde birkaçkez okudum Teşekkürler yardımın için.

Senin topcase'in düşmüş, taksici tarafından yol kenarına konulmuştu sanırım onuda okudum ve kesinlikle çin almayı düşünmüyorum. Kask zaten çok dandik kaskı şimdilik sadece polisten korunmak için kullanıcam. Sanırım Nolan diye kask markası varmış, biraz araştırıcam kurye olan amcamınoğlu kullanıyor. Şimdilik ruhsatı halledeyimde gerisi kolay

Aşağıdaki belgeleri trafik şubesine götürücem sanırım, peki neyi nereden alıcam hepsi bir yerdemi ayrı ayrı yerlere gitmem lazım mı?

1. Fatura ve faturayı düzenleyen bayiinin yetki belgesi. (Bayiden alıcam)

2. Uygunluk belgesi (Bunu nereden alıyorum)

3. Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası (Bunu nerede yaptırıcam)

4. ÖTV ödeme belgesi aslı (Bankayamı yatıcak, hangi banka)

5. Vatandaşlık numarası (Bu bende var)

6. Tescil ve Trafik belgesi (Trafik Tescil Şube veya Bürosu'ndan)

7. Şoförler Odası'ndan yeni kayıt dosyası (Şöförler odasınamı gidicem)
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)