Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Haziran 2008, 03:53
teşekkürler uğurcom bu arada arkadaşlar corlas bayyii ankarada var anıtepede yani istanbula motor almaya gitmenize geek yok hatta anıt kabirin karşısında diyebilirim hatta 2 mavi 2 siyah an 125 var ama sakın bi tanesi benim sanırım alacam da ama mavi renkmi siyah renkmi karar veremedim yada kırmızı bide diğer rengi ne onu hiç görmedim ayrıca sadece kontok kilidi yeterlimi ya çalarlar diye çok korkuyorum sizce en çok tutulan renk yakışan an 125 de hangisi bide neon far yakışmış nerde nasıl kaça yapılır aceba .......
Reklamlar
-
08 Haziran 2008, 16:01
tnsuzun adlı üyeden alıntı
teşekkürler uğurcom bu arada arkadaşlar corlas bayyii ankarada var anıtepede yani istanbula motor almaya gitmenize geek yok hatta anıt kabirin karşısında diyebilirim hatta 2 mavi 2 siyah an 125 var ama sakın bi tanesi benim sanırım alacam da
ama mavi renkmi siyah renkmi karar veremedim yada kırmızı bide diğer rengi ne onu hiç görmedim ayrıca sadece kontok kilidi yeterlimi ya çalarlar diye çok korkuyorum sizce en çok tutulan renk yakışan an 125 de hangisi bide neon far yakışmış nerde nasıl kaça yapılır aceba .......
bende ankarada oturuyorum.yazın sonuna doğru ehliyetimi alıcam.ama sabredemiyorum öss yi bekliyorum haziranın sonlarına doğru almayı düşünüyorum motoru.anıttepe deki bayiye ben daha gitmedim.fiyat peşinat konusunda ne söyledi sana.bende ybr düşünüyorum ama suzuki daha hoşuma gidiyor niyeyse.600cc olmadıktan sonra vitesli motoru napayım diyorum.bende almaya karar verirsem eğer gider alırız motorları
-
08 Haziran 2008, 22:20
Anakara Anıttepe'deki bayiye ben fiyat sormuştum,burunlarından kıl aldırmıyorlardı bir ay önce plaka dahil 2700 istediler.gram inmediler.En son durum ne bilmiyorum.
-
08 Haziran 2008, 22:45
Arkadaşlar bu motorun yakıtı nasıl? hiç durmadan 200 km gidermi? acil yardım
-
09 Haziran 2008, 17:23
Mikuni adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motorun yakıtı nasıl? hiç durmadan 200 km gidermi? acil yardım
100 km de 2,5-3,0 litre arası, kullanıma bağlı olarak değişir. Bir depo ile 250km mesafe yapabiliyor, zorlamazsan durmadan gider.
-
10 Haziran 2008, 16:07
Arkadaşlar dün Göztepe Korlas'a teslim ettim motoru. Kazadan sonra egzoz değişimi için. AN 125 egzoz 270 ytl. Rölanti problemim vardı bir iki gündür. Rölantideyken stop ediyordu motor. Bide yan sehpa hafif eğilmişti onunda düzeltilmesi hepsi için işçilik 50 ytl 270 + 50 320 ytl. (Kol gibi girdi walla ) Büyük ihtimalle bu akşama yetişecekmiş. Eee motor kaliteli olunca yedek parça fiyatlarıda o oranda şişiyor tabii... (Grenaj için boya yapmayı teklif ettiler. Sağ tarafta problem olmasına rağmen komple boya yapılırmış. Oda aşağı yukarı 200 - 250 ytl imiş. Dedim kalsın ileride olmadı komple grenajı değiştirirm daha iyi.) Sağlık olsun diyorum. Aranızda herhangi bir parça değiştiren varmı ?
-
10 Haziran 2008, 21:10
Geçmiş olsun arkadaşım. Aslında kasko da bir çözüm. Verdiğin parayla kasko yaptırsaydın hem kaza masraflarını öderdin hem de sağda solda motoru çalacaklar diye bir derdin olmazdı.
-
10 Haziran 2008, 23:41
kasko olayını araştırdım 1000 ytl üstünde fiyat verdiler çalınma konusunda da kapalı garajda çalınırsa kapsam içine giriyo bizim motorlar için pek mantıklı olmuyo malesef
-
11 Haziran 2008, 02:25
redshark adlı üyeden alıntı
kasko olayını araştırdım 1000 ytl üstünde fiyat verdiler çalınma konusunda da kapalı garajda çalınırsa kapsam içine giriyo bizim motorlar için pek mantıklı olmuyo malesef
Ben AN 125 e 420 ytl ye full kasko yaptırdım. Ayrıca kapalı garaj kilit vs zorunluluğu yok. Yani bakkala gittin ve motor çalındı diyelim. Bunu da karşılıyor. Kazalarda oluşan tüm maddi hasarı karşılıyor. Biraz pahalı gibi ama en azından geceleri rahat uyuyorum.
-
11 Haziran 2008, 11:01
-
11 Haziran 2008, 11:45
Dark Mojo adlı üyeden alıntı
Ben AN 125 e 420 ytl ye full kasko yaptırdım. Ayrıca kapalı garaj kilit vs zorunluluğu yok. Yani bakkala gittin ve motor çalındı diyelim. Bunu da karşılıyor. Kazalarda oluşan tüm maddi hasarı karşılıyor. Biraz pahalı gibi ama en azından geceleri rahat uyuyorum.
nerden yaptırdığını söyleyebilirmisin yaptırmayı düşünüyorum konuştuğum yer scooterlara yüksek fiyat veriyorlar honda bayiliğide yapıyorlar honda beat göre fiyat vermişlerdi bugun sitelerine baktım 783 ytl indirmişler
-
11 Haziran 2008, 12:17
-
11 Haziran 2008, 12:32
çok güzel olmuşş topcase hayırlı olsun
-
11 Haziran 2008, 14:09
Arka fern balatasını da değiştirdim. Balata + Egzoz + Egzoz koruması + işçilik 400 ytl bayıldım. Suzuki resmi sitesinde yedek parça fiyatlarını da kontrol ettim. Fiyatlar doğru ama orda arka fren balata fiyatını göremedim. Benden 45 ytl aldılar balata için.
-
11 Haziran 2008, 14:49
gokayugur adlı üyeden alıntı
Arka fern balatasını da değiştirdim. Balata + Egzoz + Egzoz koruması + işçilik 400 ytl bayıldım. Suzuki resmi sitesinde yedek parça fiyatlarını da kontrol ettim. Fiyatlar doğru ama orda arka fren balata fiyatını göremedim. Benden 45 ytl aldılar balata için.
geçmiş olsun ya fiyatlar çok pahalı. parça olmamasıda cabası bendende 130 ytl istediler kırılan far altı grenajı için
-
11 Haziran 2008, 15:20
saol kenny senin çantada fiyakalı olmuş hayırlı olsun kaça aldın?
-
11 Haziran 2008, 15:23
gokayugur adlı üyeden alıntı
saol kenny senin çantada fiyakalı olmuş hayırlı olsun kaça aldın?
Teşekkürler, peşin 140 YTL'ye taktırdım, sirkeci özen motorda. Neyseki bizim motorda aparata falan gerek yok bide ona para vermiyoruz.
-
11 Haziran 2008, 15:25
kenny bişey merak ettimde ön granajda çatlak var onun fiyatını sordunmu ne kadarmış diye
-
11 Haziran 2008, 15:28
kenny adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ya fiyatlar çok pahalı. parça olmamasıda cabası
bendende 130 ytl istediler kırılan far altı grenajı için
bir önceki mesajda yazmıştım alıntı yaptım. tamir içinde 80 ytl istedi başka bir yer. biraz daha böyle bineceğim herhalde.
-
11 Haziran 2008, 15:31
kusura bakma görmemişim pardon tamir ettircğine yeni al daha iyi yaw
bence öle çokta kötü değil idare eder biraz daha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)