Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Mayıs 2008, 17:45
Dark Mojo adlı üyeden alıntı
Unutma ki büyük çantalar bu gibi küçük scooterların aerodinamiğini ve dengesini bozabilir. Ben siyah renkli kappa 26 çanta taktırdım ve çok güzel durdu. Gerçi kapasite küçük ama sanki bu çanta bu motor için yapılmış. Bir de sitelerde gezerken kappa 28 model bir çanta gördüm. O da çok hoşuma gitti. Lütfen bu gibi sorularda deneyimlerinizi aktarın.
Haklısın aerodinamiği bozabilir. Birde sele üstündeyken aynalardan geriye bakınca arka görüntünü kapatmasın. Birazda estetik bakın derim. Sonuçta bizler kurye değiliz. Öyle kocaman şeyler taşımayız herhalde. Bende yamaha 30 lt. topcase var. 35 liğini düşünmüştüm kaba geldi gözüme. 30lt iyidir bence... Yinede 35 liğide koyun arkaya bi etrafında dolanın motorun görün bakın derim...
Reklamlar
-
19 Mayıs 2008, 23:53
arkadaslar herkezz rodaj sonrasıı yaptıgı maksimum hızı yazarsa sewinirimm yeni alacak arkadaslara yardımcı olmuş olursununzz basta bana kesin bu yaz alıyorum ve aranıza katılcam :D
-
20 Mayıs 2008, 00:19
hercules71 adlı üyeden alıntı
arkadaslar herkezz rodaj sonrasıı yaptıgı maksimum hızı yazarsa sewinirimm yeni alacak arkadaslara yardımcı olmuş olursununzz basta bana kesin bu yaz alıyorum ve aranıza katılcam :D
Önceki sayfaları incele derim...
Hız konusunda pek beklentin olmasın, sonuçta hız motoru değil tabiiki. Otobanda zorlanabilirsin sonuçta AN 125 öyle abileri BURGMAN lar gibi uzun yol motoru değil... Şu ana kadar gördüğüm max. hız 110 km/h yi birazcık geçti. 110-115 arası diyelim... Ama çinli kardeşleri ile hız kıyaslaması nasıl olur bilmem...
-
20 Mayıs 2008, 00:39
gokayugur adlı üyeden alıntı
Önceki sayfaları incele derim...
Hız konusunda pek beklentin olmasın, sonuçta hız motoru değil tabiiki. Otobanda zorlanabilirsin sonuçta AN 125 öyle abileri BURGMAN lar gibi uzun yol motoru değil... Şu ana kadar gördüğüm max. hız 110 km/h yi birazcık geçti. 110-115 arası diyelim... Ama çinli kardeşleri ile hız kıyaslaması nasıl olur bilmem...
abiii 110 km diyosunn yeter bana walllaa çok bileee şehir içinde bence yeter
-
20 Mayıs 2008, 00:51
hız yeterli
çok iyi hızlanıyor seri, ben daha rodajdayım ama bazen köprüde gerekiyor gazlıyorum bir bakıyorum 70-80 çok rahat banamısın demiyor yani ,motor 9 beygir bu arada ve koltuk altı bağajda çok geniş gerçekten.
-
20 Mayıs 2008, 00:56
abiii 110 km diyosunn yeter bana walllaa çok bileee şehir içinde bence yeter
Tabii zaten şehiriçi için mükemmel bi seçim orası tartışılmaz bile... Bir kere tasarımı tamamen şehir içi için... Abartıyorum belki ama gözü kapalı alınması gereken motor bence...
-
20 Mayıs 2008, 01:04
sali@com adlı üyeden alıntı
çok iyi hızlanıyor seri, ben daha rodajdayım ama bazen köprüde gerekiyor gazlıyorum bir bakıyorum 70-80 çok rahat banamısın demiyor yani ,motor 9 beygir bu arada ve koltuk altı bağajda çok geniş gerçekten.
walla kardeşim çokkk sagoll kafayı yicemm araştırıyorummm alcamm ama para tam deillll ama bakıyorumm ama forumda suzuki 125 kullanıcılarıı falza foruma motor hakkında bişeyler resim vs yazmıyolarrr
-
20 Mayıs 2008, 01:12
100-110 beğenmeyen arkadaşlar zaten 125 cc scooter almasın , az hız değil yani bu capta bir motor için bence
walla kardeşim çokkk sagoll kafayı yicemm araştırıyorummm alcamm ama para tam deillll ama bakıyorumm ama forumda suzuki 125 kullanıcılarıı falza foruma motor hakkında bişeyler resim vs yazmıyolarrr
herkesin motoru daha çok yeni resim yazı hatta fun club bile olacak emin ol
-
20 Mayıs 2008, 11:54
Arkadaşlar benim kardeşimde var an125..Amacınız 130-140km hız yapmaksa maalesef an size göre motor değil ..Ben en son bastıgımda motor 2000 deydi düz yolda 100 bastı..Yokus asagıda 110-115 civarı yapıyor..
-
20 Mayıs 2008, 12:05
hadi bakalım inşş fun club kurulurrr
-
20 Mayıs 2008, 16:11
Dark Mojo adlı üyeden alıntı
Unutma ki büyük çantalar bu gibi küçük scooterların aerodinamiğini ve dengesini bozabilir. Ben siyah renkli kappa 26 çanta taktırdım ve çok güzel durdu. Gerçi kapasite küçük ama sanki bu çanta bu motor için yapılmış. Bir de sitelerde gezerken kappa 28 model bir çanta gördüm. O da çok hoşuma gitti. Lütfen bu gibi sorularda deneyimlerinizi aktarın.
Haklısın aerodinamiği bozabilir. Birde sele üstündeyken aynalardan geriye bakınca arka görüntünü kapatmasın. Birazda estetik bakın derim. Sonuçta bizler kurye değiliz. Öyle kocaman şeyler taşımayız herhalde. Bende yamaha 30 lt. topcase var. 35 liğini düşünmüştüm kaba geldi gözüme. 30lt iyidir bence... Yinede 35 liğide koyun arkaya bi etrafında dolanın motorun görün bakın derim...
35 lt. gerçekten çok büyük bizim motora göre zaten son çare olarak almayı düşünüyorum ve 30 lt. olanı gerçekten boyut olarak tam bizim motora göre ama benim alma amacım kaskımı ve montumu sığdırmak. kaskım ve montumda XL biraz büyük haliyle kafamı kurcalayan o. siz kendi çantalarınıza sığdırabiliyormusunuz kask ve montlarınızı?
-
20 Mayıs 2008, 16:13
35lt. büyük durmuyor arkadaşlar...
-
20 Mayıs 2008, 22:27
kenny adlı üyeden alıntı
35 lt. gerçekten çok büyük bizim motora göre zaten son çare olarak almayı düşünüyorum ve 30 lt. olanı gerçekten boyut olarak tam bizim motora göre ama benim alma amacım kaskımı ve montumu sığdırmak. kaskım ve montumda XL biraz büyük haliyle
kafamı kurcalayan o. siz kendi çantalarınıza sığdırabiliyormusunuz kask ve montlarınızı?
Walla bende sadece kask var. Montum olmadığı için birşey diyemeyeceğim. Ama bendeki 26 lt liğe sığar gibi geliyor bana. satın alırken bir dene bakalım.
Yaa bu suzukinin en kötü tarafı sele altı bagaja kask sığmaması..Kaskın boyutu ile alakası yok. Eşimin XS kaskı bile sığmıyor.
-
21 Mayıs 2008, 10:06
Arkadaşlar motosikletimden çok memnunum.Parasının karşılığını çok rahat veriyor.Ayrıca hız konusunda düz yolda 100-105km gibi süratlere çıkabilirsiniz.Zaten bu hız şehir içi kullanım için yeterlidir.Ancak otobanda sağdan gitmek anlamındadır.Ayrıca sele altına bagajına kask sığıyor.Hatta biraz boşluk bile kalıyor.Son ölçmemde 2,5 taktıgını farkettim.Performansı özellikle kalkışları süper zaten.Beat-Bws-125 cc scooter'ların hiçbiri yanıma yaklaşamıyor.Neyse arkadaşlar şimdilik söyleyeceklerim bunlar.
[IMG]http://img70.imageshack.us/img70/5995/karaca0005og8.jpg[IMG/]
Buda benim karaböcük..
Buda benim karaböcük..
-
21 Mayıs 2008, 11:53
forumdan yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederım.cbf 150 ve ybr 250 den sonra bır scooter almaya karar verdim .dun plakayı takmadan motoru aldım cumaya plaka gelıyormus.2300 ytl hersey dahıl.(batuhan moto ) bır de 100 ytl 30 lt gıvı canta sıparısı verdım.ayrıca sıze danısmak ıstıyorum koruma demırı taktırayımmı?fena gozukmuyor ınce sıyah demırler motoru sarıyor oda 110 ytl cıvarı.resımlerle bırlıkte yorumlarımı yazarım
saygılarımla
-
21 Mayıs 2008, 13:35
ugurkom adlı üyeden alıntı
forumdan yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederım.cbf 150 ve ybr 250 den sonra bır scooter almaya karar verdim .dun plakayı takmadan motoru aldım cumaya plaka gelıyormus.2300 ytl hersey dahıl.(batuhan moto ) bır de 100 ytl 30 lt gıvı canta sıparısı verdım.ayrıca sıze danısmak ıstıyorum koruma demırı taktırayımmı?fena gozukmuyor ınce sıyah demırler motoru sarıyor oda 110 ytl cıvarı.resımlerle bırlıkte yorumlarımı yazarım
saygılarımla
Koruma demirini nereden buldun bende düşünüyorum. Eğer taktırırsan bi foto koyarsın bizde bakalım. 30 lt topcase de 5 lt ayçiçek yağı 2 kg. dolma biber ve 3 kilo domates sığdırdım Kask srahat sığıyor ama montum yok...
-
21 Mayıs 2008, 14:06
mustafa01 arkadasım çok tşk ederim resim ve yorumların için
-
21 Mayıs 2008, 14:47
Koruma demirini nereden buldun bende düşünüyorum. Eğer taktırırsan bi foto koyarsın bizde bakalım. 30 lt topcase de 5 lt ayçiçek yağı 2 kg. dolma biber ve 3 kilo domates sığdırdım
Kask srahat sığıyor ama montum yok...
karaköydeki korlasta var koruma demiri, orada görebilirsin yolun düşerse, hatta öncamda var aynı motorda. ama koruma demiri çok kaba duruyor bence.
-
21 Mayıs 2008, 14:52
kenny adlı üyeden alıntı
ama koruma demiri çok kaba duruyor bence.
bence de güzel durmuyo
-
21 Mayıs 2008, 15:47
ugurkom adlı üyeden alıntı
saygılarımla
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim, darısı başıma
ayrıca herşey dahil gayet iyi bi fiyata almışsın, aldığın yerin web sitesi varsa paylaşırsan seviniriz..
bildiğim pek çok doğru var.. gittiğim bir tek yolum var..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)