Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Mondial 50TT-110FT-125KT-150UT-250MCT Hakkında

REKLAM ALANI
    cemgundes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    125 İnnova(honda) almalısın şu an kampanyada var sonra demedi deme.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tazmanian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INTEGRA 750D
    kardeşim saolasın. ama hiç aklımdan geçmemişti şimdiye kadar. bunu da incelemeye alcağım...

kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    Distinto şimdiden hayırlı olsun. ben kendi görüşümü aktarayım sana. bayinin vereceği kaskı boşver. 20 liralık, elinden düşürsen çot diye ortadan ikiye ayrılacak gibi duran kasklardan veriyorlar. bence bayiye "benim kaskım var, kaskı almamayım trafik takip işlemlerinde indirim yap" de. trafik takip işinde 10 lira 20 lira indirim yaparsa da bayiye dandik kask vermesi konsunda iki çift laf da edebilirisin. lostdwarf kask için bikaç yüz milyon koy cebine demiş ama o kadar da moralin bozulmasın yani. biz iki adet Airoh (italyan marka) kaska toplam 250 civarında verdik ve kasklar gayet güvenli ve güzel.
    lostdwarf sana da iki çift lafım var, fethiyeden karşıyakaya gelicem takılırız dedin kandırdın beni aldık motoru yoksun ortada.
    bu arada birşey söylemek istiyorum. rüzgarlı havada acayip tırsıyorum. gidonu kopartacakmış gibi sıkıyorum. altınyolda giderken arkamdan gelen scooterlara yol vermek zorunda kalıyorum. onlar uzayıp gidiyorlar , demek ki gidilebiliyormuş. rüzgarlı hava için tavsiyeniz var mı? (özellikle yandan gelen rüzgarda)

lostdwarf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    kaskkafa, izmir çıkartması için eylül ortasını bekliyoruz, malum ehliyetsiz fethiye-izmir adamı yıpratır
    bu arada kaskların net fiyatı nedir, nerdendir, 250 liraya ik airoh gerçekten güzel fiyatmış..

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler 110 ft nasıldır tavsiye edermisiniz???çok kaçar mı ne yakar

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    [quote="distinto"]arkadaşlar bu sayfadaki yorumları okuyarak mondial mct250 almaya karar verdim, insallah pazartesi almaya gideceğim, almaya gittiğimde önereceğiniz birşey varmı, başka motor al diyerek lütfen kafamı karıştırmayın kesinlikle mct 250 alacam...

distinto;dostum ben de bi 250mct kullanıcısıyım.ve sana tavsiyem adamlar serviste ADAM GİBİ baksınlar motorun her yerine.civataları mutlaka çok iyi sıktır ki benim ön fren vidası düştü 2.gün. ve takta atlamktan kurtuldum (şimdi ölü bi motorcu olabilirdim yani).daha sonra kardeş debriyajın bi vidası var onu mutlaka sıktır oda düşüyo hemen.daha sonra kornaya mutlak suretle iyi baksınlar ki benim kornam 2.kez değişti ama bi müddet sonra çalmıo neden anlamadım (500km de komple bakım yaparız dedi;bende 200 de falanım daha)km sayacı kutusunun ışıkları yanıp yanmıomu ona da bak benim ki hala yanmıo umarım kazasız belasız bol rüzgarlı günlerde kullanırsın

lostdwarf;kardeşim;benim motorda sadece kullanma kılavuzu;garanti belgesi;yedek kontak anahtarı,ve tamirci anahatarları ver ama ne yedek bi buji ne de yedek bi lamba falan vermediler!!!vermeleri gerekiomuydu?ben de olması gerektiğini düşünüom ama???

Dostum kafana takma bir problem çıkarsa nasılsa yapmak zorundalar yedekleri ...... et,Bence bu adamlar için müşteri memnuniyeti bir anlam teşkil etmiyor... ifadelere orta parmak eklenirse çok memnun olucam skull hunter a duyrulur

lostdwarf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    patatessoğan, bireysel tecrübelerle (ki mondial tecrüben var mı onu da bilmiyorum) bütün bir markayı, daha doğrusu bir distribütör firmayı karalamak çok iddialı bir girişim, bu yüzden sana kolay gelsin. ben ne motorumdan, ne de uğur'dan yana bugüne kadar ciddi bir sıkıntı yaşamadım, hatta ne zaman uğur'u bir teknik merakım için arasam adamlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.
    yedekler konusuna gelince, ufak bir karton kutunun içinde 2 buji, değişik ebatlarda 6 ampul, 2 kısa, 4 de uzun somun olması gerekir. en azından ben de olanlar bunlardı. bir de 2 adet komple sinyal teşkilatı, hani yan çantaları sökünce takılacak olanlar.

TAVCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran Karry 125
    Ben Mondıal 50 tt aldım ve 2 ay sonra (4 gun once)mecburen yarı parasına sattım.ınanılmaz kotu ve kalıtesız bır motordu.bır parca ıcın 15 gun servıste bekledı motorum.nazıllıden gec gelıyormus da.sımdı sattım da kurtuldum.

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    arkadaşlar nihayet allldımm Mondial 125 KT. ilk motorum ve hayatımda ilk kez bu akşam motor kullandım. Sanırım iyi bir başlangıç yaptım. Umarım sonsuza dek sürer...

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    lostdwarf, buradan yazmiim reklam gibi olmasın. aldığımız yer izmir kahramanlarda bir motosiklet aksesuar dükkanı. benim kaskım resimde de görüldüğü gibi airoh'nun top-one yarım kaskı. çene kısmı açık olmasına rağmen çok memnunum, çünkü camı tamamen kapattığında rüzgar yüzüne pek değimeden yanlardan geçip gidiyor. ayrıca üstündeki güneşliği de çok kullanışlı. güneşe karşı giderken başını biraz eğmek güneşi kesiyor. nişanlım için aldığımız da speed fire modeli. tam kapalı "full face" kask. onunla da kullandım o da oldukça iyi bir kask. ben kapalı kaskla kullanamam sıkılırım afakanlar basar falan demiştim ama çene ve baş havalandırmaları iyi. cam tamamen kapalıyken bile rahatsız olmuyorsun. havalandrırmalar açık olursa güzel hava geliyor. yerini özelden msj atıp tarif edeyim sana istersen. bu arada bugün f1 türkiye gpsi var. onu izlesem mi yoksa motorla mı dolaşsam???
    xcrosx kt 125in ahyırlı olsun bu arada. kazasız belasız seyirler. izlenimlerini paylaşırsın artık burada. hem ben ayrıca merak ediyorum kt 125 alacakken vazgeçip mct alan birisi olarak...

distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    arkadaslar tavsiyeleriniz icin tesekkürler, bulundugum semtte 5 tane mondial bayisi var, 2sine gittim 3.250ytl+200ytl işlemler için + yarım kask, yarın gidecem eger yedek sinyaller, bujiler, ampuller ve somunlar, alet çantası, motor yağı ve hidrolik konmuşsa, yedek anahtarları veriyorlarsa siyah renk alacam ama simdiye kadar hic motor çalıştırmadım ve vitesli motor kullanmadım yani sadece şu kiralanan kucuk motorlardan sürmüstüm, direksiyonum ve dengem iidir eger çalıştırmada bi sorun yasamazsam ve vites değiştirme yi satın aldığım yerde ögrenebilirsem sürerek ayrılmayı düsünüyorum, yok eger beceremezsem adama beni isyerime bırakmasını söyleyecem sonrada isyerinin önünde bana sürmeyi ögretecek birini arayacam b sınıfı ehliyetim var ve en kısa sürede a2 de alacam, tavsiyeleriniz olmazsaydı yedek sinyal falan filanları hic kontrol etmezdim tavsiyeler icin tekrar tesekkürler...

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    distinto;dostum inan bana;ben de hiç vitesli motor kullanmamaştım;ama servisten iş yerime kadar kendim getirdim basit bi olay.otomobil kullanabildiğine göre onu da kullanırsın.ama önemli olan biraz daha dikkatli olman;nede olsa yeni motor.ben kendim getirdim ama mecburdum.başka kimse getiremiycekti çünkü.sadece sakin ol ve açık bi arabaya bindiğini düşün derim ben.kontak gidonun sol altında.haa bu arada bi tavsiye;zinciri mutlaka kontrol et çok şıkırdıyo benimki şu an yarın servise gidicem!bol olmasın zincir.vidaları ii sıksınlar.korna meselesini de unutma!!!haa bide benzin deposunun sol alt köşesinde benzin açma/kapama/yedek anahtarı var.onu açık konuma getirmeyi ve kısa süreli de olsa park ediceksen onu kapamayı unutma!!!fren pedalını da kaldıttır biraz derim çünkü geç fren yiyo benim meret;yarın kaldırtıcam biraz.sevgiler

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    distinto şimdiden hayırlı olsun yalnız işlemler için 200 lira biraz fazla
    ben 120 lira vermiştim işlemler için. bir daha pazarlık et derim ben. kazanacağın 80 lirayı da kask alırken kullanırsın. 20 lira vekalet ücreti de ona göre...
    bugün arkadaşlarımızın ybr125iyle birlikte iki motor gezdik. iki motor birlikte yolalmak çok zevkliymiş. mondialciler olarak biz de yavaş yavaş toplanalım artık bence. yahooda bir grup oluşturmuştum ama pek duyulmadı sanırım.
    mondialmoto-subscribe@yahoogroups.com'a mail atarsanız üye oluyorsunuz... gerçi buradan da haberleşiyoruz ama forumu şişirecek mesajlar için grubu da kullanabiliriz...

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    arkadaslar ben ctesi gunu bursa da bir bayiden aldım (mondial 125 KT) ve bana motor dışında extra hiçbirşey vermediler. Bu normal mi yoksa buji anahtarı ve bunun gibi aletleri veriyolarmı? bugun uludağda tanıştığım bir 125 KT sürücüsü bu tür şeyleri de satın alırken verdiklerini söledi??!

Bi de benden de ruhsat ve plaka işleri için 140 istediler. Bu miktar trafik muamele işlemlerini yapan kişiye göre değişiyor sanırım.

Siz ne diyorsunuz??

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    arkadaşlar bu sabah 9da mct250mi aldım 3.225ytl+150ytl(işlemler)+kask+disk kilidi+zincir kilit, sadece 1 saat sürdüm ve tahmin ettiğimden de mükemmel bi duyguymuş motor sürmek, arkadaş gaza getirdi e-5 e bile çıktım daha 3. vitese takmadım 1.vites te altımdan kaçacak gibi oluyor, sayenizde alırken bi sorun yaşamadım sağolun, servis bir iki civata sıktı git 400km.de gel dedi ve 60km.yi geçme dedi, 2kişi binebilirmiyim diye sordum bin bişey olmaz dedi, başka birşey yapmana gerek yok dedi, eger yapmam gereken haftalık aylık bakım varsa sölersiniz artık...

ft 110nun fiyatı çok uygun tam bir öğrenci motorsikleti gibi göründü bana ne dersiniz iyi midir?ucuz ama çok problem çıkartanlardan mı?yoksa fiyatını çıkaran performansı yerinde gerçekten zevk veren yolda bırakmayan birşey midir?

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

Motosikleti
    Şimdiki: Gilera Nexus 500 / Önceki: Hyosung GT250R

Hoşgeldim :)

Sattığım Yamaha RX 115'den sonra bugün Gri renkli bir MONDİAL 250 MCT aldım ve aranıza katıldım Yarın teslim alıcam inşallah. Küçükbakkalköy'deki Sevpa isimli bayiden aldım. Servisi de kendileri veriyor. İlgili ve bilgili bir bayi, tavsiye ederim. Fiyat olarak ruhsat, plaka, bandrol vs. tüm işlemler de dahil olmak üzere anahtar teslim 3.400 YTL'ye gelmiş oldu. Bir de 23,75 YTL vekaletname ücreti var. Yanında da kask verdiler.

Motorla ilgili yorumlarımı ve resimleri biraz binip denedikten sonra gönderirim artık. Yamaha YBR 125 ile bunun arasında baya bir düşündüm ve sonunda buna karar verdim. İnşallah hayırlı olur

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler