Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Mondial 50TT-110FT-125KT-150UT-250MCT Hakkında

REKLAM ALANI
    kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    "o vida benzin deposunun hemen bittiği yerdeki vidamı?"

evet deponun bittiği yerde alyanlı bir vida var. onun tuttuğu nikelajlardan cırrrr diye bir ses geliyor. ama anlattığım yöntemle çözülebiliyormuş. ben de zamanım olunca söküp silikonlayacam. gerçi alyanla sıkmayı denemek lazım önce belki başka birşeye gerek kalmadan çözülür...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    250-MaCiT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Modenas GT 135
    evet anlamıştım zaten oradan biryerden geldiğini,devir yükselince geliyor ses...belki minik bir plastik conta ile halledebilirim diye düşündüm...

kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    arkadaşlar yahoo groups'tan mondialmoto diye bir grup oluşturdum. scooter, 125kt, 250mct ve diğer model sahipleri oradan da haberleşebiliriz...

üyelik için : mondialmoto-subscribe@yahoogroups.com adresine mail atmanız yeterli...

cagyap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI BOULEVARD M50

teşekkür

Sevgili Kaskkafa,
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, ayrıca MCT 250 in hayırlı olsun, kazasız, belasız, keyifle sürmen dileğimle...

Motosikleti
    mondial mzt 250
    Arkadaşlar uzun süre araştırmalarım sonucu 250 mzt aldım. servise gittim. serviste pahalı markalardan ismini vermeyeyim en azı 7000 ytl ye alınmış emsal motorlar vardı. kuzguna yavrusu güzel gelirmiş diyeceksiniz ama mondialin görünüşü bile diğerlerinden güzel geldi bana. Ucuz malın yahnisi şeklinde yorum yapanlar bence haksız düşünüyorlar çünkü hiç kimsenin canı bir başkasın dan ucuz olmadığını düşünüyorum. Gerçek olan kurallara uyulduğu zaman arananın çok da pahallı bir tutku olmadığıdır. Forumlarda çabuk gevşeyen civatalarla ilgili yazılar okudum.Bununla ilgili örneğin vites panelini tutan somunları kilitli somunla değiştirdim daha gevşeyeceğini zannetmiyorum. Mondialle ilgili püf noktaları adı altında bir yazı okumak isterdim. saygılar

lostdwarf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    ayilmaz,
    hayırlı olsun yeni motorun. umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.
    ben de 3 haftadir kullaniyorum 250 mct'mi, genel anlamda sorunsuz bir makine. sana tek tavsiyem bir iki gün kullandıktan sonra servise götürüp arka cant tellerini ayarlatman olacaktır, fabrika çıkışı ayarsız geliyor, sonra olmadık zamanda teller kırılıp lastiği parçalıyor. bunun haricinde yan sehpayı tutan somun kolay gevşiyor, haftada bir sıkmakta fayda var..
    tekrar hayırlı olsun

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    millet mondialciler toplanıyomus istanbuldakiler bi yerlere mi gidilecek nedir ? bilgisi olan varmı?
    ::::::::::GALLOWS:::::::::::::
    THRASH TILL DEATH

HIZLICAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E
    Yok mu 125 KT hakkında bilgi verecek şahıs yav. Anladığım kadarıyla 1-2 kişi de var 125 KT ne iştir? Tutulmuyr mu yoksa tavsiye etmiyor musunuz?
    [b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]

Motosikleti
    mondial mzt 250
    lostdwarf teşekkür ederim. benzin depo başındaki allenden ses gelmeye başladı. bugün motoru açmak için mogan gölüne gittim. dönüşte rampa aşağı yolda müsaitti motora komprosyon ve gaz yuklendim. 120 ye kadar bastım. herhangi bir şamarlama filan duymadım. yalnız hafif sibop sesi var. oda normal olmalı bence. Askerliğini yapanlar bilir. Bu motoru kullanırken GESTAY + B formülünü uygulamalı bence:=)) o zaman problem kalmaz. Hem doğru olanda o değilmiki.

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    merhaba arkadaşlar kimse mondial 150 ut hakkında bişi sölemiycek mi? Büyük olasılıkla yarın gidip alıcam da !!!!! merak içerisindeyim.nası bi motor ?

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

falcon41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 2006 GRİ
    Evet şu 125 KT sahibi olan yokmu gerçekten bize fikir versin,ikinci eldede satan yok bu motordan herkes çok memnunmu yoksa hiç alan olmadımı,
    Mondial 125KT sahibi olan arkadaşlar sizlerden fikir bekliyoruz.Yaz bitmeden bizde motora binelim

player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Alıntı ayilmaz adlı üyeden alıntı
    Bu motoru kullanırken GESTAY + B formülünü uygulamalı bence:=)) o zaman problem kalmaz. Hem doğru olanda o değilmiki.
    +10000000 sadece bu motora değil her daim, her araca...

tra_oney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 kt
    benimde 125 kt var. çok memnunum bir kaç ufak tefek sorunla karşılaştım. gaztelim koptu ve servise bakıma bıraktığımda takım çantası kapağını çalmışlar. motor çok seri değil ama çok ağırda değil 100 basıyor ama tavsiyem 60-80 arası hem az yakıyor hemde güvenli. 1 depoyla 550km yaptım rodajda ileride dahada fazla yapacağından eminim(600). herkese tavsiye ederim. kullanılışı çok rahat kesinlikle yormuyor. ama rodajda iki kişi binmeyin fazla zorlamayın.

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler biraz da 110 ft den bahsedin nedir ne yapar ne içer arada kabızlığı tutar mı???

serencam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar mondial 50 tt almayı düşünüyorum. şehir içinde düz yolda ve kısa mesafe için kullanacağım uygunmudur. arasıra iki kişi de bineceğim acaba çekişte sorun yaşar mıyım?

Motosikleti
    mondial mzt 250
    Arkadaşlar mzt 250 nin orjinal koruma demiri varmı. Kendim dizayn etmek istesem bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. (proje üretiminde)

distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    arkadaşlar bu sayfadaki yorumları okuyarak mondial mct250 almaya karar verdim, insallah pazartesi almaya gideceğim, almaya gittiğimde önereceğiniz birşey varmı, başka motor al diyerek lütfen kafamı karıştırmayın kesinlikle mct 250 alacam, alırken ruhsat ve plaka işlemlerini bayimi yapıyor? ruhsat için ne kadar para alıyor? pazarlık yapmam gerekirmi? parayı peşin mi vereyim yoksa motoru teslim alırken mi verecem? en önemlisi pazarlığın sınırı nedir? 2 gün önce yüzeysel 1 2 dakika konuştum eger alırsan bi kask veririz hediye olarak dediler ama kask çok dandikti, ve ruhsat falan konuşmadık, pazartesi almaya gidecem pazartesiye kadar tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın ki motoru almadan ne gerekiyorsa yapayım...3.290ytl gazete fiyatı+kask(dandik) veririz dedi adam iimi?

lostdwarf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    distinto,
    şimdiden hayırlı olsun diyeyim yeni motorun.
    alırken ne olursa olsun pazarlık yap derim, motorun fiyatından düşmese bile trafik takipçiye vereceği paradan düşecektir bayii. genellikle bayiiler plaka ve ruhsat masrafları için 150 ytl alıyorlar, benim aldığım yer 80 milyona razı olmuştu.
    kask konusuna gelince, en dandik kask bile, hiç olmamasından iyidir. tabii sissy bar veya kolunda değil de, kafanda durduğu sürece. bence bu yüzden bayiinin verdiği kaskı al, sonra da bu forumlarda kasklarla ilgili anlatılanları baştan sona oku, cebine birkaç yüz milyon koyup doğru alışverişe çık derim.
    motoru teslim alırken cıvataları bir sıktır, elektrikli aksamların hepsi çalışıyor mu, yan çantalarda yedek sinyaller, bujiler, ampuller ve somunlar var mı, alet çantası var mı, motor yağı ve hidrolik konmuş mu, yedek anahtarları veriyorlar mı, sağında solunda çizik var mı, kitapçıkları tam mı kontrol et. hem bayii hem de servis garantiyi imzalamak zorunda, unuturlarsa hatırlat derim.
    tekrar hayırlı olsun. bu arada hangi rengi alıyorsun???

tazmanian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INTEGRA 750D
    herkeze selam. arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende yakın zamanda bir motor almayı düşünüyorum. bu başlık altındaki tüm yazılanları okudum, gerçekten buradaki herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. umarım banada yardımcı olursunuz. ben istanbulda oturuyorum, iş yeri ile ev arası yaklaşık 36 km ( E-5 ) hergün git-gel toplamda 6 saat ve 6 vesait, artık iflahım kesildi. maddi açıdan fazla zorlamayacağını düşünerek bir motor almaya karar verdim. ancak size sormak stediğim bi soru var. yukarıda da dediğim gibi hergün yaklaşık 70 km yol yapacam, hafta sonlarıda sağa sola takılsam ayda yaklaşık 2100 km eder. buna hangi motor dayanır? yani kısaca, bana uzun yola dayanıklı ve güçlü bir motor lazım, fiyatı uçuk olmayanlardan tabii. çok hız yapması hiç önemli diil. 70 km hızla 30dk işe gitsem bayram ederim...aklıma yatan model 125 KT ama bana dayanırmı acaba diye tereddütüm var...bu konu hakkında cevaplarınızı bekliorum...şimdiden teşekkür ederim...

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler