Mondial 50TT-110FT-125KT-150UT-250MCT Hakkında
Reklamlar
-
13 Aralık 2005, 20:59
İYİ AKŞAMLAR;
BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM
KOCAELİ DEYİM
KT125 İÇİN 3.5AYDIR KM SAATİ BEKLİYORUM...
BİR SÜRÜ YEDEK PARÇA SİPARİŞ FAXI ÇEKİLDİ EN SON 1 HAFTA ÖNCE "DEVİR" SAATİ GELDİ.
SERVİS ÖZEN MOTOSİKLET-ERTAN SARI
TÜM YEDEK PARÇA İLE İLGİLİ HERKESLE KONUŞTUM TIK YOK.
AYRICA MEHMET ADLI KİŞİYLEDE!!!
HEP GÖRŞELİM BİZ SİZİ ARIYACAĞIZ 15 DK SONRA VEYA YARIN.
1 HAFTADA ÖYLE GEÇTİ...
BU KADAR SORUMSUZLUK BÖYLE BİR FİRMAYA YAKIŞMIYOR!!!
BEN GİDİP "KANUNİ" DEN YEDEK PARÇA DİLENECEKSEM !!!LANET OLSUN!!!
SİZ NE İŞ YAPIYORSUNUZ.MOTORU SATIYORKEN İYİ HİZMETE GELİNCE BOŞ
SİZDEN YANIT BEKLİYİMMİ YOKSA SİZDE Mİ KAYIPLARA KARIŞACAKSINIZ???
BUNU HERKES DUYSUN İSTİYORUM BENİM GİBİ MONDİAL SAHİBİ OLANLAR VE OLMAK ÜZERE OLANLAR...YAZIK DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM!!!
ilkan TEK
ilkantek@hotmail.comBU MESAJ MONDİAL DESTEK ADLI KİŞİYE GÖNDERİLMİŞTİR!!!
Reklamlar
-
15 Aralık 2005, 13:47
ilkantek
Hocam banada aynı şekilde Mehmet bey diye bir sorumlu arkadaşla telefonla görüştüm servisin yaptığı rezaleti aktardım.kaç ay oldu daha maşallah tık yok demekki bu güvendiğimiz UĞUR firmasınında ticaret anlayışı böyle.herşeyi ve hepsini Allaha Havele ediyorum.eğer biraz dürüstlük ve erdem sahbi ise bu motorsikletleri piyasaya satan beyefendiler bu servislerine bir çeki düzen getirmeleri ve motor sahiplerini enayi yerine koymamayı öğretmelilerdir.aksi takdirde bir çok insan daha motora başlar başlamaz iki teker sevdasından vazgeçecek.buda başka yamyamların işine gelecektir.sevgiler saygılar.allah sabırlık versin kardeşim.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
19 Aralık 2005, 14:31
-
20 Aralık 2005, 01:48
fotomoto vitesten atma gibi bi problem hiç yaşamadım
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
31 Aralık 2005, 00:34
yaws herkez motoru cekti garaja sitede in cin top oynuyo
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
Aarkadaşlar servisin adiliğinden ve ilgili yetkili şahıs Mehmet beyin Hallederiz abiciğim ben seni 5 dakika sonra arayacağım gibi müteaddit defalarca yapmış olduğumuz telefon diplomasisinden sonra.Baktımki afedersiniz hep ........ nı yiyeyim abicim ayakları.en sonunda kafamın tası attı ve çok sevmeme rağmen binbir hayallerle aldığım siyah mondial 250 MCT motorumu yok parasına hemde çok zarar etme pahasına kapımdan adeta hayatıma bir daha girmemesi kaydıyla kovdum yani attım.sakın ola köklü firma falan ayaklarıan kanmayın.Motor alırken ilk önce servislerini araştırın ondan sonra alın.tam bir servis rezaleti ile karşı karşıya kaldım.aslında vaktim olsaydı ben onlara anyayı Konyayı gösterirdim ama Benim gibi Haftada bir gün bile zor tatil yapan birisi için çok zor bunlarla uğraşması.
-
arvasi kardeşim geçmiş olsun ,servis konusunda kesinlikle haklısın. bunlar mobilya-süs eşyası değil ki al kenarda dursun.
bu davranışlar hem satanlara hemde alıcılara ders olmalı.
güzel bakan , güzel görür.
-
valla bence motor alırken duygulara vede gösterişe kapılmadan kullananların sözlerine kulak vererek çok iyi araştırma yapmak lazım yoksa benim durumuma düşersiniz.olan paracıklarınıza olur.
-
öncelikle herkeze slm.valla bende 125kt aldım ama şu ana kadar hehangi bir sorunla karşılaşmadım 890km de şu an hala saglam,inşallahta öyle olur
-
hocam motoru aldım her 500 km de bujiler kurum yapıyor.adam montaj yanımda yaptı daha sonra gel yaparız dedi gösterge lambaları yanmıyordu motor kapağından yağ kaçırıyordu.servis kendi eksdiklerini tamamlamak için zorla 50 ytl para aldı.inan motoru sattım ama hala aklımdan çıkmadı.
-
Okadar süre bazı arkadaşlarımız çin motoru şöyle böyle dedi durdu.
Aslında bunların kökenindeki genel problemde çin motoru olmasından kaynaklanıyor gerçektende. Fakat bir diğer düşüncede çözümü olmayan bir problem yoktur düşüncesi.
( Burası yanlış anlaşılmasın )
Konu aslında servis
Kanunide getirtti Çinden motorlarını ve bende Tiger kullanıcı olarak Çin kökenli bir motor satın aldım inanın benimde sorunlarım oldu. Motorumu kış aylarına yakın servise bıraktım sebebi ise 300 ytl civarındaki Elektrik problemi var dedi servis. Garantiden yapılmasını istedim ve sonuc olarak 1 ay kadar motorum serviste kaldı bu süre içinde motor yeniden toparlandı. Hermasraf Garanti kapsamında yapıldı. İşin ilginc tarafı ise şu aylarda motora binmiyorum ve ayrıca bu kadar ilgili bir servisim oldugu için şanslı sayıyorum kendimi. Motorumu galerilerinde ücretsiz olarak tutuyorlar. Kendi garajım yok işime geliyor acıkcası. Servis Yedek parça konusu gerçekten cok önemli...
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
arkadaşlar bayramınız kutlu olsun
-
bence 50cc yerine bisiklet al hem spor yapmış olursun
-
ARKADAŞLAR TARTIŞMASIZ KANUNI SERVISLERI TÜRKIYE NIN 1 NUMARALI SERVISLERINDEN OLUŞUYOR.
KENDILERINI TEBRIK EDIYORUM BIR KANUNI KULLANICISI OLARAK.
AYRICA UĞUR'A DA LANET OLSUN DİYORUM BURADAN BIR MONDİAL KULLANICISI OLARAK!!!
SAYGILARIMLA
ilkan TEK
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
-
250 mct bilgisi olan arkadas
Arkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere bu motoru almayı dusunmekteyim.ama arastırmalarım sonrasında tereddut yasamaktayım.(yedek parca sorunu,servis yogunlugu ve ilgisizliği) Genelde okudugum teknik olarak karşılaştıgım şikayetler 150 mt modeli ile alakalı idi.Tek tuk 250 mct modeli teknik şikayetleri var.Kullanan yada bilen arkadaslar sorun yasıyorlar mı,yasıyorlarsa hangi problem,sorunsuz kullanan var mı,sukureden veya lanet okuyan var mı???
Paylasımlarınızı bekliyorum,250 mct kullanıcısı iseniz motorunuzun kaç kilometre de oldugunu yazarsanız sewinirim..
şimdiden eyw..
-
selamlar.
bir kaç aydır yazmıyorum, nedeni motosikleti bırakmam değil, sadece internetten biraz uzaklaşma çabasıydı.
hatırlayanlar vardır belki, ilk 250 mct alanlardan bir tanesiyim. motosiklet şu anda 6000 km'yi devirmek üzere, yani ayda ortalama 1000 km yol yapmışız. kopan bir debriyaj teli, uzun yolda düşen bir iki somun ve patlak bir lastik haricinde ciddi bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. alırken en büyük endişem hava soğutmalı olmasıydı, acaba yolda şişer mi diye korkardım. bayram öncesi aynı gün içerisinde fethiye-antalya-alanya-antalya-fethiye yolunu katettim, yaklaşık 750 km lik bir mesafe, motor bir kez olsun teklemedi.
herneyse, uzun lafın kısası, 3.000 ytl lik bir motosikletten beklenenden fazlasını veriyor bana, tabii ki herkesin görüşü kendi tecrübeleriyle şekillenecek.
<- Freedom\'s just another word for nothing\'s left to lose ->
-
selamlar mondiciler!!! uzuuun zamandır yazamıyordum buraya. lostdwarfa katılıyorum. kısaca 3000ytlye iyi bir motor bu ama tercih meselesi tabi. ben bir kez yolda kaldım, o da meşhur yan sehpa stop özelliği yüzünden. neyse allahtan elimiz biraz anahtar tutuyor da söküp yeniden taktım ve yoluma devam ettim. sanırım o günkü maceramı yazmıştım buraya.
ben 2 aydır kullanmıyorum motoru. malum havalar soğuk ve yağmurlu. ama burayı okudukça canım nasıl çekiyor anlatamam.
ve eski toprak mctticelere (theturk, lostdwarf ve diğerleri) bir sorum olacak. geçenlerde motor ç.ok yattı biraz çalıştırayım dedim. dediğim gibi iki aydır hiç marş basmamıştım. marşta bir sorun yok yani akü sağlam. ama çok uğraşmama rağmen çalıştıramadım. aküyü bitirmemek için ve de o sırada işyerimde olduğum için üstüm başım batmasın diye fazla uğraşmadım. (biliyorsunuz benim kız işyerimde duruyor)
normal midir bu? benzin çok durmaktan dolayı oktan kalitesi düşmüştür, borulara benzin gelmesi için uğraşmak gerekir dedi bizim şirketteki şoför abimiz.
bir de birşey soracağım, tut ki çalışmadı, yokuş aşağı biryerde vurdurma tabir edilen yöntemle çalıştırabilir miyiz yoksa bu tehlikeli midir? deneyimimden biliyorum stop etitği zaman debriyaja hemen sarılmazsanız çok büyük denge sorunu yaratıyor.
ne dersiniz eski topraklar???
-o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
------------------
35 AT 1180 B rh(+)
-
kask kardes bak bende kac defa akuyu bitirdim biliyosun hacı bendekiş sorun soyle cozuldu jikleyi cekiyorum hiç gaz vermeden 2 marşta calışıyo motor ama gaz verirsem kesinlikle calışmıyo galvba bujiler benzinle değişik bi şekilde temas ettiği için gaz verince hava karışımı bujiye ulaşamıyo bu yuzden yanma olmuyo ikinci yontem bujilerini değiştir ha su da oabilir duşuk bi ihtimal ama benzin kotu olmuştur ama jikle ile calıştırmayı her şekilde tavsiye ediyorum alet direk alıyo
-
hacı vurdurmayı sakın ha deneme vrdurma akusu biten araclarda işe yarar volanı dondurecek aku gucu olmadıgı için volanı manuel bi şekilde dondurursun vurdurma ile ama kesinlikle ne arabada nede motorda tavsiye etmem
benım sorunum hiç çözülmez aşık oldum kırmızı kimonosunun altında bir japon geyşasına(geyşa değil ama başka turlu yazarsam yanlış anlaşılabilir :D ) üstüne bindim zevkten dört köşe oldum ismini sordum Yamaha YZF-R1 dedi ama ulaşmak cok zor hem hemde onu elde tutmak.
bilen bilir racing sevmem ama bunu gordum gördüm yani başka ne deyim 26.000 ytl civarıymış sıfırı triump dan vazgectim ben bunu alacam
-
yeniden merhaba arkadaslar 2-3 ay oldu yazmayali herhalde motor valla garajda yatiyor arada bi bakiyorum piril piril duruyor dun bi calistiriyim dedimki tam 4 saat ugrastim bu motor calismiyor . imkani yok ya denemedigim yol kalmadi ben romörk almayi dusunuyorum arabanin arkasina, cunki calismiyor , nasil goturcez ustaya bu aleti söyle bi karda binelim dedik olmadi nasilsin the turk, kaskkafa biniyomusunuz hic motorlara?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler