Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Mondial 50TT-110FT-125KT-150UT-250MCT Hakkında

REKLAM ALANI
    KUMRAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    Alıntı Sertac_cagdas adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar ben motorumu havalar soğuduğu için garaja koydum . Arada bir çalıştırıyordum ama birkaç dakika önce gittim, motoru çalıştırmayı denedim. Çalışması ile stop etmesi bir oldu, yine denedim yine stop etti ve bir daha çalışmadı Motorun çalışması için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
    bujileri söküp temizlemeyi dene arkadaşım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sertac_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    KUMRAL, Çok sagol arkadaşım yarın bunu deniyim.
    Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f

maylo87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkezden özür diliyorum okuyupta bana kızan lar haklarını helal etsinler ben helal ediyorum

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    KUMRAL, hocam açık adresimi veriyorum.Hasan ARVASİ Taraklı Belediye Başkanlığı Zabıta Amirliği SAKARYA-TARAKLI selamlar saygılar
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

KUMRAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    Alıntı Arvasi3 adlı üyeden alıntı
    KUMRAL, hocam açık adresimi veriyorum.Hasan ARVASİ Taraklı Belediye Başkanlığı Zabıta Amirliği SAKARYA-TARAKLI selamlar saygılar
    SENİ BUGÜN ARAMIŞ OLMASI LAZIM
    OLANLARDAN HABER VERİRSEN SEVİNİRİM

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    KUMRAL, hocam aradı telefonla konuştuk sağol
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

TheTURK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    Alıntı KUMRAL adlı üyeden alıntı
    Alıntı Sertac_cagdas adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar ben motorumu havalar soğuduğu için garaja koydum . Arada bir çalıştırıyordum ama birkaç dakika önce gittim, motoru çalıştırmayı denedim. Çalışması ile stop etmesi bir oldu, yine denedim yine stop etti ve bir daha çalışmadı Motorun çalışması için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
    bujileri söküp temizlemeyi dene arkadaşım
    aynı problem bugun benimde başıma geldi iki gun once motru cekmiştim garajına yarın ehliyet sınavı yapılacak yere gidiyim bi bakıyım die motru calıştırmaya indim marş basmaktan akü bitti ama motor tık demedi arada bi calışıyo poorr die sonra gene susuyo akuyu sarj ettirip geldim bujileri soktum sildim ama hala calışmıyo servise telefon ettim buraya getir diyolar bakalım su ehliyet sınavı gecsin goturecem ama yakında benım motor hay almaz olaydım dedirttirecek gibi tahminimce silindierlere benzin gitmiyo karburatore giden benzin muslugunun baglı oldugu boruyu soktum muslugu acınca benzin akıyo ama karburatorle silindir arasında bi yerde bi problem var gibi gene cepten para gidecek anlayacagınız (servise gore hersey kullanıcı hatası)

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    bu arada arkadaşlar hayakllerimin motoruyla tanıştım tabi internet vasıtasıyla bundan sonra tek emelim ona sahip olmak adı Triump Rocket III ilk goruste aşk olayı gerci bizimki duymasın yada duysun anasını satayım adam gibi calışır belki

kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    the turk, mondial destek topiği altında bilgilendirme yapan selim bey bey. orayı bi incele istersen. en azından ön bilgi edinmiş olursun. yazdığının aynısı bende de oldu. zor çalışıyor çalışınca da bir kez porrrrrrrrrrrrrrr yapıp stop ediyor. sonra da kendine gelesiye kadar baya bir zaman geçiyor. ben sordum daha yanıt gelmedi ama bir de sen sor istersen. ama yazın bu tip sorunlar yaşayacağımızı pek sanmıyorum. olay tamamen soğuk ya da serin havada motoru soğukken çalıştırırken oluyor gibi geliyor bana. yazın bu kadar değildi çünkü sorunum.

bi de bu triumph rocket III kaç kuruşmuş acaba webde inceledim görünüşü deli etti...
    -o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    kask yaws benım problem hslloldu sorun tamamen buji kaynaklı şimdi hatırlamıyorum ismini yarın yazarıom yeni bi buji aldım hava kac derece olursa olsun sadece bi kere marsa basıyorum hemen alıyo bu rocket olayı ise dasha fiyat belli deil ama yurt dışında 20.000 $ civarında olacakmış gerisini sen hesabet

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    the turk hocam sorunun hallolduğuna sevindim. yani bujileri yenileyince zor çalışma ve çalıştıktan sonra stop etme olayları tamamen bitti mi. çok iyi yaa markasını ister buradan ister özelden bi şekilde bana verebilirsen ben de değiştireyim bari. ifrit oluyorum çünkü çalıştıktan sonra stop edince...
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    kask bujilerin kutusu evde bende devamlı olarak kafeden girdiim için ismini hatırlayamıyorum ama japon ngk veya ngo firmasının urettiği bi buji bizim bujiye gore seramık bolumu biraz kısa ama sabahları super oldu ayrıca bizim makinenin orjinal bujisi (bizim serviste bole belki daha ucuz olabilir) 7+7 14 ytl bu bujinin çifti ise 8 ytl tam adını sana yazacam bujinin ama devamlı olarak unutuyorum ama yedek parca satan bi bayiye gidersen kesinlikle bulacaklarına inanıyorum ben kendi bujimi goturdum en iisi hangisiyse onu verin dedim bunu verdiler

arkadaşlar bu arada malum kış geldi ve motorları cekecez ben bu benzin deposunu nasıl koruyacagımı bilmiyorum benim motor bidahaki bahara kadar kendimin bile ulaşlamayacagı bi şekilde saklanacak o yuzden aku şarj aleti falan aldım akuyu eve goturecem sizce depoyu doldurup koyarsakmı daha ii yoksa depoyu boşaltsakmı daha ii ayrıca depoya doldurulabilecek bole antipas benzeri bi sıvı bilen varmı ben sordum her tarafa bilen yok belki burda bi bilen cıkar

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    teşekkürler the turk hocam.
    depo konusunda endurocu bi abimden aldığım tavsiyeyi paylaşayım.
    motoru tamamen garaja çekesensen ya depoyu ağzına kadar doldurup bahara motoru yeniden çıkartacağın zaman o bir depo benzini yanma özelliğini kaybedeceği için döküp yeni benzin koyacak, ya da son damlasına kadar boşaltıp içine antipas sprey sıkacakmışsın.
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    yaws eger benzinle durursa depoyu doldurup koymayı dusunuyorum ama dusununce benzinin aşındırıcı bi ozelliği vardır bence antipas spreyini ise deponun içine tam olarak her yerine sıkamam ben anti pas sıvısı bulmaya calışacam bakalım

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    the turk hocam, dün motoru dışarı çıkardım çalıştırmak için 1,5 aya yakın bir zamandır yatıyordu. 15inci marşta falan çalıştı. benzinin kalitesinin azalmış olması, depoda tortunun çökmesi borularda benzin olmaması gibi nedenleri de gözönünde bulundurursak normaldir diyebiliriz. marş aldıktan sonra jigle açık ara ara çok hafif düşük devirde gaz vererekl bi 15 dakika kadar çalıştırıp yerine geri koydum.
    bugün ise canım çok motora binmek istedi cuma öğleden sonra ve c.tesi yağmur olacağı haberini aldıktan sonra da iş çıkışı atladım motora eve öyle geldim.
    kısa bir süre önce bahsetmiş olduğum stop etme sorunu kendiliğinden çözülmüş gibiydi. jigle açık tek marşta çalıştı ve ben kapatasıya kadar stop etmedi.
    biraz ısındıktan sonra yola çıktım ve kısa süreli dur kalklarda da hiç stop etmedi. sanırım ben önceden jigle açık çok gaz veriyordum ve bu da boğulmaya neden olup motoru stop ettiriyordu.
    soğuk denebilecek bir havada sorunsuz çalıştırmak ve yol boyunca sorunsuz gitmek çok hoşuma gitti valla. kışın toptan kaldırmam ben artık motoru. yapmur olmadığı sürece kullanırım. en fazla sağlamından hiç rüzgar geçirmeyen bi mont alırım o olur.
    tavsiye ederim... bence sen de kaldırma motoru garaja. arada bir canın çeker atlarsın bi turlar gelirsin.
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    yaws kask sen ankaranın ayazını bilmezsin baba adamın .ıçı donar valla benım motorda seninki gibi eger hergun calıştırırsam o kadar fazla marşa basmak gerekmiyo ama uzunca bi sure yattıysa mesela 3 gun calışmıyo abi ole 15 marş falan değil 2 kere akü doldurttum o derece yani baktım olacak gibi degil zaten gittim aku şarj aleti aldım ama yeni bujileri takınca problem baya azaldı 3 gun yattı bugun calıştırdım 3. maşta aldı motor.
    yaws ben su motorun deposunu napacamı sasırdım şimdi bi adres verecem motoru kışlık bakımda neer yapılması gerektiğini baya bi yazmışlar ona bi bak derim

http://www.superevariders.com/html/m...e=print&sid=18

adam üşenmemiş yazmış burada okuyunca depoya antipas sprey sıkın dio şimdi bu spreyi sıktık diyelim yaza dogru motoru calıştıracagımız zaman bu sprey haliyle karburatore gelecek problem yaratır bence depoyu tam dolu olarak bırakmakda bana mantıklı gelmiyo (bkz. bi onceki mesajım) napacamı şaşırmış durumdayım bu sprey işinden falan anlayan birileri varsa bi cevap yazsın

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    hocam ben eva'nın izmir chapterına üyeyim zaten. tavsiye ederim siteyi takip ediyorum faydalı bilgiler var. izmir chapterı da güzel geziler organizasyonlar falan yapıyor. anklara ve istanbulda da var. üye olmanı tavsiye ederim abi.
    bu arada ben bu yan sehpa stop özelliğinden bıktım usandım kafayı yiyecem yaa. yok mu şunu iptal etmenin bi yolu yaaa . benim vida bugün yine gevşemiş yolda kaldım, 1 saat onunla uğraştım. sehpayı tutan vidanın içinde bir pim var sehpayı kaldırınca o pim dönüyor ve sistemi off konumuından on konumuna getiriyor ve marş o zaman basabiliyor. benim bugün o pim de yerinden çıkmış. önceden vidayı biraz sıkıp hallediyodum ama bugün imanım gevredi. sistemi tamamen sökmek zorunda kaldım o pimi yerine oturttum ve vidayı taktım da düzeldi. ama her tarafım ter içinde kaldı. ilk iş servise gidip şunu iptal ettirmem lazım ne bu yaaa...
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

puma007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 250R,Kawa er6F
    mondial 125 kt ile şehirlerarası yol yapan var mı? performansı iyi mi?
    hiç durmadan kaç km yapılabilinir?
    motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..

takıntı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    soru: 110ft alan varmı? varsa sorun yaşıyormu
    ben aldım buji olayı canımı sıktı 4 kere değiştim hala çalıştırırken sorun oluyo
    3-4 seferde alıyo

23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler