Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Mondial 50TT-110FT-125KT-150UT-250MCT Hakkında

REKLAM ALANI

yeni mondial motorlarını gören var mı gazetelerde tüm çinliler tek çatı altında toplanmış

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUMRAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    MERHABA
    BENDE MCT 250 KULLANIYORUM BENİMDE ARKA JANT TELLERİM DÖKÜLDÜ RESMEN AMA BENİM SERVİSİM HERHALDE ÇOK İYİ ÇÜNKÜ HİÇ BİR ÜCRET TALEP EDİLMEDİ TAMAMEN GARANTİYE GİRDİĞİ SÖYLENDİ VE GARANTİDEN YAPILDI. İÇ LASTİK DIŞ LASTİK JANT TELLERİ (USTAMIN ELİNE SAĞLIK) AYRICA MCT KULLANICILARI MONDIAL YENİ JANT TELLERİ GETİRTMİŞ BUNLAR ÇELİK HABERİNİZ OLSUN AMA HER SERVİS BUNLARI KULANMIYOR BİLGİNİZE!!! AYRICA BU JANT TELLERİ TAMAMEN GARANTİ KAPSAMINDA PARA TALEP EDEN OLURSA HEMEN ŞİKAYETTE BULUNUN BENCE HEM SERVİSDE ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞALR BEN 3 SERVİS DEĞİŞTİRDİM EN SONUNDA BULDUĞUM SERVİS HARİKA USTA ÇOK BECERİKLİ AYRICA HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR AÇIK SÖYLEYEYİM BENİ EN ÇOKDA MEMNUN EDEN BU

kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    bu ithalatçı firmadan değil de uyanık servislerden kaynaklanıyor bence. kimisi garanti kapsamında değil deyip bilmemkaç lira istemiş, kimisi de babalar gibi yapmış işte. kumral, gittiğin servisi ve bulunduğu şehri yazabilirsen arkadaşlar orayı tercih ederler. reklam olmasın demeyin, reklam olsun arkadaşlar. iyi servis kötü servis de ortaya çıksın, böylece uyanıklık yapmaya çalışan servislere gidenler azalınca onlar da yanlış yaptıklarının farkına varırlar.
    -o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    KUMRAL, nerde o servis?

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    kalp kalbe karşıymış distinto hocam...
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    kaskkafa, kumral istanbulda sanırım profilinde öyle gözüküyo bide avrupa yakasında ise ne ala ne ala...

fotomoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY Superlight 150
    kaskkafa selam , sen İzmir desin anlaşılan. İzmir de nasıl servis durumları? Senin gittiğin ve memnun kaldığın bir mondial servisi nerde var İzmir de? MCT düşünen bir İzmirli olarak merak ettim de

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    önceden yazmıştım fotomoto, nergizde nejat usta var. hem işi iyi biliyor hem de alavere dalavere işleriyle uğraşmıyor.
    bu arada mctlerin fiyatları ucuzladı fotomoto haberin olsun. 2990a düştü...
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

Motosikleti
    mct 250
    AÇIK KONUŞUCAM ARKADAŞLAR BEN İLK MECİDİYEKÖY SERVİSİNE GİTTİM İLGİLENMEDİLER DAHA SONRA ÜMRANİYE YE GİTTİM ADAM SURATIMA BİLE BAKMADI FABRİKAYI ARADIM BEYKOZ BAYİSİNE YÖNLENDİRDİLER. ÇOK MEMNUNUM HİÇ BİŞEY OLMASADA GÜLERYÜZ BAMBAŞKA EVİME UZAK AMA OLSUN EN AZINDAN MOTORUMLA DOĞRUDÜZGÜN İLGİLENİYOLAR ORDAN MOTOR ALMADIM AMA YİNEDE İLGİ ÇOK İYİ UĞRAYIN BENCE MOTORUNUZDA ARIZA OLMASA BİLE GÖRMÜŞ OLURSUNUZ 40 YILLIK ARKADAŞ GİBİLER MOTOR BEKLETMEMEK İÇİN ACAYİP MÜCADELE VERİYOLAR GİDİN BAKIN

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    valla bizim patron bugün bahsediyodu,eğer doğruysa mondiale bayilik almayı düşünüyo.zaten nissan servisiyiz,motosiklet tamiri eski uğraşıymış.yaparsa iyi olur,koşuyolu civarında bi servis açılırsa bilinki o bizim patronunkidir.
    ya herifle dalga geçerdik motosiklet tamircisi diye,gerçekleşek galiba

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    arkadaşlar bu mondial satıcı firmanın experleri bu siteyi ve problemleri takip etmiyorlarmıyki.adamlara Bizim Sakarya Taraklıda servis olduğu iddia edilen fırsatçı namussuzun kendi montaj ettiği motorun yanmaya gösterge lambaları ve aldığım günden beri tutukluk yapan marş motorunu bu gün gel yarın gel diyerek beni tam bir ay oyaladı.daha sonra 1000 km yağ değişimi için motoru bıraktım ve kapaktanda yağ sızdırıyordu.bunları yaptırdım.benden kendi montaj hatası dediği işler için garanti kapsamında olduğu halde 50.YTL zorla para aldı.Mondial istanbul bölge müdürlüğüne www.uğur.com.tr adresine iki sefer mail atarak konuyu bildirmeme rağmen nezaketende olsa cevap bile yazmadılar.allah nasıl bilirse öyle yapsın.Ben uğur ismine aldanarak gidip başka marka motor almadım vallahi çok canım sıkkın.arkadaşlar ciddi bir firmanın bu maile nezaketende olsa bir cevap yazması gerekmezmi.şimdi istanbul Bölge Müüdürlüğünü arıyorum.eğer bir muhatap bulabilirsem kendime.ey uğur firmasının experi olan arkadaş lütfen cevap veriniz.bu sorunlarımızı kulak arkası etmeyiniz.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Motosikleti
    mct 250
    HEMEN FABRİKAYI ARA ORDAN MEHMET BEY İLE GÖRÜŞ BENİMDE YARDIMIMA İLK KOŞAN O OLDU ARKADAŞIM O SERVİSLE İLGİLİDE MAİL ATMAKTAN VAZGEÇ DİREK TELEFONLA İRTİBAT KUR MUHATTAP AL KARŞINA
    O PARAYI İSTEDİĞİ ANDA ARAYACAKTIN FABRİKAYI VERMEKLE HATA YAPMIŞSIN BENCE BIRAKMA İŞİN PEŞİNİ

Motosikleti
    mct 250
    HEMEN FABRİKAYI ARA ORDAN MEHMET BEY İLE GÖRÜŞ BENİMDE YARDIMIMA İLK KOŞAN O OLDU ARKADAŞIM O SERVİSLE İLGİLİDE MAİL ATMAKTAN VAZGEÇ DİREK TELEFONLA İRTİBAT KUR MUHATTAP AL KARŞINA
    O PARAYI İSTEDİĞİ ANDA ARAYACAKTIN FABRİKAYI VERMEKLE HATA YAPMIŞSIN BENCE BIRAKMA İŞİN PEŞİNİ

Motosikleti
    KUMRAL, hocam sağol servis yetkilisi mehmet beyi aradım şimdi bana malumat verecek telefonumu aldı

Motosikleti
    KUMRAL,hocam mehmet bey telefonumu aldı ama hala bir ses çıkmadı demekki onlarda ciddi çalışmıyorlar

ridvancam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaslar,
    iki aylık motor kullanıcısıyım. İlk gözağrım mondial 110ft. Yeni motorumla ilgili eksiklikleri paylaşmak. ve daha kısa sürede çözüme ulaşıp. uzun süreler güvenli bir şekilde kullanabilmek için bu foruma üye oldum.

maylo87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GÖRÜNÜŞTEN ZİYAADE SAĞLAM VE SORUNSUZ OLMASI ÖNEMLİDEĞİL Mİ İYİ Bİ USTAYA SORUN BAKALIM MONDİALICISINA NE DİYOR AMA GERÇEKTEN İÇİNDEN GEÇENLERİ SORUN USTA ALICIYA : ZATAN İLK DEFA ALIYOR YA BİDE O MOTOR TUTKUSU GEÇİCİYSE DİYE ZEVKİNİ ALSIN DİYOR PEKİ 2 YIL BİNİPTE BİZE MASRAF ÇIKARAN Bİ MOTOR ALACAĞIMIZA 2 YIL BEKLEYİP NEDEN ÇOCUKLARIMIZA BİLE KALACAK OLAN MOTOR ALMI YORUZ BU YAZIYI AOKUYUPTA BE Nİ DIŞLAYAN LAR OILACAK UNUT MAYIN MONDİ ALACAĞIM NASILDIR DİYEN LER BENİ DIŞLAYACAK OLANLAR KESİNLİKLE MONDİLERİ SATAN BAYİ OLACAKTIR İNSAN MÜŞTERİSİNİ KAYBETMEK İSTERMİ İNANIN BANA HEVESİNİZ GEÇİCİYSE O ÇIKARDIĞI SORUN LAR SİZİ BIKTIRICAK Bİ DÜŞÜNÜN O FİYATA ANCAK BU OLUR SATARSIN 2 YIL BİTMADEN PEKİ NE OLURSA OLSUN ZARARA GİRİCEK İNSAN ADAM BEN 2 DAHA EKLERİM SIFIRINI ALIRIM DİYECEK ZATEN UCUZ DİYCEK PEKİ 10 YIL VE ÜZERİ MOTOR KULLANAN VE TUTKUSU OLAN BİRİSİNE Bİ SORUN BAKALIM NE DİYORLAR?????????? İNANIN BANA O ZAMAN HAK VERECEKSİNİZ UNUTMAYIN BENİ HAKSIZ BULANLAR BİLİN Kİ MONDİ BAYİSİDİR YADA YENİ ALAN BİRİSİDİR UNUT MAYIN KİSE """""""YUMURTA GELEN YERDEN CİVCİV ESİRGEMEZ"""""""""""

Sertac_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ben motorumu havalar soğuduğu için garaja koydum . Arada bir çalıştırıyordum ama birkaç dakika önce gittim, motoru çalıştırmayı denedim. Çalışması ile stop etmesi bir oldu, yine denedim yine stop etti ve bir daha çalışmadı Motorun çalışması için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
    Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f

Sertac_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgisi olam yokmu yav
    Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f

Motosikleti
    mct 250
    ARVASİ 3 ARKADAŞIM SEN BANA AÇIK İSMİNİ VE NERDE OLDUĞUNU BELİRTEN Bİ MAİL ATABİLİRMİSİN
    SORUNUNU ZATEN YAZMIŞSIN NASIL İLGİLENMEZLERMİŞ GÖRELİM BAKALIM
    SEN EMİN OL SANA DÖNÜCEKLER
    MAİL ADRESİM:umudunumm@hotmail.com

22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler