Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

Mondial 50TT-110FT-125KT-150UT-250MCT Hakkında

REKLAM ALANI
    TheTURK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    Alıntı lostdwarf adlı üyeden alıntı
    Sick_boy,
    250 mct ile İzmir - Aydın otobanının tamamını, ki bu yaklaşık 130 km'lik bir mesafe, 90-120 km/saat arası hızla, mola vermeden geçtim. Cihaz hava soğutmalı olmasına rağmen bir problem çıkmadı, tek sorun benim hava soğutmalı olmayışımdı, sağım solum tutuldu yediğim rüzgardan, ağrısı geçmedi hala ..
    ulem okuyunca yattım ha demek sen hava sogutmalı deilsin kardes :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    Alıntı puma007 adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar motor fiyatı dışında trafit tescil plaka noter falan filan toplam ne kadar tutuyor? ayrıca bildiğiniz motor montu ve kask satan netten veya mağaza var mı bakırköy civarlarında 100 ytl altında?
    son olarak mondial 125 kt almamı önerirmisiniz? bu alet şehirdışında işe yarar mı?
    bakırköy civarlarında bilmiyorum ama benim bildiğim bu işin merkezi sirkecidir ve ordaki tüm mağazaları dolaştım, mont; kurye tipi uzun olanlar 200den başlıyo vücuda yapışan racing tipi montlar ise 300 üzeri, kasklar ise dandikler 60 100 arası, ortalar(bence dandiklerden bir farkları yok) 100-150arası, iyinin kötüsü 220üzeri (nakit aldım 200e bıraktı), iyileri hiç sorma hemen hemen bir motor fiyatı...
    ayrıca eldiven 20den başlıyo, dizlik40tan başlıyor, maske 10 ytl...
    trafiğe bu topicteki hemen hemen herkes ne kadar verdiğini yazdı önceki sayfalara bakarsan göreceksin ben 150ytl verdim bir günde aldım...

kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    motorumla vedalaşıyorum... yarın yağmur çamur olmazsa motorumu işyerime götürüp yaza kadar bırakacağım. malum havalar iyice soğumaya başladı. neyse ki perşembeden beridir kullanıyorum. 5 aylığına elveda diyorum sana motorcuğum...
    yaa dün de depoyu fullemiştim aksi gibi. ne olacak şimdi o kadar benzin yaaa...
    bu arada ilgilenen arkadaşlara duyurulur: şu vidası gevşeyen yan sehpa oayı kendi kendine çözüldü. titreşimden dolayı arada bir gevşeyip yolda giderken sehpa inikmiş gibi algılamasına neden oluyor ve stop ediyordu. bu akşam eve gelince durdum, normalde kaldırıma çıkıyorum. eldiven kask vs. zor olur diye motoru stop edip sehpayı indirdim onları çıkarayım da kaldırımıa öyle çıkayım diye sonra motor çalışmadı. yine aynı sorun yani. ben de anahtarı aldım sıkacaktım ki bi baktım vidayı tam ortalayıp geçen yay yerinden çıkmış. ben de vidayı yeterince sıkıp gerisini ellemedim ve artık vitesteyken yan sehpayı indirirsem stop etmiyor. ohh be kurtuldum bu bana göre gereksiz özellikten...
    -o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Arkadaslar büyük ihtimalle alıcagım motorsiklet marka ve modelini deiştiriyorum biraz daha araştırma yaptım ve şu özellikleri karşılaştırdım markalar da şunlar

Kanuni 250Cc
    -2 silindir
    -233 cc
    -18 beygir
    -5 vites
    -HAVA SOGUTMA
    -elden marşlı,elektronik ateşleme,18 lt yakıt tankı
    -ön fren disk arka fren tambur
    FİYAT=4686 ytl

Regal Reptor DD250 E
    -2 silindir
    -234 cc
    -18 beygir
    -5 vites
    -SU SOĞUTMALI
    -elektrik marşlı,14 lt+2.7 lt yedek depo
    -Ön fren abs arka fren tambur
    FİYAT=3950 ytl

Evet arkadaslar sizce bu deişiklik benim için iyi olurmu deiştirmemde ki en önemli nedenlerden biri de fiyat ve SU SOGUTMA olayı...

Birazda olsa yorumlarınızı istiyorum şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    nerde yaws bu millet

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    arkadaşlar benzin damlatma problemini halletmek için servise giderken bişey oldu motora saga sola gitmeye başladı allam dedim lastik patladı trafikde yogun gidiş geşilin arasındaki refuje cıkardım motoru baktım lastikler saglam heralde yolda bi pürüz vardı ondan ole oldu dedim geri bindim motora yola cıktık hala bi garip motor arkadan biri korna caldı "arka teker sekiz ciziyo" dedi baktım arka tekere ve ne goreyim teller patır patır dokulmuş allahtan servise gelmiştim neredeyse adamlar 60 ytl istedi mecburen yaptırıyoz cukura girmişsin diyolar yaws girmedim diyorum kabul ettiremiyorum neyse gene baya para yiyecek gibi bizimki

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    TheTURK, aman aman çok tehlikeli bir durum atlatmışsın. Servisi boşver bir bilene yaptır onu. Yaptık diyorlar az daha ölüyormuşsun.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Sertac_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TheTURK, geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsın. Aman dikkat edelim mondila 250mtclerin hepsnde bu sorun var. Herkes jant tellerini sıktırsın. benim motorda motor çalışmıoken ittirerek hareket ettirince arka janttan ses geldi. Jantı incelemeye başladık baktık teller gevşek. Hemen gidip sıktırdım. Herkese duyrulur 250 MTC'nin jatn tellerini sıktırın!!!!!!!
    Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Geçmiş olsun TheTURK aman abicim biraz daha dikkat et...
    Büyük kaza atlatmışsın vallahi...

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    saolun arkadaşlar valla umarım kimsenin başına gelmez cok kotu bişey yaws

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    the turk abi çok geçmiş olsun allahtan bişey olmadan servise gidebilmişsin. yaa motor çalışmıyorken ben de motoru hareket ettirdiğimde benim de tık tık ses geliyor tekerlerden. bi ara o işi yapmak lazım valla sakat işler bunlar...
    hakkaten millet uzun zamandır neredeydi yaa kimseden ses çıkmıyordu...
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

Sertac_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaskkafa,
    yaa motor çalışmıyorken ben de motoru hareket ettirdiğimde benim de tık tık ses geliyor tekerlerden. bi ara o işi yapmak lazım valla sakat işler bunlar...
    Abi bir ara değil hemen yaptır hatta servise giderken çukurşlardan filan yavaş geç çünkü bu iş çok önemli. Bu şekilde motora binmen sakat olur. TheTurk arkadaşımız gibi teller kopar. Allah korusun kaza filan yaparsın sonra sakat olur.
    Serviste telleri ücretsiz sıkıolar. Ama teller koparsa hem jant parası veriosun, hem kaza riski, hem de bikaç gün motordan uzak kalıosun....
    Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f

Motosikleti
    Mondial MCT 250
    bu aralar işlerim dolayısıyla motoru kullanamıyorum zaten yakında da havalar iyice bozacak. bunu aklımın bi köşesine yazıp baharda ilk iş olarak mı yaptırsam yoksa hava soğuk falan demeyip bi haftasonu aradan çıkartsam mı kararsız kaldım. motor evin orada olsa basit de işyerimin garajında duruyor, haftasonu oradan al 30 km karşıyakaya git sırf o iş için. haydiii sonra p.tesi bi daha işyerine.
    ne yapsak???

bu arada arkadaşlar mondialin 2006 modellerini gördünüz mü ben gazete ilanında gördüm. güzel ve daha da ucuz şeyler var.
    bizimkilerin de hepsinin fiyatı üç beş azalmış.
    önceden 3290 olan mct250 2990 olmuş. daha da düşecek sanırım. bu piyasada başa oynamak istiyor uğur anladığım kadarıyla...
    ------------------
    35 AT 1180 B rh(+)

Asri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    the turk kusura bakma ne zamandir giremiyorum gecmis olsun ben motorumu satmayi dusunuyorum kardesim cok saglam bir kaynaktan super bir haber aldim onumuzdeki yaz baba biseyler geliyor yaz gelmeden acikliycam abi sana kesin ararim zaten ankarada sogudu motoru elden cikarmali...

Asri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    bu arada sinavi 70 le gecmisim sansa bakarmisin

musti5257 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok

slm

mrb arkadaşlar ben yeniyim. mondial 125kt almayı düşünüyorum ilk motorum olacak. vitesli motor kullanmayı bilmiyorum . ne dersiniz iyi motor mudur alayım mı kullanabilir miyim. ilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum . teşekkürler byeeee

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    al kulanırsın
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

musti5257 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı kahraman34 adlı üyeden alıntı
    al kulanırsın
    sağol kahraman kardeş sen memnunumusun motorundan tavsiye edermisin ben de bi aralar as150t düşünüyordum. byeee

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    musti5257 bana sorarsan as150 yeni başlayacak birisini yeteri kadar memnun edecek bi performansa sahip,fakat kötü yönüyse servis sıkıntısı servisi var her türlü arızayı hallediyorlar ama ellerinden geldiği kadar garanti kapsamına sokmuyorlar yani anlayacağın para peşin kırmızı meşin mondial ise hiç kullanmadım ama oda iyidir yeni başlayan birini memnun eder ne alırsan al ilk önce can güvenliğini koru adam gibi bir kask al motorun ucuz olsun ama kaskın kaliteli olsun.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    arkadaşlar herkeze teşekkur ederim bugun motoru almaya gidecez bakalım bizimki allahtan servise giderken yaptı hatayı yoksa hızlı giderken yapsa o yalpalamayla kesin atardı beni uzerinden ole bole bişey değil 10la gidiyodum motor rodeo atları gibi sallıyodu servise giderken ama sole bi durum var sonradan aklıma geldi arabanın biri cok dar bi yold TERSTEN GELİYODU ONA YOL VERMEK İÇİN HEMDE DONUŞ YAPMAK İÇİN YOLUN İİCE KIYISINA GELMİŞTİM ORDA KALDIRIMA SURTMUŞ SANDIM MOTOR AMA KALDIRIMA GECEN GİTTİM BAKTIM USTUNE CIKILABİLECEK KADAR KUCUK DEPİL VE TAŞIN KIYISI YUZULMUŞ BENCE ORADA BEN JAntı kıyıya surtmuşum yani aslında motorun sucu yok tahminimce ama yolda giderken jantları kopmuş mct gordum yani jantları sıkıştırın once bi tanesi atıyo sonra yanındakiler atmaya başlıyo ben nerdeyse o halde 2km gitmek zorunda kaldım aslında o kadar cok hasar olmayabilirdi belki

21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler