Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Mondial 50TT-110FT-125KT-150UT-250MCT Hakkında

REKLAM ALANI
    asewes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar 150-zat ve 250mct arasında kaldım daha çok 150zat a kaydım nedeni chooperın daha çok bakım gerektirebileceği ve sorun yaratabileceği motoru kışın alıcam izmir seferihisarda kullanacağım motoru genelde mct 250 hakkında yeterli bilgi edindim fakat zat150 hakkında yazan olmamış zat150 günde kaç km yapar bir kısıtlaması varmıdır sorun çıkaran bir motormudur asya150t ile bir karşılaştırma yaplabilirmi ben mondi150zat ın tipini daha çok sevdim tavsiyeleriniz nelerdir??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakanz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 CS Scarver

MCT 250

Alıntı asewes adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar 150-zat ve 250mct arasında kaldım daha çok 150zat a kaydım nedeni chooperın daha çok bakım gerektirebileceği ve sorun yaratabileceği motoru kışın alıcam izmir seferihisarda kullanacağım motoru genelde mct 250 hakkında yeterli bilgi edindim fakat zat150 hakkında yazan olmamış zat150 günde kaç km yapar bir kısıtlaması varmıdır sorun çıkaran bir motormudur asya150t ile bir karşılaştırma yaplabilirmi ben mondi150zat ın tipini daha çok sevdim tavsiyeleriniz nelerdir??
    250 MCT yi Salı günü aldım 100 km ye geldim bile. Ki düşünün eski motorumla 10 ayda 400 km ki bunun 100 unu ben yapmamıştım. Motoru öyle sevdimki kış geliyorda daha az kullanacağım diye üzülüyorum. Bence 250 MCT al derim ZAT 150 yerine. 250 dolgun ve vitesli. Yarın birkaç aksesuar bakacağım sanırım daha şık olacak.

Tümümüze kazasız günler

distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    bende 250 mct yi öneririm teknik olarak motordan anlamam ama görünüş olarak daha iyi...
    ayrıca hakanz motorun hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle...
    bizim motorlara 1000 km yi geçtikten sonra sorun yaratır demişlerdi ve korkuyordum, şuan 1300kmdeyim ilk aldığım günle aynı benim anlamadağım sorunlar varsa bilmem ama gidiyor bende gitmesi için almıştım zaten ,
    ayrıca ben motorun sesinden sıkıldım yanımda giden başka motorlar bağıra bağıra ses çıkartıyor, nasıl oluyor? bende yüksek ses çıkartmasını istiyorum varmı anlayan nasıl yaparız...

lostdwarf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    hakanz, hayırlı uğurlu olsun, inşallah sen de kazasız belasız kullanırsın.
    distinto, bakımlarını yapıp akıllı uslu kullandıktan sonra 250 mct'lerin 1000 km den sonra sorun çıkartması için bir neden göremiyorum. bana da aynı muhabbetleri yapanlar olmuştu, "abi bunlar 1000 km'den sonra sorun çıkartıyor" şeklinde, ama bunu diyenlerden hiç biri "niye 850 veya 1100 km değilde 1000 km den sonra??" diye sorduğumda mantıklı bir cevap bulamadı
    motorun sesini değiştirmek için önerien en ucuz yol egsozu kestirmek, ama anladığım kadarıyla bunun için bu işten çok iyi anlayan birini bulmak gerekiyor.

ankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    mct 250 egzosu susturucu cikmiyuor dolayisi ile kestirmek gerekiyor - ankara da radikal motor var onun yaptigi bir kac isi gordum (egzos kesmek) super olmus ses doyurucu ve yuksek ama kotu cikmiyor ayrica egzosun sekli cok guzel gorunuyor kesilince bir de air brush yapiyorlar kasaya supaaa oluyor.

ankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    bakin bir mondial 250mct

Motosikleti
    MCT 250
    kesilmiş bi mct 250 nin resmi varsa lütfen yüklermisiniz, bence güzel görünmez ya, ben egsozu uzatmayı düşünüyordum siz kestirin diyorsunuz kestirmek istemiyorum ...

motosikletdelisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bendede mct var jinlunada bindim beter bişey bence mondial 250 mct'nin üstüne motor yok servis sorunu yok motordan şikayetim yok YOK yok

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    ankara,
    yuh be
    fotomontaj bu

yt56 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zat 150
    selam bugun ben de bir zat 150 aldim
    kullanan arkadaslardan tavsiye bekliyorum.
    rodaj ve diger konularda
    simdiden cok tesekk

kaskkafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    yt zat150 almışsın hayırlı olsun da niye ağlıyordsun ki??
    güle güle kullan bence...

UMUTDURAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    YA MCT 250 bana biraz fazla yakıyo gibi geldi 25 milyona 180 km bide ne tür benzin kullanıyosunuz !!

scubaghost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun20-5
    millet size veda ediyorum zira bugün jinlun aldım bana daha üstün geldi yarında gezivar gelmek isteyenler gelebilir saat 12:00 da kozyatağı karrefourda 2 nolu kapıda buluşuyoruz rivaya hareket ediliyor..

Motosikleti
    MCT 250
    Alıntı UMUTDURAN adlı üyeden alıntı
    YA MCT 250 bana biraz fazla yakıyo gibi geldi 25 milyona 180 km bide ne tür benzin kullanıyosunuz !!
    normal olarak 25 milyona 180 km gitmesi imkansız, ben en son 37milyona depoyu doldurdum ve kmyi sıfırladım, şuan 315kmde ve daha yedek dopaya geçmedim, senin dediğine göre oranlarsak(25 ile 180 ise 41 ile de 300olur) 41milyona 300km gider ben 37milyon doldurdum 315km gittim ve yarın bindiğim gibi depo bitse bile yedek depoyla en azından 70km giderim(15 litre ile 315 gittiysem 3 litreylede 70 giderim)
    yani toplamda 37 milyona 18 litre ile en kötü ihtimalle yapılmış hesaba göre 385km gidiliyor ...
    senin ya hesabında hata var yada motorda bi hata var boşa fazla yakma bi an önce sorunu gider...
    ben bazen süper bazen kurşunsuz bazen karışık Allah a emanet gidiyorum ...

rupicapra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 600E
    mondial 150 ut ile geçen hafta sonu ankara'dan boluya gittim. giderken yağmur altında gittim, gelirken pırıl pırıl bir havada geldim. motor tık demedi. arazide de gayet iyi (çok ağır araziyi demiyorum) ama benim diyen enduroların düşüne düşüne geçtiği yerlerden rahatça geçiyor (hem daha hafif, hem de tekerleri dah ince ve dişli). 1500 kmyi doldurdu. zincir gerdirmekten başka sorunu yok. ama dönüş yolunda devir yükselince arka stop lambasını patlaşmış olabilirim. emin diilim.

smart87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150 ZAT
    eywallah motorman kardeş

Motosikleti
    mondi 150 ZAT
    sagol lostwarf. da ya geçen gün hafif yağmurlu havada kullandım motorumu(150 zat) giderken bi anda motor kapandı. çalışmıyorda. marş basmıyor. servise götürcem pazartesiyi bekliyorum. aranızda böle bi sorunla karşılaşan bi arkadaş varsa yardımcı olsun yaw
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    - FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
    ********************¿**********************

Motosikleti
    mondi 150 ZAT
    ya bide ne zman yeni bi başlık açsam sitenin programı msjı kitliyor. hayırdir işşallah
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    - FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
    ********************¿**********************

rupicapra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 600E
    arkadaşlar mondial in üreticisini internet sitesi adresi aşağıdadır, saygılarımla

http://www.jialing.com.cn/english

lostdwarf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    selamlar,
    250 mct'nin yakıt meselesi enteresan. rodaj + acemilik derken km'de 150.000 tl olan yakıt şu anda 105.000 tl'ye düşmüş durumda, sanırım buji ve filtreleri değiştirince (/temizletince), 100.000 tl altına inecektir.
    150 zat'ın yolda motor kapatmasıyla ilgili bir diyeceğim yoktur, kullanmadım, tecrübe etmedim. marş basmıyor demişsin, acaba bunlarda yan ayaklığın marş kesme huyu var mı? 250 mct'de başıma gelmişti benzeri bir olay, yan sehpa vidası gevşediğinden alet yan sehpanın kalkmadığını düşünüp marş basmıyordu vitesteyken.

16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler