hoca bu nargile işi ne iş organizasyon falan varda benmi bihaberim bi 29 ekim olayı biliyorumda nargile ne iş
hoca bu nargile işi ne iş organizasyon falan varda benmi bihaberim bi 29 ekim olayı biliyorumda nargile ne iş
arka lastik olayına ben pek sıcak bakmıyorum arkadaşlar.nedeni ise,yuvarlanma çapının büyümesi ve büyüyen çapla beraber arka kampananın daha büyük bir lastiği yavaşlatmaya çalışması ve çabuk aşınma riski.İsmet Usta çok yeteneklidir,ben onu gelecekte parlayan bir yıldız olarak görüyorum.Ama madem lastiği büyüğü ile değiştireceksiniz gidin Metzeler gibi kaliteli lastikler alın derim.
Necef,gelisim işinde 1 numara.Çok ilgililer.İbrahim saolsun benlede çok ilgilendi..
Herkes hakettiğini yaşar.
bencede ya metzeller yada pirellinin bir modeli var onla degiştirmeli..
Metzeler Teen Me 17.
aman diyim , zamanında mondial lerle ilgili dertleşelim die bi toplantı tertip edecek olduk - burnumuzdan geldi...... aynısı zühtüpaşa abimizede olmuş.gelıyom baba nargıleye dertlesırık mondıallerımızle ılgılı
o yüzden aman ki aman........
bakalım belki bende gelebilirim tophaneye, henüz net değil
olsun walla yinede bi gün yapcaz o işi laf aramızda..
!!! : sırtlığı kestirdin mi?çanta taktırdım rahatsız oldum arka sırtlıgı kestirtim harika oldu
vidalarından çıkartsaydın ya neden kestirdin?
Mehmet
dogru dıyonuz sakın ha sakın dertlesmıyek mondıallerle ılgılı...
ayrıca arkadaslar benım motora 2 kısı bındıgımızde motor kalkarken zangır zangır tıtrıyor.. onceden de vardı ama bu kadar degıldı.
sankı vıdaları sokecek yerınden yaww.
buna nasıl bır care bulunur.. ısmet ustaya sordugumda motorun kılosunun agır oldugunu buna nazaran da gucunun bu kıloya gore az oldugunu dıle getırdı...
(tek basıma bınerken hıc problem yok ama) nasıl care bulunur buna ?
gelısım ıyı bır kurs en azından sıte uyelerıne yakınlar fakat ıbrahımın ortagı bıraz terso bı arkadas..
mertmertmert gel kardesım tophaneye beee cekelım mondıallerımı yan yana şoleee hehehee
herkese selam
ben daha yeniyim buralarda
mondial 150zat almayıı dusunuorum ama aldıgıma pişman eedermi diee suphelerim var bu konu hakkında bana yardımm edermısınız deneyim li kşiler olarak
şimdiden herkese tessekkurler!!!!!!!!!!!!!!
selam arkadaslar ben yeni üyeyim bir kaç gün önce buldum sayfayı. yaklaşık 1 aydır piyasayı araştırıyorum fakat mondial 150 zat'tan daha uygun bi motosiklet bulamadım kendime. aslında buldum ama fiyatlar fahiş geldi. tabi ona görede marka motosikletler honda, yamaha, vs..
burada herkes bi başka anlatmış ürünü. kararsız kalmıyor değilim. bide şans meselesi. bazen hatalı ürün de olabiliyor galiba. öğrenmek istediğim; motosikleti kredi kartıyla 24 ay vadeli veren bayiler var. aranızda bu şekilde taksitle alan arkadaşlar varsa onlara özel olarak bi sorum olacaktır. kredi kartımın limiti motosikletin fiyatını ödeyecek kadar mı olmalı yoksa hani limiti engellemeden yapılan taksitli alışverişler gibi mi oluyor. yardımcı olursanız benide bir 150 zat sahibi yapmış olacaksınız. şimdiden teşekkür ederim. ben yazılarınızı da okumaya devam ediyorum. kafama bişey takılırsa sizleri tekrar tekrar rahatsız edebilirim. çünkü bende gerçekten bir 150 zat sahibi olmak istiyorum. herşey için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
hsrckdr
sevpa pazarlama mondıal anabayii
satıs 0 216 572 60 80 her turlu yardımı gosterırler
mondial 150zat larınn iyi ya da kotu yonlerini sölicek biri yok muu butun foru mu okudum yine karasız kaldımm herkes baska bişi solioo
o bişey değil gene,rampa çıkarken bak bi de sen.. o titreme normal..asyalarda da var.
beyler GP de gri 3 tane mondial gördüm farklı noktalarda
ben bursa choppers club la beraber geldim görenler olmuştur belki grup üyelerini tshirt lerden tanıyan birdaha ya ist de bir organizasyon olunca bence tanışalım sizlerle tanışimayı çok isterdim
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
necef nabrrr??yaw sana ne dicem benım motor 555 km oldu allaha sukur bi problem yok.ama qenel bi bakıma sokiyim diorum.sevpaya qıtmek ıstıyorum ama nerde oldunu bılmıorum yarin isin yoksa beraber qıdelım mı? buarada belki bende gelebilirim tophaneye cumartesii
ß ï я k  И
sayın cray_frog sadece sunu soluyorum 150 zatlar için..bence hiç wakıt kaybetmeden qidip alabılırsınn ben cok memnunumm bı sorunla karsılasmadım umarımda karsılasmam qerısı sana kalmıs..
ß ï я k  И
olur bırkancım gıdelım decumartesı tophane yok 29 ekım caddeden gecıs var ozel mesaj at bana cebını var arasalım kardesım
evet keşke motorları yanyana koyup ööle bi mondial standı yapsaydıkmertmertmert gel kardesım tophaneye beee cekelım mondıallerımı yan yana şoleee hehehee
bu arada dün yakıt ölçümü olayını yaptım.
3,66 lt/100 km şeklinde bilgilerinize sunmak istiyorum.
saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)