Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Nisan 2007, 23:25
cem canbaz adlı üyeden alıntı
arkadaslar daha dogrusu abiler :D ben 17 ıme yenı gırdim babam bana motor alcak :D sen arastr ben alcam dedı benımde hosuma en cok zat150 gitti.şimdi benım işime yarar mı bu motor_? ne kadar hız yapabılırım? bı depo benzın kaça dolar? bır depo benzınle ne kadar yol alırım?
cvblarsanız cok sevınırım ..
saygılar...
dostum yeni başlangıç için 150 zat sana büyük gelir ve zor kullanırsın çünkü motor biraz agır ve sen o motoru zapdedemezsin sen en iyisi 151 rs felen al hem kolay hem hafiftir 150 zata göre bende de vardı 151 rs sattım şimdilik kankamın 150 zatını ben bile zor kullanıyorum yani dönüşlerde felen sanki düşecek gibi oluyorum benden sana tavsiye 151 rs tipi motor almanda yarar var.
Reklamlar
-
22 Nisan 2007, 23:26
CİHAN adlı üyeden alıntı
dostum yeni başlangıç için 150 zat sana büyük gelir ve zor kullanırsın çünkü motor biraz agır ve sen o motoru zapdedemezsin sen en iyisi 151 rs felen al hem kolay hem hafiftir 150 zata göre bende de vardı 151 rs sattım şimdilik kankamın 150 zatını ben bile zor kullanıyorum yani dönüşlerde felen sanki düşecek gibi oluyorum benden sana tavsiye 151 rs tipi motor almanda yarar var.
ben zatla basladım ama suda bı gercek cıhanında dedıgı gıbı agır bı motor....
uzunlugu ve agırlık dengesının pek ıyı olamamsından kaynaklanan bı eksıklık var vırajlarda hıssedebılıosun yanıcok hızlı gırememek anlamına gelıo
-
22 Nisan 2007, 23:38
150 zat rahat motor ayaklarını uzatabiliyorsun uzun yol için çok ideal bir motor,ama dedigim gibi ilk başlangıç için hiç tavsiye etmem.satılık ilanı için siteye ilan vermiştim bugun bir arkadaşa göstermeye gittigimde biri aradı ve motoru sordu motor kaç para dedi bende 1500 ytl dedim resimdeki motor mu dedi evet dedim resimdeki suzuki dedi o motormu satılık dedi yoksa başka motor mu dedi hayır resimdeki motor satılık dedim saol dedi kapadı,sanırm adam 1500 ytl suzuki burkman 400 almayı düşündü bir an olsun.
-
24 Nisan 2007, 20:01
arkadaşlar İstanbul'dan Mondıal 151 RS veya 150 HS satacak arkadaşlar korhanozcan333@hotmail.com dan bana ulaşmaları rica olunur.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
27 Nisan 2007, 11:34
Selam Cok Uzun Aradan Sonra Forumdayimmm
Arkadaslar Eğer Satilirsa 150 Zatimi Verip Burgman 400 :p Alacağim Eğer Temiz Ve Düzgün Bir Motor Arayan Varsa Msnden Yada Cepten Ulaşsinlar 2006 Model 2000 Km'de Siyah.
volkancoban@hotmail.com
05326129394
-
03 Mayıs 2007, 02:54
bende zat aldım ve motorda yeni sayılırım daha iyilerini bilmediğim için mukayese yapamıyorum ama çok memnunum diyebilirim gereken bakımlar dışında tamirci gereği duymadım
-
03 Mayıs 2007, 02:55
hayırlı olsun dostum korkma gerekn bakımları yaparsan ve sınırlarını fazla zorlamazsan uzun surede bınersın benım bugn 7500km oldu maşallah
-
04 Mayıs 2007, 16:16
Aramıza hoşgeldiniz , Zat 150 keyifli ve rahat bir motor , inşallah problemsiz uzun süre kullanırsınız
-
07 Mayıs 2007, 11:07
motorumun akusu boşalmıs yenı aku alıcam nekadardır ne marka alayım..?
-
07 Mayıs 2007, 11:33
ersankuneri adlı üyeden alıntı
motorumun akusu boşalmıs yenı aku alıcam nekadardır ne marka alayım..?
dostum ben bosh un 9A lık akusunu aldım gayet guzel tavsiye ederim fıyatı 40ytl
-
07 Mayıs 2007, 11:45
arkadaslar az once yenı bı konu actım motosıkletcıyle urasılmaz dıye bakın zat neler yapabılıo
-
09 Mayıs 2007, 10:48
-
09 Mayıs 2007, 12:39
ben 6850 de gittim son bakıma normalde 5000 de değiştiriyoruz çatlaklar falan oluyo yolda kalma olmasın dıye dedı servıs ama benımkı tertemız cıktı 10000 civarı değiştirmeyi düşünüyoruz ama boyle gıtmeye devam ederse degıstırmem kalsın orjınalı ustunde
-
11 Mayıs 2007, 09:49
arkadaşlar bu sabah işten gelirken yaklasık 60la ilerliyordum ve onumdekı arac anıden durdu bende ne kadar frenleme yapsam kaysamda ondekı araca bıraz dokundum......
plastık parcaların ezılmesındekı gıbı hafıf bı renk kaybı oldu ama elle dokundugunda hıcbırsey hıssetırmıo....
küçükte olsa canımı sıktı....
bu rengi nasıl duzeltebılırım fıkrı olan varsa yardımlarını beklıyorum....
benım bı arkadasta yandan surtmustu cok ufak cızıklerı var onları doldurtup boyat dedıler ama bnurası en onu ve kesın bellı oluccak nasıl duzeltebılırım yardımlarınızı beklıyorum????
-
12 Mayıs 2007, 00:45
selam arkadaşlar işi bilen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var 150 zat ların arka lastiği oldukça ince bu lastiğideğiştirip kalın lastik koymanın yararı olurmu savurması azalırmı nedersiniz
öncelikle bir acemi olarak ama mantıkla zat almayı düşünenlere bişe diim bu fiyatlara bundan daha yakışıklı motor yok arkadaşlar bu benim düşüncem
~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu sabah işten gelirken yaklasık 60la ilerliyordum ve onumdekı arac anıden durdu bende ne kadar frenleme yapsam kaysamda ondekı araca bıraz dokundum......
plastık parcaların ezılmesındekı gıbı hafıf bı renk kaybı oldu ama elle dokundugunda hıcbırsey hıssetırmıo....
küçükte olsa canımı sıktı....
bu rengi nasıl duzeltebılırım fıkrı olan varsa yardımlarını beklıyorum....
benım bı arkadasta yandan surtmustu cok ufak cızıklerı var onları doldurtup boyat dedıler ama bnurası en onu ve kesın bellı oluccak nasıl duzeltebılırım yardımlarınızı beklıyorum????
kardeş geçmiş olsun dert etme halledilir ama şükretmelisin Allah beterinden korusun hepimizi
-
12 Mayıs 2007, 00:49
ilkcanercan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar işi bilen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var 150 zat ların arka lastiği oldukça ince bu lastiğideğiştirip kalın lastik koymanın yararı olurmu savurması azalırmı nedersiniz
öncelikle bir acemi olarak ama mantıkla zat almayı düşünenlere bişe diim bu fiyatlara bundan daha yakışıklı motor yok arkadaşlar bu benim düşüncem
dostum savurması derken tam anlayamadım bende ole bı problem yok acıkcaı ancak daha yuksek lastıkk takıldıgını bılıyorum altını vurmaması ıcın
cok sagol.......
-
12 Mayıs 2007, 00:57
önce ben motorda acemiyim bunu kabul ediyorum ama yolunda gitmeyen bişeler var mesela viraja girmeye korkar oldum resmen kayıyor bu arada ben pirellide çalışıyom biraz lastikten anlarım ama motorda nasıldır bilmem yani savurmaması yoltutuşu için aynı ebatta biraz geniş lastik taksam diyorum nasıl olur
-
12 Mayıs 2007, 01:03
hocam ben orjınal lastıkten cok memnun oldum için yusek lastık bıle taktırmadım henuz bunların omrunun bıtmesını beklıyorum.....
senın soruna gelınce bende yenı basladıgımda virajlarda kayıyor gıbı gelıyordu yatmaya korkuyordum......
ama daha sonra cozdum olayı sımdı yatırabılıyorum rahatca kayma sorunuda hıc omuyor.....
ıkıncısı ıse daha once yazmıstım beledıyenın actıgı hı cukura gırdım ......
burdan sonra arka tekerın orta mılınde bıu sorun olmus galıba lastıkte resmen bosluk vardı vırajlarda arka teker yamuk donuyor gıbı hısseettım servıse gıttıgımde olay halloldu...
şimdi ben senın yerınde olsam eger ıkıncı else servıste kontrol ettırırdım muhtemelen sende yapmıssındır ama bazen bakımlarda es gecıyolar servısler malum....
ıkıncısı vırajlarda bıraz daha kontroollu hatayı ulmaya calıs...
ama sorun kesınlıkle lastıkte dıyorsan o konuda bılgı evrecek arkadasların ısıgında yap bişiler ben daha onra kotu bıseye sebep olmak ıstemem
-
12 Mayıs 2007, 01:09
aslında sölediklerin mantıklı ve bende bunu düşünüp fabrikadan uzman arkadaşlardan yardım istedim arka lastiğin ve cantın hatası olmadığını sölüyolar (sende iş yok diyolar) belki doğrudur sınıfına göre ağır ve oturaklı motor ama arka cant çok küçük yada ben daha dikkatli olup işi oluruna bırakmalıyım galiba biraz daha tecrübe kazanayım ozaman ne olur bakarız diim yardımcı olmaya çalıştın teşekkür ederim (illa bir gezide karşılaşırız çay ısmarlarım ozaman)
-
12 Mayıs 2007, 01:11
ilkcanercan adlı üyeden alıntı
aslında sölediklerin mantıklı ve bende bunu düşünüp fabrikadan uzman arkadaşlardan yardım istedim arka lastiğin ve cantın hatası olmadığını sölüyolar (sende iş yok diyolar) belki doğrudur sınıfına göre ağır ve oturaklı motor ama arka cant çok küçük yada ben daha dikkatli olup işi oluruna bırakmalıyım galiba biraz daha tecrübe kazanayım ozaman ne olur bakarız diim yardımcı olmaya çalıştın teşekkür ederim (illa bir gezide karşılaşırız çay ısmarlarım ozaman)
ne demek ben teşekkür ederim çayı keyifle yudumlucam.....
pazar şile tarafına gidiyoruz istersen sen gel sana ben çay ısmarlarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler