Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Nisan 2007, 20:55
Herkeze merhaba şu anda asya 7B kullanıyorum ama değiştirmeye karar verdim yanlız Poseidon mu 150 zatmı karar veremiyorum konuştuğum kişiler doradonon servis ve parça sorunu olabileceğinden bahsettiler mondial daha yaygınmış. Sizden bu konu hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum.Şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
08 Nisan 2007, 21:34
-
08 Nisan 2007, 21:42
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan
ama zatta fena motor diil hatta bence süper bak bugun çorluya geziye gittik geride kalmadı meret tıkda demedı
-
08 Nisan 2007, 23:05
bence bu model tamamen ergonomi hatası bir varyatör kapağı çıkarmak için bütün arka kaportayı çıkarmak gerekiyor.
bir arkadaşın zatının ayak marşı için sökelim dedik bir kavanoz dolusu vida çıkardık ancak varyatör kapağı çıkabildi.
seri üretim motorundan daha ergonomik ve kolay ulaşılabilir yapılmasını beklerdim.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
08 Nisan 2007, 23:06
evet oda bir gercek servise 1000km de bir gidiyorum yapılırkende hep yanındayım resmen işkence
-
08 Nisan 2007, 23:20
şimdi nediyosunuz arkadaşlar zat mı dorado poseidonmu
[B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]
-
08 Nisan 2007, 23:25
125 mt arka fireni neden tutmuyor ve hangi yakıtı kullanmalıyım
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
-
08 Nisan 2007, 23:31
sg_1903_bjk adlı üyeden alıntı
125 mt arka fireni neden tutmuyor ve hangi yakıtı kullanmalıyım
95 kursunsuz . . .
fren tutmuyorsa gevsemıs yada fren balatan bıtms olabılır
yenikoylu_ua adlı üyeden alıntı
şimdi nediyosunuz arkadaşlar zat mı dorado poseidonmu
dostum tazrları cok farklı bı kere
posedion hakkında bılgım olsaydı yardımcı olmaya calısırdım ama maalesef
-
09 Nisan 2007, 12:49
-
09 Nisan 2007, 13:53
Kemerburgaz degil mi buralar döktürmüşsün fotoları
keşke karşılaşsaydık ben de bazı haftasonları buralarda takiliyorum temiz hava ohhh miss gibi...
Allah nazardan saklasin güle güle kullan...
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
-
09 Nisan 2007, 15:06
CartaL adlı üyeden alıntı
Kemerburgaz degil mi buralar döktürmüşsün fotoları
keşke karşılaşsaydık ben de bazı haftasonları buralarda takiliyorum temiz hava ohhh miss gibi...
Allah nazardan saklasin güle güle kullan...
saolasın, senin motor nasıldı? o civarda fazla zat görünmez genelde...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
11 Nisan 2007, 06:29
benim siyah zatımı görmeyen kalmadı o tarfta muhaha
-
11 Nisan 2007, 08:50
~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı
benim siyah zatımı görmeyen kalmadı o tarfta muhaha
öymen senin karakaçanın maşaallahı var çorlu gezisinde dediğin gibi tık demedi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
11 Nisan 2007, 10:48
Ben de dolaşıyorum bazen siyah siyah ...
fotograf çekmeyi seviyorum. Siyah ZATlı elinde foto mak. olan birini görürsen o benim.
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
-
12 Nisan 2007, 00:18
zat cı oldum gitti ya satamadım (1500ytl)motoru ön tarafında hasar var servis de 400 ytl ye tüm kaporta degişecek dedi alan olsa hemen yaptıracam da,motorda benim degil hani askerde kanka onun motoru bende benim motoru sattım cbf 150 alacam diye şimdi de para yı denk getiremedikmi kaldı 150 zat bende.
-
12 Nisan 2007, 15:50
Arkadaşlar 5600 km'de aldığım bir zatım var yağ,buji ve difrensiyal yağını değiştirdikten sonra 6300 km'deyim Motosikletin genel bakımları yapılmamış bu iş için toplam masraf nedir bilgisi olan var mı ? (Karbüratör temizliği,hava ve yakıt filtresi,triger kayışıda var sanırım, fren ve debriyaj balataları,gaz teli)
-
13 Nisan 2007, 05:52
motobuscu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 5600 km'de aldığım bir zatım var yağ,buji ve difrensiyal yağını değiştirdikten sonra 6300 km'deyim Motosikletin genel bakımları yapılmamış bu iş için toplam masraf nedir bilgisi olan var mı ? (Karbüratör temizliği,hava ve yakıt filtresi,triger kayışıda var sanırım, fren ve debriyaj balataları,gaz teli)
dostum ekstra birşey çıkmazsa bakım ücreti 50 ytl çoğu yerde
arkadaşlar görüyorumki aramızda birçok istanbullu arkadaş var. . .. .
ama organizasyonlarda kimse yok. . .. ..
aaaa tek zatçı benmiyim diyedüşünmeye başladım. . . ..
bu cumartesi belgradda pıknık planı yaptık daha kesın yer ve saat belirlenmedi. .
konuyla ilgili istanbul mt baslıgında detaylı bilgi edinebilir ve son gelişmeleri yakalayabilirsiniz ayrıca ben burayada yazıcam bundan sonra. . .
getirin zatlarıda güzel bi görüntü olsun bu ne yaw
çok doluyum görüyosunuz bu kadar zatcı var gunde 2 mesaj cıkıo. . .
sevgili zattaşlarım pıknık organızasyonlarıın konusu asagıdakı lınktedrı katılımları beklıyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gal-keyfi.html
-
15 Nisan 2007, 15:26
ben eski bir scooter kullanıcısı olarak zat 150 yada 150 t1 gibi motorlardan kacının bu motorların şaşesi bu 150 cc tam anlamda randımanlı olmuyor.o yuzden ozellık 100 km sonra motor devirden heme duşuyor cabuk ısınıp şişer.alcaksanız hafif olan motor alın derım.birde motor gücüne ii bakın derim.
yenikoylu_ua adlı üyeden alıntı
Herkeze merhaba şu anda asya 7B kullanıyorum ama değiştirmeye karar verdim yanlız Poseidon mu 150 zatmı karar veremiyorum konuştuğum kişiler doradonon servis ve parça sorunu olabileceğinden bahsettiler mondial daha yaygınmış. Sizden bu konu hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum.Şimdiden teşekkürler
kardeş senı bu saatten sonra ii bir vitesli motor paklar artık vitesli gec derım.:D
-
22 Nisan 2007, 23:16
arkadaslar daha dogrusu abiler :D ben 17 ıme yenı gırdim babam bana motor alcak :D sen arastr ben alcam dedı benımde hosuma en cok zat150 gitti.şimdi benım işime yarar mı bu motor_? ne kadar hız yapabılırım? bı depo benzın kaça dolar? bır depo benzınle ne kadar yol alırım?
cvblarsanız cok sevınırım ..
saygılar...
-
22 Nisan 2007, 23:21
cem canbaz adlı üyeden alıntı
arkadaslar daha dogrusu abiler :D ben 17 ıme yenı gırdim babam bana motor alcak :D sen arastr ben alcam dedı benımde hosuma en cok zat150 gitti.şimdi benım işime yarar mı bu motor_? ne kadar hız yapabılırım? bı depo benzın kaça dolar? bır depo benzınle ne kadar yol alırım?
cvblarsanız cok sevınırım ..
saygılar...
dostum max 110 gorur 80 den sonrası guvenlı degıldır...
tek kısı ortalama 10ykr yakar
duzlukte eger motor ıyı durumdaysa fena gıder...
benımkı ıkı kısı ortalama bı yokusta max 80 goruo
deposu 13lt ben kırmızıya gelınce dolduruyorum yedeksız 23 tutuyor......
bakımları dısında servıse gıtme ıhtıyacı hıc duymadım
cok cok rahat uzun yoldada guzel gıdıyor 8 njısan ıstanbul corlu baslıgı altında bulabılırsın...
ben cok memnunum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler