evet yaz gelıyo oleyy bende cıktım pıyasaya bı dolasalım benım motor halen 1200 km de..bu yaz cok yapıcam ama km ..
evet yaz gelıyo oleyy bende cıktım pıyasaya bı dolasalım benım motor halen 1200 km de..bu yaz cok yapıcam ama km ..
topicimiz oldukca aktif arkadaslaar!!!
Hareket biras yaw. . .
Ben butun kıs kullndım. Sezonun yeni açan arkadaslarla istanbulda yaz turları yapabiliriz istanbul mt dede acarım konuu güzel bi organizasyon olur action biraz!
İskenderunlu arkadaş,sizin oralarda kask mont ya da koruma kullanmak pek yaygın değildir biliyorum,resimler iyi hoşta,umarım en azından bir kaskın vardır,resimler çekilirkende bagajda duruyodur...korumasız ve ehliyetsiz trafiğe çıkmayalım
selam arkadaslar 8 aydır zat kullanıyorum forumu yenı gordum sızlere bı sorum olacak benım makıne gazı kesınce sureklı stop edıyo benzın pompasını deıstırdm we rolantıyıde yukselttım ama banamısın demıo bu sorunu daha once yasayan warsa yardımlarını 4gozle beklıorum bıde ankarada benden baska zatcı yokmu yaw??
dostum öncelikle aramıza hoşgeldin aynı sorun bendede vardı ıkı defa yasadım birincisi rolantiden kaynaklanıomus ..
ikincisindede servis aldıgım benzinden kaynaklandıgını soyledı stop etmeden once baya bi titriyodu . ..
kesin bişey soylemek zor servise gittinmi bişey diyemiyormu ?
vala zatlılar sızın ısınızde zor yanı abımde de varda zat
valla bende pek zorluk yok tıkır tıkır masallah servis hata yapmazsa tabi
banada aynı cwpları werdıler bayaa bı oynadık motorla fakat sorun hala dewam edıyo...ben motoru bı arkadasımdan aldım(600 km de) 3 gun sonra basladı sorun oysa motoruma cok ıyı bakıyorum (bastan asagı 2kere sokulup takıldı) sımdı 4300 km deyım cok canımı sıkıyo...
arkadaslar aranızda hıc cıft tırnaklı bujı kullanan warmı? performansı arttırmak ıcın ne yapabılırım? tek kısı duz yolda 105km/s goruyorum yuksek oktanlı benzın etkı edermı?
kardesım ben yaptım ama aydınlatma baya dustu (sadece aynı ampulu beyaza boyamıslar)sonra sadece parkları beyaz ledle deıstırdım(1,5ytl) sahane olduuu yakında resmını koyucam ama 1 ay sonra patladı dun yenısını taktım bu seferkı tam beyaz dıerı hafıf mavı aydınlatıyodu ama ondan bulamadım ılk taktıgım superdı...
dostum bende ek olarak hiçbişey yok benzin opet 95 oktan kursunsuz her 20 deponun 19 u aynı yerden doluo dıebılırım
benım max gordugum 110 ama bızım aletlerden daha fazlasını beklemek haklıszlık olur sonucta bu agırlıkta bu kasada 150cc
zaten 80 in ustune cıkınca bana cok guvensız gelıyor
s
arkadaslar ben satıyorum motoru 2006 siyah daha 1200 km garaj motoru..ben arada bı calıstıryorum hıc tıklamadı saat gıbı calısıyo ..bana ulasmak ısteyenler melih_ciplak@hotmail.com..2900_3000 ytl..
arkadaşlar merhaba.150 zat ile 150 t1 arasında veya celik tiger yani bu tarz motorlar arasında fark var mı?2.el almayı düşünüyorum mondial fiyat olrak cok daha fazla asyadan celikden görüntü farklılıgı dışında ama hangisi daha dayanıklı daha iyi vs vs vsbilgilrnizi bekliyorum...
Bu motoru almamı sağlayan arkadaşımda asya 150 vardı illallah ediip onu satıp zat aldı çok sorun çıkarmış galiba. Bide benim kendi motorumu sevdiğim içinmidir nedir objektif bakamıyor olabılırım zat yola daha hakim geliyor bana hem çok çok çok daha yakışıklı . . . .Ama marka karşılaştırmalarına bakarsan büyük ihtimalle aradaki farkı öğrenebilirsin
EVEEETTT SON BOMBA ZAT CI ARKADAŞLAR
BENİM MOTOR SON ZAMANLARDA MÜTHİŞ BENZİN YAKMAYA BAŞLAMIŞTI. KATALOGTA İSE 3000KM BİR BUJİ DEĞİŞTİRİN DEMİŞ BENİM ALETTE 5300KM OLDU.
NEYSE SADETE GELELİM. BEN BUJİYİ SÖKTÜM ANASI AĞLAMIŞ SİMSİYAH OLMUŞ
BENDE MOTORCUYA GİTTİM BUJİYİ GÖSTERDİM YEGENİM BU BUJİ EN DANDİK BUJİDEN (1.5YTL) DAHA DANDİK DEMEZMİ
BENDE AMCA EN İYİSİNİ VER DEDİM
1.CHAMPİON (MADE İN AMERİCA)
2.BOSCH SUPER (MADE İN GERMANY)
BENDE BOSH MARKA ALDIM (6YTL)
1.MOTOR RAHAT ÇALIŞMAYA BAŞLADI ZORLANMIYOR.
2.YAKIT DÜŞTÜ
3.ROLANTİDE ÇALIŞMA DÜZELDİ DAHA ÖNCE Bİ GARİP ÇALIŞIYODU
4.SABAHLARI ÇALIŞMA DÜZELDİ
VEL HASILI KELAM BUJİYE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR
bende 4000 de deıstırdım servıs aynı şeyi soyledi değişince çok farkediyor
ben maalesef sezon öncesi ayrılmak zorunda kaldım Kırmızı canavar'ımdan ama gönlüm sizlerle arkadaşlar...
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Gönlün bizle olduğu sürece sorun yok hep aramızda kalman dileğiyle ozaman etkileyici sözler oldu bea
arkdaşlar bende mondıal 125 lik veya 150 lik motor arıyorum ama taksit imkanı olmalı istanbuldan olması temiz olmalı lütfen satan varsa benimle irtibata geçsin korhanozcan333@hotmail.com
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)