Arkadaşlar aman boşverin pek tekin değil bu motosiklet için o hızlar. Allah hepimizi korusun tabi bizde dikkati ve temkini kaybetmeyelim
Arkadaşlar aman boşverin pek tekin değil bu motosiklet için o hızlar. Allah hepimizi korusun tabi bizde dikkati ve temkini kaybetmeyelim
Herkese merhaba ,
Ben motosikletimdeki bir problem ile ilgili olarak daha önceden başından geçmiş olanlardan cevap bekliyorum .
Motoru çalıştırdığım zaman bazen çok yüksek devirde çalıştığını hissediyorum ve orta destekte iken arka tekerleğin kendi kendine döndüğünü tespit ettim. Sanıyorum karbüratör ayarı ile ilgili bir problem olmalı , daha önce başına gelen varsa yapmak gerektiği hakkında cevaplarınızı bekliyorum.
Herkese teşekkürler.
dostum zannedıyorum bu ilk mesajın hosgeldın aramiza kesin bişi solıyemem ama %99 rölantisi yuksektır . . . Isınmak ıcın yapıodur
aft62 rölanti ayarını düşürürsen problemın cozulur
Cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.
Zatçılar haftaya bahar ayının içindeyiz şimdiden piknik ve bahar kutlaması için planlar yapın haydeeeeeeeeeeeeeeeeee
arkadaşlar reklam gibi olmasın kesinlikle yanlış anlaşılsın ıstemem
yaklaşık bir yıldır servislerden çekilen parca sıkıntısın bende hi
ç olmadı bu konuda kımsenın sıkıntı cekmesını istemem
istanbul 4. levent mondial servisi benim servisim kesinlikle parca sıkıntısı yasamadan burdan halledebılıosunuz telefonu 284 64 24 bu konuda yanlısmı yaptım bılmıorum yasak olabılır öyleyse herkestten özür dilerim . .. .
umarın işinize yarar derdınıze care olur
arkadaşalar aranıza yeni katıldım herkeze merhabalar
yakında bir 150 zat sahibi olmayı düşünüyorum ve motor hakkında fazla bilgisahibi değilim açıkçası.
bu topic altında yazılan 150 zat hakkındaki bilgiler gerçekten çok yararlı oldu hepinize teşekkür ederim...
sizlere bazzı danışmak istediğim konular var.
ikinci el bir 150 zat alıcam ve düşündüğüm motor 8000li km lerde acaba motorun eskimesinden kaynaklanan yakıt tüketimi ,kalkışı,gidişiyle ilgili dejavantajı varmıdır (bu motorların ömrü nedir )
önerileriniz ve uyarılarızla yardımcı olursanız sevinirim.
150 zat'ımla aranızda olma dileğiyle...
[COLOR="Purple"][U]HElp Mee[/U][/COLOR]:queen:
heeeeyyyytt ben satıyorum beyler alan var mı?
iletişim için lütfen iskenderunlu@gmail.com msn ekleyiniz.
mehmet bilgin iskenderun
evet arkadaşlar bende zatımla siftahı yaptım ve kaza yaptım
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
mrb arkadaşlar ben 150zat ımı 2900km de aldım 300km de ekzantırık mılının bılyesı dagaldı 3 sefer aku degıstırdım yınede akunun neden bosldıgını anlayamadım tek cozum olarak kulanmadıgım zamanlar sigortayı cıkarmak oldu ! 1 sefer egsoz degıstı icinden catlama yaptıgı icin 2 sefer egsozdan cıkan spral katalızor hortumu degıstı bu hortumun catlamasından sıkıldıgım için yerine kör tapa yaptım ! yan sehpa müsürü 1 kere degıstı ! kayıs bır kere degıstı ! kutuk bır kere degıstı ( marş butonunun oldugu yer ) şu an 9600km deyim ama yinede zatımı seviyorum performansında hıc bı degısıklık yok !
sanada cok çektirmiş bu zat-ı muhterem
egzos garantidenmi değişti diye sormak istiyorum..
keyifli sürüşleri...
ayrıca zatın benzın deposu dıger scoterları gore buyuktur ıbre ust kırmızıya geldıgınde aman benzınım bıtyo dıye korkmayın cunku ıcınde 4.5 lıtere benzın daha oluyo ! usenmedım depoyu bosaltarak olçtum !
bu yaz dıkarımın cogu garantıden degıstırıldı! okonuda pek sıkıntım olmadı yanı !
ön camı siyah yaptım baya bi uğrastırdı ama değdi cok güzel oldu
bir ara resmini eklerim, reklam tabelacılardan 5 ytl ye siyah folyo aldım kapladım
motorda siyah olunca cok yakıstı...
benim arkadaşda satıyor motorunu biraz hasarlı ama uygun fiyata verecegim kendisi askerde almak isteyen olursa mesaj yazabilir buraya motor istanbulda :
çantası var,lastikleri yeni kar tipi lastik kayış yeni degişti,park lambalarında patpat var,korna kalın sesli ön cam boyalı mp3 baglantılı. vs vs....
uygun fiyata verilecektir,taksit yapma imkanımız vardır kredi kartına.
98 Beygir.....
arkadaslar sıze bı sorum olacak zatıma yan canta dusunuyoum uzun gezıler ıcın ! hesaplı yan canta bılen varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)