Arkadaşlar ne zaman benzin bitse motosikletin kontağını çevirdikten sonra tıkır tıkır gırıl gırıl gırıl diye bir ses geliyor. Ha şikayetçi değilim uyarı görevi yapıyor Sizlerdende aynı sesi duyanlarınız var mı ?
Valla bende kullanıyorum bu havada..gerçi bi kaç gündür yatıyo.Kış olupta sanki kar mı yağdı Bu sene çok motora bindim valla Askere gitcem bir aya, onun acısını çıkarmış oldum sanırım bu sene
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Arkadaşlar triger kayışının ücretini bileniniz var mı ?
Eet mondialcı kardeşim güzel bir uyarı sistemi oldu bu bize
Peki bu Triger kayışının ücreti bilen varmı
triger kayışı yok bildiğim kadarı ile sübaplar için zincir sistemi kullanılıyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
servislerin triger kayışı dediği aslında motorun devrini tekere aktaran kayış, yaklaşık 50 ytl
bu arada geçen motorumu özledim kar kış demeden çıktım, 3 aydır yatan motor küt diye çalıştı, maşallah....
eferim zat'a
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Tuğrulözbek, Boo_74 cevaplarınız için tşk ederim.
eferimde akunü söktün sanırım yoksa bosalması gerekirdi normal sartlarda
yooo, hiç de sökmedim, millet sökülmeli dio ama gerek tembellikten gerekse bakalım nolacak yaklaşımı ile sökmedim ve gayet güzel de çalıştı.
ha ilk seferde değil ama o kadar da olsun.
bu arada minik bi ipucu, kontak açılır, benzin pompasının susması beklenir, daha sonra "marşa basmadan" bir kaç gez gaz sonuna kadar çekilir. sonra gaz bırakılır, fren maneti çekilerek marş verilir. motor sizi üzmeden çalışacaktır...
B00_74
mondıal 125 mt sınden menun olan varmı???
bugun kullandım saman gıbı hıc zevk almadım mobıllet daha guzel yawww::???
memnun olan vaamıı??
MT ANTALYA
Arkadaşlar bu gece motosikletimi kitlerken sehpada olmasına karşın yan yattı. Yan grenajlarda biraz çizik mevcut otomobillerde kullanılan pasta cila bu konuda iş görür mü ?
çizik çok derin değilse iş görür, ben cila olarak da teflonlu otomobil cilası kullanıyorum, pırıl pırıl yapıyor.
B00_74
Eywallah ama forumları incelerken http://www.motosiklet.net/forum/tekn...-onarilir.html
Bu linkte Smirnouf nickli bir arkadaşımızda Teflonsuz pasta cila alın yoksa diğer kısımlarıda çizebilirsiniz demiş. Aklım karıştı
ben motoru 2 aydır çalıstırmadım sonra bı bakayım calısıcakmı dedım walla 2 basısta calıstı ve bben aakuyude sokmemıstım bı sorun gozukmuyo masallaha zata
zat150 lerin aküler neden böyle sağlam çözdüm galiba, aküler kapalı-ve kuru tip. paraya kıyıp pahalısını koymuşlar üzerine.
örneğin keeway speed'de bi ucuz tip ıslak tip akü var...
B00_74
walla ben 3 ay calıstırmadım ve kablosunuda sokmemıstım 15 sanıye de calıstı zatım. bugun 130 yaptaım yokus asagı sakaryada yenı yapılan yolda acayıp oluyo ınsan. zart zurt etmeyin zattan başkasına binmeyin
iyi cesaret varmıs sende de yahu 130 vay bee
ben yokuş aşağı 110u daha gecemedim
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)