Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Aralık 2006, 23:42
slm arkadaslar.....hayırlı olsun kardesım ıyı gunlerde kullan...benım motorda kaldı ortada otopark tasındı nereye koyucam yaaaaaaa....kısın zor oluyo..gecen gun akmerkeze cıktım işe gittim trt tenin orada bı ruzgar vardı valla motor altımdan gıdıyordu havalar kotulesmeden gezelım yaw..
nevzat senın resımlere baktım mangal falan imrendim valla....
gelicem yanına )) sende gelırsen ugra bana...
Reklamlar
-
02 Aralık 2006, 13:00
Ya dostum.. cidden havalar bozuyo iyice. Zat cılar bi toplanamadık.Renk renk, zat larımzla gezsek bi..
-
02 Aralık 2006, 14:21
slm arkadaşlar maddi durumdan dolayı maalesef ZAT ımı satmak zorundayım ankaradayın ilgilenen olursa arayabilir 0532 253 73 17 3500km sorunsuz
-
03 Aralık 2006, 00:59
bencede yaa ben serfıtıkayı aldım daha ehlıyetı almadım acaba serfıkayla dolassam polis cevirse gostersen bırakırmı baglarmı..3 ay oldu alalı halen gıdıcem alıcam usengeclıkten gıdemıyorum...
-
03 Aralık 2006, 20:59
sertifika bi işe yaramaz bence ihmal etmeden ehliyete dönüştürün...
benim 2 aydır ehliyetim var, olmadan öncede durdurup soran olmadı aldıktan sonrada durdurup soran olmadı. ama her ihtimale karsın elinde belge olması iyidir...
-
03 Aralık 2006, 22:45
kardeş sen sen ol sakın sertifikaya güvenme benim arkadaş sertifikayı aldığı günün akşamında zincirlikuyuda çevirmeye takıldı ve motorunu bağladılar 660 milyonda ceza yedi aman hcam bir an önce hallet yoksa sende arkadaş gibi motoru satmayı falan düşünürsün yakalanırsan diye korkuyorum
-
04 Aralık 2006, 14:08
dusuncen için sagol faruking..çarsamba almaya gıdecem rahtlıkla artık asya tarafına gecıcem hatun karsıda oturuyo gıdemıyorum alayımda gecelım rahat rahat....
-
04 Aralık 2006, 17:43
daha önce zatla yolda kalan arkadasımız oldumu (lastiği patlayıpda)
valla benim hiç patlamadı , allah'da göstermez insallah da
benim merak ettiğim bunun lastiğinin içi şamrellimi yoksa tubeless mi araba gibi yani??
-
04 Aralık 2006, 18:01
tubeless dedigimiz iç lastiksiz ama hava basılabilen çivi girdimi patlaya bilen bir lastik türüdür öyle degilmi? benim kafama takılan iç lastiksiz aynı zamanda hava basılmayan lastiklerin adı nedir bu lastikler biraz agırdır sanırım!
-
04 Aralık 2006, 18:07
bence araba lastıgı gıbı olandır..
-
04 Aralık 2006, 18:08
ersankuneri adlı üyeden alıntı
bence araba lastıgı gıbı olandır..
nasıl yani araba lastigi gibi olan bildigim şambrelsiz lastik degilmi?
-
04 Aralık 2006, 18:09
-
06 Aralık 2006, 12:33
Selam zat çılar
Dün bi tabelacı ve aksesuarcıya giderek kafamda canlandırdığım bi sticker çalışmasının motor üstünde nasıl duracağını soruşturdum..
Aksesuarcı zaten özel tasarım yapamıcağını, tabelacıya gitmemi söyledi.Hemen bi koşu devamlı çalıştığımız ve bilgisayarlı çalışan tabelacıya gittim.Kafamda tasarladığım ve motorumda nasıl durur acaba diye düşündüğüm sticker, eski taksilerdeki damalı (siyah-beyaz kareler) stickerlardan dı.
Sadece fikir alışverişi için gittiğim tabelacıdan basit bi cevapla boynu bükük geri döndüm.
'' o kadar detaylı çalışılmaz, alan kısıtlı.basit alev desenleri falan istersen yapalım.''
Bence bu kadar basit olmamalı.. Bence çok güzel çalışmalar yapılabilir.Aramızda photoshop tan anlayan dostlarımız illaki vardır.
Nasıl olur sizce ? Abartmadan bi kaç sticker veya motif uygulayabilir miyiz ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
07 Aralık 2006, 05:02
Forumdan Uzaklaştırıldı
İnsan motosikleti olunca yapası geliyor evet haklısın Tugrul ama salla ya sticker olayını scootera gitmio
-
07 Aralık 2006, 12:49
Ya benim istediğim biraz değişiklik olsun, ama abartmadan..
Sticker falan diince insanın aklına alev desenleri vs.. şeyler geliyor, ki zaten yazımda dile getirdim ; o tarz değil istediğim. İlgi çekici değişikliklerden bahsetmek istedim.Sadece sticker falan da değil.
Burası bizim fikir alışveriş yerimiz.Bende dostluğumuza güvenerek biraz fikir edinmek istedim
-
07 Aralık 2006, 23:29
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam o zaman mesela benim bir fikre ihtiyacım var. Mesela 10000 km'nin üzerinde yol yapmış bir ZAT'çımız varsa motosikletinin zaman içerisinde tüm bilinen sorunlarının dışında yaşadığı tecrübeleri paylaşmasını istiyicem. Yani bende almayı düşünüyorum ve çekinmeden almamı sağlıyacak iki üç örnek bilmek istiyorum. Cevap vericek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
07 Aralık 2006, 23:51
Dostum işin şans işi.Bahtına döküntüde çıkabilir normal bi şey de.Ben formu baştan sona büyük bir hevesle okudum.meretin tipi çok hoş ama beni çok korkuttu vede hevesim kaçtı.
-
08 Aralık 2006, 10:50
Beyler kafasında soru işareti olan varsa nevZAT150 ile irtibata geçsin..
Aramızda belkide en çok km yapan o .. 33 bin km yaptı zat ile. Dile kolay..
Motoruna güzel baktıktan sonra, zora koşup üzmedikten sonra, o da seni üzmüyo..
-
08 Aralık 2006, 11:21
arkadaşlar 125 mt mi yeni servisten aldım dün işyerinden eve gittim gayet iyi bi şekilde fakat bu sabah çalıştıramadım .
anlayan varmı bu makinadan sonunda vuracam tekmeyi dağıtacam
yardım edin yahu
-
09 Aralık 2006, 18:25
motorundan anlamam ama sana tavsiyem motorunu servis yerine
daha dogru duzgun bir yere götür tamir ettir ve basında bekle.
servis motor yapılırken yanına sokmuyor. göremiyorsun ne yaptığını
sağlam parca alır bozuk parca koyar belli olmaz onların işleri
motorum zor calısıyor diye servise gittim yakamı zor aldım.
bir sürü parca değiştirdiler (garanti dışı)
dünyanın parasını verdim adam olmayınca mahallemizdeki motorcuya götürdüm düzeldi. uzun zamandır sorun yasamıyorum. tek marşta alıyor. frenleri iyi durumda ve gidişide iyi (masallah diyin)
arkadaslar bu zatların ön camını siyah yapanlara sesleniyorum. siz nasıl yaptınız ve görüşe engel oluyormu????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler