arkadan tekerın yanından sıkıcaksın baska care yok ben habıre sıkıyorum bakalım sonuna gelınce ne yapıcaz keske arkayıda dısk yapsalardı dandık asya ların bıle dısk..
arkadan tekerın yanından sıkıcaksın baska care yok ben habıre sıkıyorum bakalım sonuna gelınce ne yapıcaz keske arkayıda dısk yapsalardı dandık asya ların bıle dısk..
benimkide öle yapıordu 1500 km ye kadar hep sıktım ama artık 1500 den sonra degiştirmek gerekiyomuş dışardan bulabiliyosanız dışardan kaliteli alıp taktırın derim ben öle yaptım şimdi yarımdan azcık sıksam betonda bile kayıyo benim tek sorunum virajlarda altını vurmam yanları falan hep vuruyom acaba bendemi bişey var yoksa bunlar çokmu alçak kazasız belasız günler
[B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P
sgln arkadaşlar yenisini alıcaz balataların yani sorun fern telinden degil balataların adi balata oldugundan
4000 km ye geldim arkada freni değiştirmedim ama artık iyice tutmaz oldu.
Sezon bitti sayılır artık pek bi masraf yapmayı düşünmüyorum.
İlk aldığım zamanlarda 130 u görmüştüm artık 90 a zor çıkıyor.Hız rekorları kırmaya çalışmıyorum ama yol da sıkıştığım da biraz kaçması gerekiyor oda pek olmuyor malkesef
Ayrıca geçen servise verdiğim de manifoldu çatlatmışlar galiba hava kaçırıyor stop etmesi de bu yüzdenmiş.Bakalım ne olacak
Herkeze iyi sürüşler...
ben de 6000km ye geldim, daha arka balatalara baktırmadım, 6000 bakımında kompmle bi elden geçirsinler isterim, bu konuda istanbul'da sevpa'dan memnun galiba çoğunluk, ne dersiniz?
bugün feyizoğlu'ndan scooter için diz örtüsü aldım 35ytl'ye, hem yağmurdan hem soğuktan koruyor, hani vespacıların kullandığı tipten...
her seferinde yağmurluğun altını giy-çıkar yapmak de gerekmiyor, tavsiye ederim.
bu zat 150 çok enteresan makine, insan kullandıkça daha çok seviyor.
daha 105-110'un üstüne çıkamadım ama şunu söyleyeyim 90-100 km/h giderken gayet sessiz, titreşimsiz ve huzurlu gidiyor. diğer motorum speed150'de 90-100 km/h titreşimin başladığı, hızın huzursuz etmeye başladığı hız...
haftasonu borusan'da bmw650 gs denedim, 4000d/d de ciddi vibrasyon başlıyordu, 25 milyarlık makine için büyük ayıp....
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Yakıt durumlarınız nedir arkadaşlar, benim motor 15.000 km oldu ve 100km'de 4,5 litre yakıyor uzun zamandır. Azalma yok maalesef.
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Merhaba Arkadaslar Ben Yeni üye Oldum Pek Bilgim Yok Bu Sayfaya Nasil Msj Birakildigindan Bu Yontemi Denedim Olmadiysada Kusuruma Bakmayin.benim Birtane Mondial 150 Hs Var Bundaki Problemim Cok Asiri Benzin Yakmasi Suan Km Si 1400 Lerde 1 Kez Yag Degistirdim Bugun Yarinda Birkezdaha Degiscem Yagini.servise Getirdim Bu Soruna Cozum Bulamadi.dediki Boyle Idare Etceksin.bir Depo Benzinle Anca 140 Km Yapabiliyorum.bir Bilgisi Olan Varmi Acaba.bu Motorsikletlerde Bir Depo Benzinle Ne Kadar Km Yapilir Soruyorum
herkese selam benim motor 2800de ve uzun zamandır kmde 110-115bin lira yakıyor artık alıştım aslında daha az yakması gerekiyormuş gibi geliyor ama neyse. benim asıl söylemek istediğim daha doğrusu sitem etmek istediğim bir konu var bu sayfa mayıs- haziran-temmuz gibi günde min 15 tane falan mesaj alırdı ama artık bazı günler hiç birşey yazılmaz oldu.lütfen ZATı muhteremler biraz özen gösterelim sayfamıza
KASIMM53 kardeşim motosiklet modelleri sayfasını dolaşırsan 150hs topici var oradan bilgiye ulaşabilirsin...
merhaba arkadaşlar benim mootorda 2800km yi buldu yağmur çamur gidiyoruz allaha şükür bir problem yok.115 120 km yi buluyorum .Bir ara motoru satmak istedim ama olmadı neyse sağlık olsun yinede 2.el almak istiyen olursa 2500 ytl ye vereceğim.Saygılar
Merhaba epeydir pc başına geçemedim. Dogrusu ozledim.
Benim motor halen 4.5 lt yakıyor aldıgımdan beri durum bu km:1650
1550 km de servise goturdum. Bilyeler yıpranmış dediler ve 2 tanesini degistirdiler. Kalkıştaki aşırı titreme kayboldu. Ancak bir sorun ortaya çıktı. Malesef vakit sıkıntım yüzünden tekrar servise gidemedim. Ancak ilk fırsatta gideceğim. Şöyleki: Gazı verip kalkış yaptıktan bir müddet sonra motor vites değiştirmiyor ve iyice devirlenip bağırıyor hatta kısa bir mesafe sanki debriyaj varmış da sıkmış (gazı kesmeden) gibi devirlenip bağırıyor ve sonra vites yükseltiyor ve motor rahatlıyor. Bu olay önceden çok nazikce olur tatlıca vites büyürdü. Hissetmekle hissetmemek arasında olurdu.
Benzeri bir problem yaşayan arkadaş var mı ?
Ve 2 ay önce hak kazandığım ehliyetimi halen almadım iyi mi ? her gidişimde 15 gün sonraya gün verdiler. Son gittigimde hastane raporlarında sahtecilik olmuş hastaneden liste istemişler gelmesini bekliyorlarmış. Hadi hayırlısı ....
Herkese güvenli bol zevkli sürüşler...
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
hocam valla hakettiğin ehliyeti almak bizim ülkemizde deveye hendek atlatmaktan beter cidden bende almadan önce 4-5 kez gittim geldim hatta elimdeki b sınıfı ehliyeti aldılar bir hafta on gün ehliyetsiz araba kullandım heralde bu da ehliyetsiz yakalatıp bide öyle ceza kesmenin yolu galiba neyse hocam allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede alırsın ehiyeti
yarın motorumu götürüyorum bakıma A dan Z ye kontrol ettirecem
ilk calışma problemi var cok yakıyo vs...
neyse
motoru üstüme aldım sonunda trafikten zor çıkardım ruhsatı yahu
hala ehliyetsizim
7 ekime salladılar bizimde direksiyon sınavını
hak'tan hayırlısı...
mübarek yağmur ne yağdı be...
ben cok mu inatçıyıim acaba bu yagmur altında servise gittim birazda aradım tabe . yagmur var diye kapıları bile kapatmıs adamlar...
yolda rahat 15-20 santim su vardi. motor su da kalmadı ama yanımdan gecen arac sağolsun komple iç dış yıkama yaptı beni
servise verdik ordan da baska biyerde işim vardı keşke serviste bırakmasaydım kaskımı da yanıma alsaydım yada şemsiye almayı aklıma getirseydim
hani derlerya donuma kadar ıslandım aynen öle eksiği yok fazlası var
hasta olmayız insallah..
yağmurluk almak sart oldu
keyifli sürüşler
yağmurda motor kullanmak cok zevkli bide su birikintileri ile ıslaklık olmasa
Yakşamlar herkese bugün okuldan sonra motoruma bindim amcam motorun sorununu hallettirmiş serviste sorun zor çalışması ve egzosdan tahliye yapması gibi bişiydi ama şimdi ii allaha şükür maaşallası var aman nazar değmesin...bi kablomu ne ters dönmüş onuuniçin sorun çıkarmış...
selam zat çı arkadaşlar ben de uzun zamandır bu topikte yoktum döndüm zat ım duruyor ve 1 tanede sym gts 250 im var zat başka gerçekten.benim motor 85 i geçmiyor cidden...acaba sorun ne??garantiden karbüratörü değiştircem.göstergem mi bozuk acaba??stop etme sorunu bendede var o sorun otomatik jikleden yapıyor hepinizin aklında bulunsun o parça elektrikli bi parça ve hassas ben sevpaya gidecem şuan çanakkaledeyim.1 hafta kalsın adam olsun kopamadım zat ımdan 2400 den aşağıda satmam zaten.debriaj ve arka fren balatası modifiyeli zat en iyi çinli bence.E tabi var azcık nazlı ama olsun gönüller bir olsun.İstanbula gelince (1ekim)bi ara buluşma ayarlasak??armagedon ne dersin dostum??unutuldum mu yoksa??tüm dostlara eskilere yenilere sonsuz saygı /selam ünsal
nezaketin okulu yoktur.
arkadaşlar acilk arkalastiği değiştirmemlazım varmı öneriniz veya ben değiştim çok memlunum dediğiniz bir marka dunlop düşünüyorum bıktım bu orjinal duronun her ey patlamasından
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Armagedon arkadaşım metzeller lastik alaırsan memnun kalırsın....
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)