Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ağustos 2006, 21:23
bende bugun sınava girenlerdenim. valla sınav zaten cok basittide anlamak istediğim sınav yeri cok ilgincti
nerdeyse herkes motoruyla gelmisti motor festivali var sandim..
bursada polisler motorcuların önüne atlayıp ehliyet sorarken burayı nasıl atlamıslar cok ilginc geldi...
ve her cesit motor vardı ya cruiser, scooter, maxi scooter , enduro, race hatta cross bile vardı ...
ben hala motor alamadım anasını satayim
bu sene gecti artık onumuz kış
umutlarım subat ayına kaldı ama hala zat illada zat istiyorum....
Reklamlar
-
26 Ağustos 2006, 21:59
fiyatlar düşerse hep beraber alalım bende bugün sınava girdim, motor ve çevre
-
26 Ağustos 2006, 23:56
worldwideweb adlı üyeden alıntı
fiyatlar düşerse hep beraber alalım
bende bugün sınava girdim, motor ve çevre
adres için sagol dostum
-
27 Ağustos 2006, 14:59
worldwideweb adlı üyeden alıntı
fiyatlar düşerse hep beraber alalım
bende bugün sınava girdim, motor ve çevre
acaba kışın kampanyalar olurda motor alımı için daha avantajlı duruma gelirmi?
gecen kışı hatırlayan varmı??
kaskımı , montumu , eldiven ve dizligimi aldım ehliyetim 1 ay sonra elimde ama hala motorum yok
-
27 Ağustos 2006, 18:42
kontgerilla adlı üyeden alıntı
acaba kışın kampanyalar olurda motor alımı için daha avantajlı duruma gelirmi?
gecen kışı hatırlayan varmı??
kaskımı , montumu , eldiven ve dizligimi aldım ehliyetim 1 ay sonra elimde ama hala motorum yok
fiyatlar biraz oynar ama çok farkedicegine inanmıyorum ama şimdi alsanda motor sezonu en fazla 2 ay sonra kapanır garajda mı tutacaksın boşu boşuna hem önümüzde ki yaz başka modeller de gelir bence bekle daha iyi olur
-
27 Ağustos 2006, 21:16
beyler motor fiyatları düşmesi biryana bu ay içerisinde 250-300 dolar arası zam gelecek yeni bir vergi başlığı ismi altında.Haberiniz ola................
-
28 Ağustos 2006, 00:24
asker
Arkadaslar bu sezon sonu askere gıdıcem.Motoruma canım gibi baktım.henüz 3000 km'ye yeni basmak üzere..Sadece yazları bindim.Para ihtiyacım olucağını söylediler askerde.Yada ben tedbirli olmak istiyorum. Ve ben askerde iken kırmızı kızımla ilgilencek kimse yok.
Periyodik bakımları eksiksiz yapılmıştır. Satmak istiyorum. Zat alacaklar varsa içinizde temiz bi ikinci el'e ne dersiniz diyorum. 3,550 + plaka + gelicek zamlar la sıfır almaktansa ikinci el alırım düşüncesi olan varsa, motorumu görsün lütfen.
Msn den kapsamlı resim atabilirim.ilgilenenlerle orda görusebılıriz.
Msn : inblackdreams@hotmail.com fiyatta anlaşalım, gelin asker arkadasınıza yardım edin
-
29 Ağustos 2006, 21:10
tuqruL adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu sezon sonu askere gıdıcem.Motoruma canım gibi baktım.henüz 3000 km'ye yeni basmak üzere..Sadece yazları bindim.Para ihtiyacım olucağını söylediler askerde.Yada ben tedbirli olmak istiyorum. Ve ben askerde iken kırmızı kızımla ilgilencek kimse yok.
Periyodik bakımları eksiksiz yapılmıştır. Satmak istiyorum. Zat alacaklar varsa içinizde temiz bi ikinci el'e ne dersiniz diyorum. 3,550 + plaka + gelicek zamlar la sıfır almaktansa ikinci el alırım düşüncesi olan varsa, motorumu görsün lütfen.
Msn den kapsamlı resim atabilirim.ilgilenenlerle orda görusebılıriz.
Msn :
inblackdreams@hotmail.com fiyatta anlaşalım, gelin asker arkadasınıza yardım edin
tugrul msni ne zaman aciyorsun bi haber verde bi konusalim bakalim şartlar uyarsa yabanciya gitmesin senin canavar
-
30 Ağustos 2006, 23:00
arkadalar ben hafta sonu yola çıkıyorum ve birşey sormak istiyorum köprüden veya otobandan geçerken polisler motorları durduruyorlar mı yoksa kask olmayanlarımı durduruyorlar genelde
-
30 Ağustos 2006, 23:01
kontgerilla adlı üyeden alıntı
tugrul msni ne zaman aciyorsun bi haber verde bi konusalim bakalim şartlar uyarsa yabanciya gitmesin senin canavar
Sabah 10 dan sonra onlıne'm. Bi haftadır net bağlantım bozuktu.Onarıldı.Artık görüşebliriz.Aksam 8'e kadar iş yerındeyım. 9'dan sonrada ev de giriyorum.
Saygılar.
-
31 Ağustos 2006, 20:29
arkadaşlar motoru 3000 ytl ye vereceğim.Yaptığım ve motorda olan özellikler ri daha önce yazdım forma.Hayırlı akşamlar
-
31 Ağustos 2006, 22:44
arkadaslar malesef bende zat imi satiyorum. kasimda gidecem askere buyuk ihtimalle. motorum cok temizdir buradaki arkadaslar bilirler. arka lastik buyutuldu, debriaj balatasi ve fren balatasi degisti arkada givi 33 lt lik canta var. ben motor ile 1800 km uzun yol yaptim(kusadasi-trabzon) yaptim sitede var resimleri isteyenler olursa bana buradan ulasabilirler. fiyatida 2400. bu arada motor 6500 de
msn e_bagbanci@hotmail.com
-
01 Eylül 2006, 03:01
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaf noluyoz, sitede ZAT kullanıcısı kalmıcak bu gidişlen
nereye kayboluyonuz millet daha ne km ler yapıcaz.. ama tabi insan zamanla büyütmek istiyo makinayı ama malesef imkanlar çercevesinde yapabildiğimizi yapmaya çalışıyoruz...
-
01 Eylül 2006, 10:15
dostum arkadaslar askere gidiyomus
biricik zatlarını da kimseye emanet edemiyorlar iyi bakılmaz bi kenara atılır diye
bu yuzden sevimli dostlarına bakacak yeni sahipler arıyorlar
ev hayvanı gibi oldu cümle
neyse iste bende sıfır zatı almada zorlandıgım için 2nci ele yoneldim
simdilik tugrulun motoruyla flört ediyoruz. anlasırsak nufusuma alıcam
tugrul askere gitmeden yeni bir ailesi olsun (onun deyimiyle kızının) zatın
-
01 Eylül 2006, 13:47
zat im gidecek ama askerden gelince Hyosung gv250 Aquila veya gt250r almak istiyorum bakalim kismet. ama zat i hic unutmicam cunku ilk motorum. sevgilimden ayrilirken bu kadar uzulmedim
-
01 Eylül 2006, 19:50
Cevap
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Mondial MT 125 kaç beygir ?
125 MT 5 KW YADA 7,5 BG GÖZÜKÜYOR NEDENLİ DOGRU BENDE BILMIYOM 125MT KULANICISI OLARAK
TheRockula adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Bu Konu Başlığını Baştan Sona Kadar Okudum.
ZAT 150 İçin Bütün Bilgier neler yapıla bilir ne yapmalıyız w.s.
Ama aynı özelliği 125 MT 2 için göremedim yaklaşık 20 Gün Önce Mondial 125 Le tanıştım 500 Km Yeni Ulaştım Motorumun Çekişinden w.s. den memnunum.
Memnun olmadıklarım Frennler 1 Arka fren kampana sıkınca ön frenn gibi bi durma saglamıyor ön fireni sıktığımda ise kayma tehlikesi hatta motorun yatması ile karşı karşıya kalıyorum bunun yanında 2 kişi binildiğinde gelen sesi ve tümseklerde altını çarpmada var tabi.
Vee bu gün ilk kazamı yaptım
Ön kaporta ölümündeki bölümü kırdım servisle görüştüm 50 YTL dediler bu gün istanbulda yerlerin sıklak motorun kayması ve benim süratimde tuz biber oldu resmen yine frenler.
Birazda 125 le ilgili teknik w.s. konularda bilgiler aktarırsanız çok serincem.
1 MOTOR 125 CC
2 BEYGIR OLARAK 7BG
3 100 KM 3,5 LT BENZIN YAKAR TEK KIŞI
4 ARKA FIREN TUTMAZ ( BALATA DEGIŞMESI GEREK BAŞKA KALITEDE)
5 ALTI YERE YAKIN (SENDE GÖZLEMLEMIŞİN)
6 ISLAK ZEMINDE KAYAR
7 MAX HIZ: 80-85 KM
8 MARŞ DINAMO KOMURU 1 YILDA GIBI BIR SUREDE BITIYOR
9 AŞIRI BADALI YOLDA ARKA KASKI BOLUMU ALTAN KOPAR
10 YAN AYAK KULANINCA YERDE BIRAZ YAMUK YAPINCA YAN YATAR MOTOR
11 YAN YATMA SONUCU , BENZIN DEPO KAPAGINDAN BENZIN AKAR YERE
12 ALTI YERE YAKIN OLMASI NEDENI İLE KUT KUT VURMA SONUCU AYAK BİRAZ YAMILIYOR
13 SAĞI AYNA DABANDAN GEVŞEYINCE TA ÖN SINYAL BOLUMUNU SOKUP İCTEN SIKMAK GEREK
14 ÖN FIREN KOLU COK SIKI?
15 125 MT 150 HS MOTOR FARKI .PISTON CAPI 5 MM FARKLI
16 İLK ZAMAN LAR ARKA AMATISORDE GICIRTI SESI GELIYOR
-
01 Eylül 2006, 22:01
zatın yakıtı: 1LT ile 25 km. maalesef ama cok yakıyo abi yaaa uzun yolda az yakabilir bu normalmi acaba??
bu arada ön camından ses gelen arkadaşlar ses bir noktadan değil.. sesi heryer yapıyor.yani plastikler birbirine sürtüyo.birini sustursan biri başlıyo..neyse benim motorda allaha şükür çıt yok
bahtiyar sen arkatekeri ön tekerin aynısımı yaptın iyi oluyormu bari??? tavsiye edeermisin
-
04 Eylül 2006, 00:15
-
04 Eylül 2006, 13:50
seytans adlı üyeden alıntı
herkese slmm...
sitenizi bi kaç gündür takip ediyoum aynen devam edin derim çünkü herkes birbirine yardım ediyo..bu çok güzel bişey..nese benide aranıza alırsanız sevinirim..he bide arkadaşlar bi organize ayarlayında bi yerlere gidelim piknik falan
kazasız belasız günler..
HOŞGELDİN SIKIŞ BİRYERE DOSTUM UMARIM KALICI OLURSUN
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
04 Eylül 2006, 23:30
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler