uff günde 50 km mi vay beaa
heheheh benim takılmama bakmayın, ben günde 120 km civarı yol yapıyorum.. artık kendime sponsor arıyorum, yakıt yetişmiyoo...
gerçi otobüslen ulaşım yapsam günde 4 saat den fazla zaman kaybedicem ama motor sayesinde 60 dk civarı bir süre harcıyorum...
keyfide ayrı oluyor. fakat bugün şerefsiz özel minibüsün biri beni arkadan hafif itekledi... 34 plaka servis aracı, yolda gidiyorum en sol şerit 90 civarı adam sellektör yapıyoo, orta şerit kamyonlar var... e napayım işareti çektim herife.. sonra kamyonlar biter bitmez birdaha korna sesi, tmm geçicem de fırsat bulamadan adam dayamış wolt un burnunu itekliyo beni... neyse sonra gazı kestide benim arka teker yere değdi.. ama hafif çapraz gittiğimi hissettim...
hemen orta şeride geçtim... yol verdim. ama olayın şokundayım neyse ileride yakalarım seni dedim ama basmıyorum gayet yolumda uygun hızda gidiyorum...
ve gözünü sevdiğimin motoru işte.. trafik kilitlendi... düştün elime .... çocuğu, gel buraya yanından geçerken aynasını hatıra aldım... eğer arabada tek olduğunu bilsem inip dövücem ama nerde 4 kafa saydım minibüs içinde... bende yandan geçerken aynasını kırdım sonra devam ettim....
fakat eğer birazdaha gaz verseydi kesin üzerimde teker izi olucaktı, onun peşi sıra kamyonları düşünemiyorum bile... hayvan heriff diorum bişee demiyorum..
akşam dönerken en sagdan gittim... sola geçmeye korkar oldum yaff..