Herkese selamlar.
Yaklaşık 3 aydır kullandığım siyah 150 ZAT'ımı nişanlımın yoğun baskıları nedeniyle, istemeyerekte olsa sattım. Bu kısa sürede yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
1) Belki çok uzun bir süre kullanmadım ama bu süre zarfında motorsikletimle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
2) Diğer çin malı motorların durumunu bilmiyorum ama 150 zat hem görüntü hem de konfor açısından gayet tatmin edici.
3) Verilen parayı son kuruşuna kadar hakettiğini düşünüyorum ( Ağır sanayii de haftada 50 saatin üzerinde çalışıyorum, parasını çöpe atacak biri değilim)
4) ikinci el piyasası çok iyi, internette ilan yayınlandıktan iki gün sonra satıldı.
5) bu makinelerin kötü anılmasının en büyük etkeni heryerde mantar gibi çoğalan bisikletçiden bozma servisleridir.Kesinlike motorsiletin teknik özelliklerini bilmeyen bu insanlar yüzünden sık sık kullanıcıların arıza şikayetleri olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu adamlar alım satım işlemlerini tam olarak yerine getirmiyorlar.Motosikleti bugün yeni sahibine devrederken temiz kağıdı alabilmek için 30 ytl ödedim. Ben motoru anahtar teslim almıştım. Ruhsat işlemlerini yaptırırlarken taşıt vergisini ödememişler. Eğer forum kurallarına aykırı değilse satıcı firmanın adını vermek isterim.
Kim ne söylerse söylesin kendim kullandım biliyorum, motora yeni başlayanlara, hafta sonları gezilere katılacaklara ve bütçesi kısıtlı olupta motor almak isteyen herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir makinedir. Motoru profesyonel amaçlı kullananların ve parası olanların japon malı motor olması gayet normal.( iki senedir japon malı otomobil kullanıyorum şu ana kadar hiç bir kaza yapmama rağmen kaskosu, servis ücretleri vergisi, benzini, muayenesi falanı filanı derken ikinci el burgman parası harcadığımı farkettim.Bu durum bile maddi açıdan kıyas yapmanıza yardımcı olabilir.)
Bana bu makinenin en büyük katkısı motorsiklet tutkusunu kazandırmış olmasıdır diye düşünüyorum. Ehliyetimi aldım, az çok deneyimimde var, eh nişanlımı da ikna edersem seneye yazın burgman 400 almayı düşünüyorum.
motoru aldığımdan beri arabaya binmiyordum, bugün mecburiyetten kullandım. Pendikten Beşiktaşa 2,5 saatte gidebildim.Yanımdan geçip giden motorları görünce içim acıdı
Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. ARMAGEDON sizleri tanımayı çok isterim, eğer kabul ederseniz ben geziye otomobille katılmak istiyorum...
Hepinize keyifli günler dilerim.