Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 03:17
arkadaşlar 19 unda 1800 kılometrelık bı yolculuga cıkıyorum 150 zat ile kusadası istanbul sonrada trabzon. fotamakinasını yanıma alıyorum sızlere bol bol resım cekecem simdiden vatana milllete hayırlı ugurlu olsun
aşağıdadaki linkte yolculukla ilgili yazılar olucak
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15425
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 11:42
badabat adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 19 unda 1800 kılometrelık bı yolculuga cıkıyorum 150 zat ile kusadası istanbul sonrada trabzon. fotamakinasını yanıma alıyorum sızlere bol bol resım cekecem simdiden vatana milllete hayırlı ugurlu olsun
dostum bakımlarını falan ihmal etmede bari yağıdır falan kötü haberlerini okumayalım hadi hayırlısı bakalım resimleri ve haberlerini bekliyoruz kazasız belasız inşaallah
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
07 Haziran 2006, 11:51
Kazasız belasız git gel kardeşim...
-
07 Haziran 2006, 12:58
ersankuneri bu tarafta servisler cacık.Ben kozyatağı sevpaya götürüyorum. 1-2 hafta sonra 7500 bakımına götürücem gel beraber gidelim isteren
badabat Kardeş hayırlı yolculuklar, kazasız belasız sürüşler.
Şu sigorta şirketi hangisi bi söylesiniz.Ya da sigorta şirketindekiler bu yazıyı okuyorlarsa bana bi ulaşsalar, neyse telefon parası weririz
-
07 Haziran 2006, 14:05
aman kendine dikkat et resimleri ihmal etme....
iskenderunlu mehmet kılıç
-
07 Haziran 2006, 14:41
pompicik selam ben istanbula gelecem şuan çanakkaledeyim 20 haziranda yola çıkıyorum,ve istanbulda sanırım 7 ay kalacam henüz kesin değil .bi kursa zorunlu olarak gitmem gerekiyor.eski okulum ortaköy denizcilikte. dostum seninle nasıl irtibata geçebilirim motorla gelecem ve orda motoru nereye koyacam?sevpayada uğramayı planlıyorum beraber gidebilirmiyiz?bana özelden telini veririmisin? geziyi geç yaparsanız bende katılırım 20haz.ordayım işallah ünsal selam / saygı 26... mavi zat150
-
07 Haziran 2006, 14:46
aman kardeş dikkat et kendine. biliyorsun yollar denyolarla dolu. başına iş açmasınlar. FARLARIN VE YOLUN AÇIK OLSUN
inşallah sorunsuz gider gelirsinde, çin malları dandik diyelere kapak olur.:
-
07 Haziran 2006, 20:21
pompicik dostum bugun gittim gorustum sigorta sirketiyle...
gayet ilgilendiler. sanırım bende motoru aldıgım gibi kendimi ve esimi sigorta yaptıracağim..
sigorta sirketinin ismini vermekte sakınca gormuyorum cunku bu isi yapan yani motor kullanıcılarını sigorta yapan tek sirket var (amerikan life)
minumum tutarda hesaplandıgı zaman 1 yıl boyunca kaza basına 3000$ a kadar istedigin hastenede seni tedavi ediyorlar..
allah gostermesin ölürsen ailene 25000$ dolar veriyorlar ve sadece motor kazalarını kapsamıyor bu olay ;
yolda giderken (yuruyerek) ayagın tasa takıldı dustun kolun kırıldı (tedavi kapsamında)
arabanda kaza yaptın yaralandin (tedavi kapsaminda)
motordan dustun (tedavi kapsamında)
arı soktu (tedavi kapsamında)
dagda kayak yaparken ayağın kırıldı (tedavi kapsamında)
yemekten zehirlendin (tedavi kapsamında)
ama sağlık sorunun senden kaynaklanırsa (kalp krizi, nezle, grip vb) sana bakmıyorlar
bide toplu tasıma aracları ve is kazaları kapsam disında
ve fiyatını soyluyorum sıkı durun
sadece 120 $
bu fiyat mınımum fiyatıdır primleri artırmak istediğinizde (kaza basına ve ölüü vs) tabi ödenecek miktarda artacak
bu bi reklam degildir bilgilendirmedir o yuzden telefon adres yazmıyorum
istegen olursa verebilirim
herkese kazasız belasız surusler
badabat sanada basarıılar 1800km hayli uzun bi yol umarım zat buna dayanir...
-
08 Haziran 2006, 00:51
kontrgerilla abi sen ver şu firmanın adresini bulamadım walla nette
ünsal geziyi problem etme, ertelemesek bile yine bi faaliyet yapar beraber gezeriz. Senin geleceğine yakın benim de servise gitmem gerekcek zaten Sevpa ya gideriz birlikte. Nerde kalacağını yazmamışsın ama garaj imkanım filan yok burda :( Bi yer ayarlarız takma kafana. pompicik@hotmail.com msn adresim ekle beni telimi ordan weririm şimdi üşeniyorum özel msj yazmaya
-
08 Haziran 2006, 01:44
-
08 Haziran 2006, 09:59
[QUOTE=pompicik]kontrgerilla abi sen ver şu firmanın adresini bulamadım walla nette
dostum adresi sole
Amerikan Life
Genel müdürlük: eski büyükdere caddesi park plaza no:22 k.2
maslak- istanbul
tel : 0212 335 81 00
fax: 0212 345 02 12/22
umarim yardimci olabilmisimdir...
-
08 Haziran 2006, 12:50
-
08 Haziran 2006, 15:00
pompicik adlı üyeden alıntı
kontrgerilla teşekkür ederim kesinlikle yardimcı oldun
ünsal gelince ararsın msnden haberleşiriz zaten. Burada motor kullanmak gerçekten zor çünkü trafik maraba dolu. Adam göre göre üstüne üstüne gelio. Ben sana oryantasyon eğitimi weririm sende pilot olursun
Bu arada 7300 km sonra ilk ufak kazamı yaptım. Senin de değidiğin gibi otobüs şoförü önümde aniden fren yapınca sağa sola kaçamadım malum otobus çok geniş
arka tampona attık imzamızı. Tabii şoförün ruhu duymadı. Bnm de far altındaki burun tarafı boyasını bırakmış tampona. Neyse sprey boyayla kapattım güzel oldu.
Ayrıca feribota daha önce bindin mi bilmiorum ama ben bursaya giderken tam feribota girmiş motoru park edecekken altımdan sağa doğru kaçıverdi. Yer ıslak olunca zemin alimunyum mu ne yağ gibi kayıyor. Sakın fazla ve aniden gaz yapma. Ben gaza dokundum motor 90 derece yanladı. Allah tan zar zor dewirmeden tuttum da show umuzla kaldık
pompicik dostum geçmiş olsun ucuz yırtmıssın buda makinenin nazar boncuğu olsun bakalım
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
08 Haziran 2006, 22:07
saol armagedon insan kaza yapmadı die hiçbir zaman kendine güwenmemeli onu anladım.Her an dikkatli olalım.
NE MESAJ VERDIM BEEE
-
08 Haziran 2006, 23:03
arkadaşlar aranızda zat a alarm taktıran varmı?eger varsa memnunmusunuz alarmdan. beyini bozuyomus galiba ben öle duydum.
-
08 Haziran 2006, 23:27
[QUOTE=badabat]arkadaşlar aranızda zat a alarm taktıran varmı?eger varsa memnunmusunuz alarmdan. beyini bozuyomus galiba ben öle duydum.[/QUOTEbenim makinede 5 aydır alarm var hiçbi sorun yok çokta memnunum
-
08 Haziran 2006, 23:54
Eski bir Zat cı olarak, İst.da herkese Sevpa yı öneririm.Eskidende öneriyordum gene öneriyorum, süper bir servis kurdular.
Ayhan abi yi de tebrik ederim burdan..İsteyen gidip görebilir...
Tüm zatcılara selam olsun
Herkes hakettiğini yaşar.
-
09 Haziran 2006, 00:07
[QUOTE=ARMAGEDON]
arkadaşlar aranızda zat a alarm taktıran varmı?eger varsa memnunmusunuz alarmdan. beyini bozuyomus galiba ben öle duydum.[/QUOTEbenim makinede 5 aydır alarm var hiçbi sorun yok çokta memnunum
arkadasım markası ne ve kaca aldın bıde özelliklerini sölersen
-
09 Haziran 2006, 13:01
arkadaşlar aranızda zat a alarm taktıran varmı?eger varsa memnunmusunuz alarmdan. beyini bozuyomus galiba ben öle duydum.
bende var, 3 aydır üstünde, beynini filan da bozmuyor. yurtdışından aldım kendim taktım. iki tane kablo bağlıyorsun eni sonu, alarmı da akünün yanındaki boşluğa tıktım oldu bitti...
kesinlikle faydalı bişey, öncesinde her motorun yanına gittiğimde birileri bi yerini kurcukluyordu, çoluğunu çocuğunu bindiriyordu. şimdi kafam rahat.
çalınmasına engel değil ama kediden, meraklıdan koruyor.
bu arada www.scooturk.net açıldı, scootercıların sitesi...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
09 Haziran 2006, 14:44
[QUOTE=badabat]
ARMAGEDON adlı üyeden alıntı
arkadasım markası ne ve kaca aldın bıde özelliklerini sölersen
valla markasını hatırlamıyorum ama uzaktan çalıştırmalı falan bişey bendeki servise taktırdım anahtarıda woswogen anahtarları olurya sustalı gibi öle diyebileceğim bunlar gayette güzel 40 ytlye almıştım alırken
[QUOTE=ARMAGEDON]evet arkadaşlar zatların buluşması maiyetinde birkaç gündür yazılan yazılar ve toplanıp birbirimizi tanıma sorunlarımızı tartışma ayrıcada eylenmek amcıyla 11 haziran pazar günü buluşup şileye doğru uzanmaya karar verdik katılımcı arkadaşların gerek bana ersanefe2002@hotmail.comdan gerekse pompicik@hotmail.com adreslerinden yada zatfayfasından ulaşmaları rica olunur
11HAZİRAN ŞİLE GEZİSİ
BULUŞMA YERİ:ÜMRANİYE İKEA
SAAT:11:00
evet arkadaşlar şimdi elleri görelim katılımcıları eklemeye başlıyorum
ve bütün ist deki arkadaşları aramızda görmek istiyoruz!
1.pompicik+1
2.armagedon+1
3.normedson+1
4.ünsal
arkadaşlar 11 haziran şile gezisini özel nedenler ve aramızda olmak isteyipte çeşitli nedenlerle olamayan arkadaşlarıda beklemek maksadıyla 25 haziran olarak belirledik bu tarihte bizimle birlikte olmak isteyen arkadaşlar aynı şekilde bize ulaşabilrler ve kendilerini listeye ekletebilirler hepinizden şimdiden özür dilerim
ARMAGEDON
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler