hepinize selamlar bende 125 mt yi aldım km si 400 oldu bukadar iyi olacagını tahmin etmiyordum sabredip 50 60, ı gecmiyorum
hepinize selamlar bende 125 mt yi aldım km si 400 oldu bukadar iyi olacagını tahmin etmiyordum sabredip 50 60, ı gecmiyorum
Hpşgeldin,hayrılı olsun.menderes şengül adlı üyeden alıntı
2500-3000 km ye kadar motorunu hırpalamadan kullan.Kitapçıkta yazan ve milletin dediği 1500 km ye kadar olan rodaj masllarını dinleme. Mümkünse yağını hemen değiştirip kaliteli bişey koy. 2 kişi binme, yokuşlardan çıkarken gazlamamaya çalış.Sakın kurşunsuz 98 benzin koyma.Kalkışlarda birden gaza abanma hafif hafif kavrama yapsın.
Bu konuda oldukça tecrübeliyim, tavsiyelerime uygun yap rodajını tablonunun sonunu görürsün
http://www.kaan.in
selamlar arkadaşlar
şile gezisine benide ekleyin
normedson+1 yani..
herkese kazasız sürüşler dilerim.
Arkadaşlar iyi günler dün amcam bana atla motora beraber gidip kamyonun birine mazot alacaz dedi.Tamam dedim ve çıktık yola zat ımızla neyse amcam başladı motoru sıkıştırmaya 80-90 derken motor yüzü geçerken gaz kestik neyse benzinliğe gittik motordan inince bir de ne göreyim motor yağ atmış sol taraftan arka tekere gelmiş oradan anladım amcama dedim bu yağ amcam eyvah dedi dedim servise gidelim tamam dedi neyse ordan servise giderkende motoru sıkıştırdı servise geldik dedik bu ne iştir neden böyle oldu falan dedik sonra usta dedi şanzuman yağının tahliye hortumu mu ne varmış o çıkmış bir de ben motoru yıkamıştım ordan şanzumana su girmiş neyse bir hortum taktılar oraya ve şanzuman yağını değiştirdiler ama içinden çıkan yağ çok kötüydü onun için hafta içi bir daha gidecez servise yağ falan değişçek kayış kopabilir diye kayış değişecek tamam dedik 5 ytl verip çıktık...Amcam dedi ulan dedi şanzumanı da bozacaktık dedi giderken motorun sesi bile değişti valla...
gecmıs olsun farketmeseymısınız motor gidebilirmiş...
Yeni yine yeniden
merhaba pompicik kurşunsuz 98 koyma diyorsun peki hangisini dolduralımpompicik adlı üyeden alıntı
95 kullan hocam bence ben öle yapıyorum çokta memlunummenderes şengül adlı üyeden alıntı
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
merhabalar,
menderes şengül kurşunsuz 95 koyacaksın kardeş, 98 fazla patlama yaptığı için yeni motora zararlı olabiliyor
GEZİ için Armagedon kayıt almaya devam ediyor
Aşağıdaki linkten motoru ayaklık sürtene kadar nasıl yatırdığımı izleyebilirsiniz
http://www.pompicik.com/motosikletnet/garipce_yolu.wmv
izleyelim bakalım indiriyorum..
motor bayagı yatmıs..orda en çok dikkatımı ceken polis arabası oldu mersınde hıc oyle polis arabası yok..hep reno var
Yeni yine yeniden
Selam arkadaşlar:cuma günü kötü bi kaza yaptım
Size bi kaç sorum olucak kaza ile ilgili.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15214
burdan bi bakarsanız sevinirim.
armagedon kardeş ekle beni listeye. ben ve artçım geliyoz (beyaz donumuzla)
vay ne herkes cevrım ıcı..hayret demekkı ben yanlıs saate gırıyormusum....
FutureShock çok geçmiş olsun amman dikkat edelim böyle şeylere bende aynen senin gibi jeepin arka kapısına giriodum geçen
okan4037 Kardeş İstanbul da her marka polis aracı war yakında ferrari alcaklar
Armageddon şu gezi için kaç kişi olduk toplam bi son durum hakkında bilgi verir misin?
Sağol evet farketmeseydik motor gidecekti.Zaten ben söylemesem amcam servise bile gitmeyecek...okan4037 adlı üyeden alıntı
Futureshock çok geçmiş olsun...
Selam arkadaşlar.
Yine size bi sorum olucak Cuma günü yaptığım kaza da motosikletimn de baya bi hasar oldu.Motor da bi sorun yok yürür durumda ama ön taraf baya kırıldı sol tarafda çizilmeden öte kazındı Neyse ki sigortadan yapıluıcak.Bugün sigortayla görüştüm aracınızı servisinize götürün bütün kaza evraklarıyla beraber,orda dosya açılacak ve exper gelicek hasar bedelini tespit filan edilecekmiş.Sorum şu hangi servise götürmeliyim.Çünkü basit bir konu değil eskisi gibi a dan z ye yapılmasını istiyorum.Tavsiyeniz nedir ????
future shock kardes buyuk gecmis olsun...
ist. da sevpayi cok met ediyolar git bi gorus istersen
motordaki cizikler icin ne yaparlar bilemiyorum.
araba olsa boyarlar fakat oyle buyuk kapsamlı servis varmıdır bilemem...
allah kolaylık versin...
FutureShock adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.
sigortayı nerden kaça yaptırdın? 250cc altına yapmıyorlar diye biliyordum....
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
hocam şu an 4 makine 8 kişi var geziye katılan senin arkadaşın kendi motoruyla gelecekse 5 motor 8 kişi yokmu arkadaşlar ana haber bülteninde yerini almak isteyen başka zatçı veya gelmek isteyen dier arkadaşlar varsa görelim elleripompicik adlı üyeden alıntı
dostum ümraniye sevpayı önerebilirim servis olarak ve büyük geçmiş olsunFutureShock adlı üyeden alıntı
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
arkadaslar ben ortakoyde oturuyorum..bu tarafta servi varmı ama ii olsun gecen gun gülbağda var oraya goturdum baktım hıçç elletmedım motoru valla...avrupa yakasında bırı soylesın bı servıs..
ya arkadaslar bugunlerde bu düşme ve kaza haberleri artmaya basladi..
dikkatler yol kenarinda yürüyen afetleremi kayiyo nedir yada etekli cıbırlara
neyse diyecegim su .
bu siteden numaramı bulup aradılar bugun beni (özel bi sigorta sirketi)
motorsiklet kullanıcılarına hayat sigortasımı ne yapıyorlarmıs..
ilgimi cekti acıkcası . yarın bi gidip konusacagım .
size ayrıntıları tekrar soylerim
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)