Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Birkan:Kayışdağına çıkarken(carrefour'un arkasından) Sevpa var.Ben ordan aldım ve çok memnunum ilgilerinden.Benim motorumda 720 km. de.Şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı.Çıkarsa bile içim rahat arkasında Uğur var.Her motorda sorunlar olabilir,ama en kötüsüde yolda kalmak tabii
Ben epey bir gezdim almadan.Asya alacaktım aslında.Fakat yedek parça ve servislerinin pek iyi olmadığını duydum.Bu işte önemli olan servistir ne marka olursa olsun motorun.Ben yapamam edemem dersen,biraz daha bekle para biriktir honda yada yamaha nın scooter larını al derim.
Ben memnunum,umarım büyük bir sorun çıkarmaz
Herkes hakettiğini yaşar.
Reklamlar
-
aynen ben de oradan aldım ewime uzakolmasına karşın diğer bayiler defol git edası ile konuştulr
-
-
pardon yaa EVPA değil tabiiki SEVPA OLACAKTI
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben dün bir 150 zat aldım , Allah tan dileğim bunlara benzer sorunlar yaşamam inşallah.. servis bakımlarını muntazaman yaptırmayı planlıyorum.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kıdemli zatçı olarak seciminden dolayı kutlar kazasız belasız sürüşler dilerim..
-
Bettle:tabi ki servise gidebilirsin, telefonları: 0 216 5726080.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
şuan itibariyle motor 950km yol yaptı... fazla abanmamaya gayret gösteriyorum, öyleyse bi 500 km falan ben artçı almayayım en iyisi... tek başıma fazla motoru yormadan mesafeler alayım... yoksa motoru elimize alırız herhalde he ???
-
ya beyler bende 150 zat aldım. yaklaşık 1.5 hafta oldu ama ancak 3 gün binebildim. 3 gün sonra motor giderken bi anda susuverdi. servise götürdüm şarj dinamosu yanmış dediler. ya bide adam 40 yılda bir böyle arızalar olur oda seni bulmuş demesinmi sanırım ATİLLAER arkadaşım da aynı sorunla karşılaşmış. 1 hafta önce sipariş verdiler hala gelmedi. allah kerim artık ne zaman gelir?? sanki içimde pişmanlık oluştu 150 ZAT a karşı
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
aman nazik kullanın ZAT ları , hassas makinalar..........
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
arkadaslar buraya yenı katıldım 150 ZAT kullanıcısıyım.. cok memnunum prblemım ufaktefek sesler dısında yok.. onlarıda hallettık..(servıs kesınlıkle sevpa olmalı) motorum bugun 1000 km oldu.. tıtız bır ınsan oldugum ıcın yagını degıstırdım 10-40 maxıma po yagını koydum kesınlıkle onerırım motorun gıdısı dahı degıstı... haaa bu arada sakın unutmayın sanzuman yagını kesınlıkle degıstırın.... yakıtta herkesın oldugu gıbı benımde problemlerım var tabıı gorusmek uzereeee
-
hayırlı olsun birkan kardeş benden sana tavsiye 0 km motor nasılolsa bişe olmaz deme!! kullanma kılavuzunu iyice oku! rodaj ve ilk bakım bitene kdr düzgün kullan. Çok HASSAS makineler bu 150 zat lar. yoksa daha hevesini almadan servisin yolunu tutarsın. kazasız belasız sürüşler dilerim
-
bırkancım gule bule kullan allah kaza bela vermesın aman kasksız cıkma maltepe cıvarında umarım gorusuruz....
-
necef umarım o koyduğun yağ motorsikletler için olanıdır.Arabalar için olan maxima değil değil mi?
Armagedon:Ne oldu Şile yolunda motora?Bende sürekli o yola giderim h.sonları filan..onun için sordum
-
ARKADAŞLAR LASER DİYE BİR KASK DUYDUNUZMU?VALLA BENİM MOTORDA YENİ 30 KM AMA HAVALARDA BOZUYOR ARTIK ....YAĞMURLU HAVALARADA NEKADAR GÜVENLİ SİZCE ZAT 150 LİLERİMİZ.....
BEN EMİRGANDA OTURUYORUM......mASLAKTA BİR SERVİS VARMIŞ AMA PEK MET ETMİYORLAR.....bİRDE BANA YAKIN MECİDİYEKÖY HANGİSİ DAHA İLĞİLİ VE İYİ BENİMLEDE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM......
iLK BAKIMINI 400.500 KM ARASI YAPIP 800 GİBİDE TÜM AKSAMIYLA İLGİLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPMAK İSTİYORUM.....
BANA TAM ANLAMIYLA NELERİ DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM....(BUJİ,KAYIŞ VB.....)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.....
KALIN SAĞLICAKLA.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler