mucahit ve ibrahim kuşcu hayırlı olsun motorlarınız
mucahit ve ibrahim kuşcu hayırlı olsun motorlarınız
YA BEYLER 150 ZAT I OLANLAR VİDEOSUNU CEKERSE İZLERDİK HANİİ
Allah razı olsun arkadaşlar. mondialcii sana da geçmiş olsun. Ben daha motoru alırken aynı bayiden tüm ekipmanı da (kask, korumalı uzun mont, dizlik, eldiven, maske, branda, disk ve zincir kilit) beraber aldım. Yani hem kendimi hem motoru koruma amaçlı. Tabi 500.- gibi bi rakam tuttu ama biraz nakit gerisi taksit maksit ödemeyi hallettik.
busure bak,yada sol elcigi sıkmadanmı basıyosun marsa?
busure bak,yada sol elcigi sıkmadanmı basıyosun marsa?
Arkadaşlar tekrar selam. Artık bende bir zat 150 sahibi olarak yazıyorum. Motoru cuma akşamı aldım. OTV'den yırttık. Cuma - Cumartesi 80 km kadar bindim. Rodaja dikkat ediyorum. 50- 60 'ı geçmedim hiç. Kullanım kılavuzuna bakarsak 800 km daha böyle. Tabi dayanabilirsem. Bu şekilde uzun yol sıkıyo adamı. Şuana kadar pek bir sorun yok motorda. 2 şey dışında, standart olarak benimde ön cam (ya da her ne deniyorsa) ses yapıyordu, hallettim, bir de arka tekerde ilk 30 km den sonra bir boşluk (sağa sola doğru) oldu. Göbek vidası gevşemiş, sıkınca düzeldi. Vidaları sık sık kontrol etmek lazım. Benim gevşeyen vidalar için kullandığım bir teknik var, vidayı sıkmadan, cok az (1 damla) oje sürmek sorunu çözüyor. Denenebilir.
150 zat gerçekten mükemmel
zatına kavusanlara hayirli olsun kazasiz belasiz gunlerde kullanmak dilegiyle
kavusamayan arkadaslarada allah sabır versin
bende insallah temmuz basi gibi alcam zatımı
hem evlenip hem motor almaya kalkısmak hakkaten zor yaa
hayırlısıyla bi evlensekte sıra motara gelse
iyi surusler...
arkadaşlar bu yeni ötv ne zaman devreye giriyor yada girdimi allah bunların cezasını versin ne diyeyim aslında başka seylerde diycem de neyseee.........
herkese selam, öncelikle 150 zatını yeni alan herkese hayırlı olsun.
ben geçen ağustosta alımıştım motoru. 4000 km oldu ve eksozda hafif küflenmeler görmeye başladım. müdahele edilmezse küflenmeler artacak gibi görünüyor...
ne yapmak lazım ?
fikri olan var mı?
herkese selam, öncelikle 150 zatını yeni alan herkese hayırlı olsun.
ben geçen ağustosta alımıştım motoru. 4000 km oldu ve eksozda hafif küflenmeler görmeye başladım. müdahele edilmezse küflenmeler artacak gibi görünüyor...
ne yapmak lazım ?
fikri olan var mı?
mondialcii adlı üyeden alıntı
bakıyorumda yeni zat150 alan arkadaşlarımız var. hepsinin ismini tek tek yazmıyorum ama hayırlısı olsun diorum.. inşallah sorunsuz km ler yaparsınız.. eğer sorun olursada hep bir olup buradan bilgilerimizi paylaşırız veya olmadı buradaki bütün zat çılar toplanıp merkeze baskı yaparak arkadaşlarımızın sorunlarını daha kısa sürede çözebiliriz...
Zat 150 nin lastiği ne marka ?
Cheng shin mi yoksa Duro mu ,
Duro değildir heralde çünkü lastik çok kalitesiz gözüküyor .
eeeey ZAT-IMUHTEREMLER ZAT ALANLAR ZATI SEVENLER BURADAA
Haklısın Armagedon motorun solunda durarak acinca gorememistim ayrica aksam üzeri idi. Ancak bugun motorun saginda durarak acinca hemen goruverdim ama sökmedim. Teşekkür ederim yardımın içinARMAGEDON adlı üyeden alıntı
Sormak istedigim bir nokta amortisörün baglantı noktasını yağlamak iyi olur mu ? Ayrıca aşağıdaki resimde görünen terleme normal midir ?
septimus,hayırlı olsun.bende 4 gün önce aldım zat150 aynı durum bendede var.ön cam zıngırdıyo vidalarını sıktım ama hala tam geçmedi sen nasıl çözdün o olayı.bide ben aldığım ilk gün arkama kız arkadaşımı alıp 80-90 km hızla gittim rodaj modaj yalan oldu galiba.bakalım bi sorun çıkarmaz umarım.abi kızada diemezdim ki motoru yeni aldım 1600 km binemezsin die cinayet sebebi olurdu vallaseptimus adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benimki de titremeden ses yapıyordu. Zıngırdamayı çözdüm. İki far arasındaki V seklindeki parcanin uzantısının ucuna ufacık bir lastik parcasini tornavida ile soktum. Böylelikle zıngırdama kalmadı
Armegedon beyazlık falan yok o photshopda biraz parlattım ondan kaynaklaniyor. ( sen de böyle ayrıntlara iyi takıyosun yani )
ya belki bilen vardır sorayım....bazen benim motor zor çalışıyor...iyice ısıtıp yola çıksam bile gaz kestiğimde yavaşlarken sarsılıp tıssss diye istop ediyor... rölantide kalmıyor yani bir türlü...sonra kendiliğinden düzeliyor... süper, 95 , 98 oktan benzinlerin hepsini denedim hepsinde yapıyor...ha bir de 100km'de 5 litre yakıyor maalesef... 3 servis değiştirdim ama adamlar bisikletçi dükkanından motorcu servisine geçtiklerindendir sanırım bir türlü halledemediler...önerisi olan var mı...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
deamon kendiliğinden stop etme özelliği bende de var ama şu an sadece gaz vermeden dik bir bayırı inerken yapıyor. birde 20-30 km boyunca sürekli tam gaz gidip durunca yaptı bir kaç kez...
5 lt yakması anormal depoda delik olması benimki aldığımdan beri ortalama 20 ytl'lik benzinle 200 km gidiyor. 4,000 km oldu.
yeni alan arkadaşlarda titreme sorunu olanlar, motor kulakçığını sıktırmaları gerekiyor. motorun bir yerini açmadan el ile ulaşılabilen biyer. serviste yaptırmanızı tavsiye ederim... para bile istemezler...
ilk 1000-1500 km ufak tefek sorunlar yaşarsınız takmayın kafanıza...
bu arada gerçi yukardada yazdım ama eksozu küflenmeye başlayan var mı?
varsa ne yaptınız/ ne yapılabilir?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)