bence bu motorlarin iyi veya kötu cikmasi tamamen toplayana baglı..
bu motorlar kutu içinde geliyor ve servisler topluyor bu aletleri
iyi toplananlarda az sorun cıkıyor bastan sagma ve yanlıs montaj yapılanlarda ise gordugumuz gibi bol sorun cıkıyor... turk usulu toplamalarda her zaman cıvata somun artırılır (fabrika fazlası
)
ben bu motora super kaliteli demiyorum ve sunu da solemek gerekirki 1nci sınıf malzeme kullanılmıyor dogal olarak
bunun da sebebi zaten motorun ucuz olması
bir sahinle bir mersedesi kıyaslama yapabilirmisiniz tek aynı yonu ikisininde 4 tekeri olması...
aynı sekilde bir mondi ile de yamaha veya hondayı kıyaslamayın lutfen ve bazı seyleri goze alarak alın bu motorları...
ben bursalıyım ve bu hafta oto ve moto show fuarı var bursada nerdeyse tum markalar katılım yapmıs bende gezme fırsatı buldum...
almak istedigim bi maksi scooter begendigim x marka motorlar 10.000 ytl civarı
ucuz olarak ise en goze hos gelen zat 150 sadece 3000 ytl
ki sonucda motordur ve benim icin baslangıc motorudur omur boyu beni tasısın diye bi tasam da yok
10.000 ytl m olsa gider 2nci el araba alırım
ben bu motoru tercih ederken 2 noktayı dikkate aldım tip ve fiyat
ve bunlar yeterince makul...
almayı dusunen arkadaslara satıcısını arastırmasını ve icine siniyorsa almasını tavsiye ederim...
bide bi geyik cikmis cok komigime gitti
fuarda bazi markalar kocaman yazmis made in taiwan diye yani biz cin motoru satmiyoruz tayvan motoru satiyoz bende biriyle dalga gecmis bu olaydan
dedimki sanki cinli olsa ne olur tayvanlı olsa ne olur koreli olsa ne olur onlarda allahın bi kulu değilmi dedim
karsımdaki kız aynen dumur