DOSTUM RS LE ILGILI DETAYLI BIR BASLIK VAR ISTERSEN ORAYA DANISaziz_karademir adlı üyeden alıntı
DOSTUM RS LE ILGILI DETAYLI BIR BASLIK VAR ISTERSEN ORAYA DANISaziz_karademir adlı üyeden alıntı
çin mallarında en kaliteli 2 scooter (bana göre) 150 zat ve 151rs dir..fiyatıda ucuz... bence alın derım
Yeni yine yeniden
en kaliteli iki scooter 150ZAT ve 151 RS unutmayın ciddiyim haa
mehmet sende pejomu vardı??
Yeni yine yeniden
evt peugeot trekker 100 var şu anda ama 150 zat alcam isteyene satabilirim msn den görüşebiliriz
zat 150 hakkında bilgi istiyorum birde siyahi çıkmış doğrumudur?
evet 150 zat ın siyahı var
arkadaşlar herşeye ragmen alacagım galiba 150 zatı...
hala alamadım artık bu hafta alabilirim galiba... avrupa yakasından kimden alayım ve en ıyı servis hangisi acaba bilgi verirmisiniz...
perseus arkadasim forumu bastan sona okursan sorularinin hepsinin yanitini bulabilirsin
ayrica arkadaslar hesaplarima gore bizim mondiler yeni ötv vergisinden sonra 3.4-3.5 bin ytl filan olacak
allah belasini versin ötv yi cikaranlarin
evet arkadaşlar ötv kopmuş geliyo motor alacakların dikkatine şu an ne oldu bilmiyorum ama allah yeni motor alacakların yardımcısı olsun herekeze kazasız belasız sürüşler
mehmetkılıç hayırlı olsun yeni motorun, Allah kaza bela vermesin inşlallah...
bu da benim makine....,kırmızı olan...
henüz 3300km de, bu yaz biraz gezmek lazım
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
arkadaşlar çok heyecanlıyım.bu akşam gittim kaporasını verdim.çarşamba teslim alıyorum siyah zat150.bakalım nasıl bi alet geçen hafta 10 dakikakullanma şansım olmuştu bi arkadaştan fena değil yani.ama fazla motosikletten anlamadığım için bu vidaları sıkma fren kontak rölantiyi yükseltmek filan bana uzak şeyler.artık sizinde yardımınızla bişiler yapıcaz
Bende kapora verdim Çarşamba alıcam inşallah hava bozmazz alıp hemen kullanmak istiyorumm
bana kask tavsiye edermisiniz hangi marka ve model olabilir çok pahalı olmasın ama... önden açmalı mı alayım yada yarım camlı mı?
futureshock-perseus hayırlı olsun inşaallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah
Selam arkadaslar bende yenı bır motor aldım ısallah bugun plakasını alcaz 150 kn mondıal nasıl bı motor bılgısı olan varsa paylaşsın .. Gercekten guçlü geldi bana ama benımm ılk motorum daha bıde -B- sınıfı ehlıyet le motor surme kanunu cıkacakmış aslı varmı bılenler ehlıyte yazıldımda boşa vermıyelım parayı
hayırlı olsun ama ehliyet konusunda öle birşey hiç duymadım bence sen gene al a2yiEROLL88 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar 150zat almak istiyorum ama tanıdığım ve makineyi kullanan bir arkadaşım yok. aslında çok güzel bir motor ilk bakışta ama bana fazla sorun çıkarırmı beni hayal kırıklığına uğratırmı hassas bir motor olduğunu duydum aslında bende fazla uzun süreli motor kullanamam işim gereği arabadan fazla aşağıya inemiyom. az kullanmama rağmen arıza verirmi servis kapılarında kalmak istemiyom yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar 150zat almak istiyorum ama tanıdığım ve makineyi kullanan bir arkadaşım yok. aslında çok güzel bir motor ilk bakışta ama bana fazla sorun çıkarırmı beni hayal kırıklığına uğratırmı hassas bir motor olduğunu duydum aslında bende fazla uzun süreli motor kullanamam işim gereği arabadan fazla aşağıya inemiyom. az kullanmama rağmen arıza verirmi servis kapılarında kalmak istemiyom yardımcı olursanız sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)