Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 18:03
bocek adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Zat ile ilgili bulamadığım bazı parçalar var. Yardımcı olabilir misiniz acaba temin etmemde, bildiğiniz yer var ise arayıp sorayım.
1- Sol ve sağ fren müşürleri. Frene basınca stop lambası yanmıyor ve marş basamıyorum. Ümraniyedeki servis parçanın stokta olmadığını bulursam 10-15 tane de kendilerine almamı istedi.
2- Motosiklet sürekli yağ kaçırıyor, servis yine parçanın olmadığını söyledi. Üst kapak contasıymış adı.
3- Zat ile uyumlu hangi egsozu takabilirim. Benim egsoz mefta oldu, orjinal egsoza bakıyorum 500 tl diyor, uçmuş bunlar.
Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.
egzoz vardı sanırım bende, veriyim sana. ama sağlammıdır emin değilim, 4 yıldır duruyor çatıda.
fren müşürü ise tamir edilebilir. ben ediyordum.
contayı bilmiyorum.
Reklamlar
-
07 Şubat 2016, 10:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-cinar-motor-sizleri-senetle-kefilsiz-motor-sahibi-yapiyor-265463534/detay
merhaba arkadaşlar bu motorla ilgileniyorum tavsiyeleriniz nedir...
-
16 Mart 2016, 16:39
-
13 Ağustos 2016, 22:52
Merhaba arkadaslar, 150 zat motoru calinan arkadaslar bana ulassin.
-
21 Ağustos 2016, 14:55
Genel Bakım
Merhaba arkadaşlar,
Foruma girmeyeli baya zaman oluştu, ama gördüğümce ZAT'çılar eskisi gibi yoklar
Motoruma genel bir bakım yaptım; buji, hava ve benzin filtresi, yağ ve yağ filtresini değiştirdim.
Bu bakımları yaparken video altına aldım ki bakımını kendi yapma fikri olanlara ışık tutması adına siz değerli arkadaşlara paylaşmak istedim.
Görüşmek üzere kalın sağlıcakla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler