mı?kesinikle "karabiber" uyuz oluyo pisicikler !!!
mı?kesinikle "karabiber" uyuz oluyo pisicikler !!!
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
zat150'ye alarm taktıran var mı?
yurtdışından bir motor alarmı (louis'den) aldım, nasıl takarım biilen var mı?
bi de bu motorun sele altı bölmesine çakmak şarjı takılabilir mi? hani cep telefonu şarjı için....
B00_74
BOO_74 kardeş alarmın kutusunda nasıl monte edileceğine dair bi kullanım klavuzu gibi bişee çıkmadı mı? bi kutuyu araştır......
telefon şarj olayıda manyak fikir.. çok harika yani... zaten zat150 nin şarj dinamosu kuvvetli bişee. aküyü çıkartıp ayak marşıylan çalıştırdım ve motor rolantideyken farlar gayet güzel yanıyordu... düşünün bide yol yaptığını ozaman rahhat rahat şarjlaya bilirsin telefonunu ama tesisatı kurmak gerek...
benim makinada alarm var malum motor dışarda duruyo servise taktırdım ben gerçi içndeki şemada nasıl ve nereye takılacağı açıkça gösteriyordu ama ben işi sağlama almak istedim bece sende öyle yap herkeze sıcak havalarda keyifli sürüşler yaaaaz geliiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooooBOO_74 adlı üyeden alıntı
montaj seması çıktı kutudan, ayıptır söylemesi elektrik mühendisiyim (evet ayıp, hatta rezalet ) ama elim alete yatkın değil, takayım derken dağıtmayayım makineyi. elektrik bağlantıları tamam da neyi nereye sığdıracağımı anlamadım.
B00_74
valla ozmn sana servisin yolları göründü... gerçi mopet tamircileride takar ama kendin oturup yapsan daha sağlam ve daha ucuza gelir
hocam bencede sen bir servise git işini sağlama al
sinek ılacı sık yanına bıle yaklasamaz...pompicik adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
Armageddon wala süper olmuş Uğur görürse bunşarı gözleri yaşaracak kesin
http://www.kaan.in
slm arkadaşlar zat 150 ye motor devir saati takılırmı banakaça maal olur nerden taktırabilirim
olmazzzzzzzz ayrıca hıcbır akıllı ınsan taktırmazzzz..mehmetkilic31 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
bu zat lar ile asya 150t1 arasında cok buyuk fark var...bugun ne tesaduftur 2 sını yanyana park etmıs gordum..asyanın gosterge panelı ve on direksiyonu cok dandık... zat ın acaıp bı havası var.. asaynın bı tek arka tamponuı buyuk okadar baska bısı yok .. zaten fıyatı 2.100 ne beklenırkı
Yeni yine yeniden
Sabah olsa da Zat ıma atlasam işe gitsem yahu. Bu topiği okudukça heyecanlanıyorum. Bi de 35 yaşındayım. Alla alla yaaw.
bir de bu düşme olayında korunmanın yolunu buldum tıklayın görün
http://www.fotokomik.com/displayimage.php?pos=-512
motoru almadan önce çok araştırdım.Kullanıcılarıyla bizzat görüştüm forumları didik didik ettim. Zat içinde asya içinde çok olumsuz eleştiriler wardı. Ama her kim tasarladıysa Zat ın tipi gibi motor yok kardeşim. Sadece Suzuki Burgman 650 Exec. tip olarak ben burdayım dio. 400lük burgman bile iğrenç. X9 lar filan hiç beğenmiorum. Performans olarak diğer markalarra tabiki diecek bişeyim yok ama tekrar diorum zat çok yakışıklı bi bi alet.okan4037 adlı üyeden alıntı
Sırf tipine hasta oldum gittim aldım. Ayrıca dedikleri kadar da kötü bişey diilmiş
valla dogru zat ın tıpını çok süper yapmıslar...... asyayla karsılastırmak mantıksız..... ayrıca bu motorlarla en yuksek suratı kım yapmıs bılen varmı
Yeni yine yeniden
rodaj die zorlamak istemiorum ben bi kere bastım 2 kişi yaklaşık 150 kg, 100 e çıktı yol bitti
YORUM ÖZET
veeeeeeeeeeeeee sonunda 44 sayfanın hepsini okudum
sabırla ve sebatla bayağı vaktimi aldı..
kah oturup kah kalktım kah fikrim değişti
alsammı almasammı
vee özetliyorum
motor kullanıcılarının ülkemize çin malları girdikten sonra %80 oranında arttığını öncelikle hatırlatırım
vee piyasadaki çin malı ürünlere yapılan yorumlar farklı farklı yani alma diyen ben geri sattım götürüp bayinin önüne attım alın başınıza çalın diyen....
bunun aksine süper makina diyende var ee napcaz alalımmı almayılımmı
motor almak isteyenler dikkatle dinlesin bi zahmet
1)öncelikle almak istediğiniz türü belirleyin yani scooter mi maxi scooter mi alcaksınız cross mu cooper mi buna göre yorum yapın ve doğru forumları okuyun. adamın motor almada gözü yok geliyo zat 150 hiç güzel diil deyip geçiyor
2)bence motor alacak olanlar o motoru kullananlarla konuşmalı ben bu siteden nevZAT150 ve Gnapolyon ile konuştum birebir ikiside al dedi ben alırım
bende parayı sokaktan toplamıyorum..
motor alacak olan varsa motora aldıktan sonra bakacaksın kardeşim bu çin mallarında biraz daha fazla
daha soora at sahibine göre kişner.. sen bak smotora bak nasıl oluyoo..
[COLOR="Red"][/SONUÇ OLARAKCOLOR]
ben 150 zat alıyorum
daha süper görünüşlü bir çin yok piyasada BENCE
artıkZAT oturup ZAT kalkacağım
veee uğur şirketine güveniorum
saygılarımı sunuyorumx
iskenderun mehmet bilgin
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)