Merhaba arkadaşlar,
bu formu 2005 yılında ilk Zat ı almaya karar verdiğimden bu yana takip ediyorum, araara msj larlada katılımcı oluyorum, şu an motorum 2005 model 30.000 km ilk sahibiyim genel olarak şehiriiçinde yaz-kış Zat ın haddini bilerek kullanıyorum ve çinli de olsa bir maxibüyüklüğünde olması gerçekten çok büyük bir konfor özellikle iki kişeyle kullanımda, genel olarak motorumdan memnunum hatta geçen yaz toplamda 900km marmaris turu dahi yaptım...şimdi bunları neden anlatıyosun diceksiniz
belki bu konuyu genele açmam gerekiyodu ama once ZAT kullananların fikrini almak istedim, malum ÖTV.indirimi var, motoru sıfır km SYM Fiddle 125 ile hernekadar klasik görünümlü tarz olarak ZATa benzemesede uygun fiyat ve model yenilemek amacıyla değiştirmeyi düşünsem neler dersiniz...? (başka model ve marka şu an düşünmüyorum geçersemde ileride 250cc maxiye geçmek)
kafamda bu değişiklikle ilgili iki motoru kıyaslarsak
(+) artılar :
- SYM nin genel olarak sorunsuz marka olması,
- O km yeni model bir motorsiklet, yeni heyecan, klasik görünümlü şirin bi scooter
- belki nisbeten daha az yakıt tüketimi
- daha geniş bir sele altı ve arkaya bagaj düşünülebilir...not zat ssbarla güzel
(-) eksiler ise (vazgeçtiklerim diyebiliriz) :
- ZAT ın en başta maxi büyüklüğü konforu, hem kullanıcı hem yolcu açısındanda
- ZAT la iki kişi dahi 80 85 hız aralığında sabit zorlanmadan yol alabilmesi (sollamalarda veya kısa süreliğine biraz daha fazlası )
- büyük ön camın rüzgar konforu özellikle çevreyolu ve otobanlarda
- teker çapı emin değilim zat sanki daha büyük gibi geliyor.
yani diyorum ki Zatla devammı 250 cc ye kadar yada sadece bu modelle böyle bi değişiklik (bütçeyi kasmadan) ne dersiniz görüşlerinize şimdiden tşk.ler...