Bende Aşşalık dudulludayım ama zat'ım yok parçaları var bende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------
BİRAZ UZUN Bİ LİN K AMA ALTTAKİ LİNKE Bİ GÖZ AT İSTERSEN. 3000KM ALTI MOTORLAR...
http://www.sahibinden.com/search.php...ype%5D=&dpage=
[QUOTE=serhat.b;2176890]800km... satma sebebi ne olabilir ki? ayrıca fiyat sıfıra çok yakın.. onu alana kadar içim rahat şekilde sıfır alırm ;)[COLOR="Silver"]
doğru serhat kardeş Sıfır Alırsan, lacivert alırsın, veya kırmızı.. üzerinde eşi benzeri olmayan bir boya yaptırırsın ( sanırım resimde görmedin )... zenon taktırırsın... ha birde, çin malını sofor alıp rus ruleti oynarsın, iyi mi çıktı kötümü çıktı acaba diye...
neden satarım, kar yapmak için tabiki... 800 kmde bir motor, kar yapmak için satılır ben zaten motorumdan memnunum tok satıcı, olta attım sadece
ha bu arada büyük konuşayım Türkiyenin en yakışıklı ZAT ı dır... resimden gördüyseniz...
Herkese merhaba, geçen pazar daha 3000 km de olan 3 aylık zatımla karataşa gittim babamla beraber ve durmadan 150 km dolaştık resmen babam şaşırdı motorun hiç susmadan böyle gitmesine.Sürekli 90 ve bazen 95 le gittim 40 km gidiş 40 da gelişte gerisi düşük hızda dolaşmaydı sadece.
Ayrıca adanadan zatçılarla tanışmak görüşmek isterim.
www.Motosiklet.net
arkadaşlar öncelikle tüm 150 zat kullanıcılarına selam .. yeni buji alıcam ne önerirsiniz birde arka tekeri değiştirip yerine biraz daha büyük takıcam çap ve marka ne önerirsiniz...
[QUOTE=serhat.b;2177116]Haaha hayırlısı Serhat kardeş, zevk senin zevkin. motorun yaşınıda kişiliğinide yansıtır unutma... Sana tavsiye yaş ufaksa, sakın öyle egzos açtırma, çıkartma, neon falan takmada senin yüzünden bizde küfür yemeyelim geçtiğin mahallelerden.. " hay bu motorcuların " diye..
hayırlı olsun ehliyetin de.herkesin motoru kendine güzeldir ama, benim ki kadar temizini kimsede göremezsiniz, özel boya bakım falan göz var nizam var
arkadaşlar bnm zat ı ben bayramdan bir gün önce aldım noterden geçici ruhsatı bende şuan.15 gün sonra adrese esas ruhsatı yollanıyor diyede yazıyo geçici ruhsatta ama hala gelmedi
Beklemektense sigortayi yaptirp gidip kendin alsan daha iyi olurdu. Bence biz git emniyete. Kargoyla gonderilip geri donmuste olabilir, sigorta yapilmadiysa henuz islemde yapilmamis olabilir...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------
Kardes bende DURO 120 lik genis agizli lastik var. 2 ay filan kullanmadim 80tl vermistim 50tl ye satiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------
Bosuna sasirmis cunku normal...
sigortasını daha yaptırmadım.onunla ilgili olabilirmi?birde sigortayı yaptırmadığım için herhangibir ceza vs varmı?
caner, geçen yazmıştımda görmedin heral
motorunun hangi parçalarını sattım yada ne kadarı kaldı geriye. parça olacak bi zat almayı düşünüyorumda komple.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Koray görmediydim yazını, böyle şeyler oldummu mesaj at...
Ön arka jant ve lastikler,
Ön arka amortisörler,
Arka stop far
Koltuk
Sinyal düğmeleri hem sağ hem sol
Ön çatal
Koktuk arkasındaki sele demiri
Sol ayak basma yeri
ve aklıma gelmeyen bikaç parça daha duruyor halen ....
motorun geri kalanı işte. elinde ne kaldıysa
benzincilerde hava basma şeyleri varya. ordan ayarlıyosun işte. şu an kaç barda olduğunuda göz kararıyla anlayamazsın. anca alet yardımıyla. misal bende şu aletten var, onunla ölçebiliyorum. ama fazla dandik olduğu için ölçerken basıncı düşürüyor. mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
"tulgacan" ; eğer motorun arka yaslanmalığını satmayı düşünürsen hemen almak isterim çok ihtiyacım var
durmaz zaten o parçayı kovalayan 1563987636830378635383083968431 kısı var benım işime yaricak parça grenajlar(herhangi biri yada tümü), ön far, birde arka demir temizse o lazım varmı bunlar ?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)