Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Eylül 2010, 03:30
Karmaşık :S :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------
yaw yağmurda yağcak zamanı buldu yarın motor alıcam havalar bozuyo :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------
Zzz... Zzz... Zzz...
Reklamlar
-
30 Eylül 2010, 03:31
sen o motoru alma
-
30 Eylül 2010, 03:41
Alcaz başka çare yok verdik kaporayıda :D
-
30 Eylül 2010, 15:06
merhabalar arka tekerleğim balon yapmış 3 yerden değiştirmek istiyorum hangi marka lastik alıyım bir de boyutu ne olmalıdır.
http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=2210 bunu buldum sizce uygunmudur.
-
30 Eylül 2010, 15:53
Bende az kullanılmış ve zat booom olduğu için kenarda bekleyen 120 lik geniş lastik var, pimleri üstünde yani 1-2 ay kullanıldı ve mayıstan buyana kullanılmıyor, kışında kullanılmadı, 80e aldım 50tl ye bırakırım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------
cgty89 adlı üyeden alıntı
bu karbüratör ayarını kaça yapıyolar motorcular?benim zatta bi stop ediyo bi fazla rölantide çalışıyo forumdaki arkadaşlar karbüratördür dedi.değişmesimi lazımdır yada ayarla hallolurmu acaba?
Kardeş temizleme olayından anlamam, 20-30tl ver en çok temizlik için işin görülürse 90tl lik karbüratorden kurtulursun. Sorun yine devam ederse 90tl lik karbüratörü gözünü kırpmadan al tak veya taktır. HS RS YS vs vs karbüratörü uydurtma kimseyede...
-
30 Eylül 2010, 15:56
-
30 Eylül 2010, 16:05
Heee birde ZAT 130 yapar ama az bulunur o, benimki 115e çıkabiliyordu en çok. Ama keşke çıkmasaydı, keşke 100 bile yapmasaydı.
ZAT'ı olanlara alanlara uyarımdır, gidermi gider, 110'uda görür, ama sonra motorunuz kitlenince ağlamayın, bu hızı güvenlik değil, motor sağlamlığıaçısından asla tavsiye etmiyorum.
Ben ZAT'ıma yıllarca binicem diyen 70-80 le gitsin, 90a çıktığında ben aklına geleyimki hızını azaltsın
Ve bu arada 2 gün önce İstanbul'dan Ordu'ya ZAT ile gidip gelen bi abimizle tanıştım, ZAT için sağ aynanın takıldığı yer olan bölmeyi arıyordu, fren kütüğünü tutan kelepçe sanırım o kısım, elinde olan varsa bilgi versin, bendeki satılmıştı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------
cedefre adlı üyeden alıntı
markası nedir lastiğin
Sanırım DURO idi
-
30 Eylül 2010, 16:23
caner, benim sağ taraftaki birkaç parçaya ihtiyacım var. özellikle fotodaki 12 ve 15 numaralar. duruyormu sende? duruyosa geliyim aliyim hemen.
-
30 Eylül 2010, 16:26
Koray 12'yi o gün Sinan aldı, 15 duruyor. 12 nin sıfırıda 15tl filan olmalı naciye çık, yoksa nurdoğana git vardır.
-
30 Eylül 2010, 16:39
tulgacan adlı üyeden alıntı
Koray 12'yi o gün Sinan aldı, 15 duruyor. 12 nin sıfırıda 15tl filan olmalı naciye çık, yoksa nurdoğana git vardır.
zaten ucuz parçalar, fiyat çok farketmicek ama sıfır almak istemiyodum garip durmasın diye
-
30 Eylül 2010, 17:44
cedefre adlı üyeden alıntı
metzeller-pirelli-dunlop-mıchelin... bu markalar gayet iyi ve uygundur...
metzelleri tavsiye ederim...
ebat konusunda ise tavsiyem, zat'ın ön lastiğinin ebatının aynısını arkayada takmanızdır... ayrıca; amortisörde yükseklik ayarıda var,5.ci kademeye çıkartırsanız motorunuz biraz daha yükselmiş olur... kasislerde daha rahat olursunuz...
-
30 Eylül 2010, 18:09
RunemagicK adlı üyeden alıntı
zaten ucuz parçalar, fiyat çok farketmicek ama sıfır almak istemiyodum garip durmasın diye
Sen zaten temiz kullanıyordun, bakım olayın iyi siyah bölümde, o yüzden çok farklı görünmeyecektir, çok kısa sürede birbirini tutacağına eminim parçaların. Yanı verim istiyorsan?
-
30 Eylül 2010, 18:23
tulgacan adlı üyeden alıntı
Sen zaten temiz kullanıyordun, bakım olayın iyi siyah bölümde, o yüzden çok farklı görünmeyecektir, çok kısa sürede birbirini tutacağına eminim parçaların. Yanı verim is
tiyorsan?
bunu iltifat olarak kabul ediyorum:D
zaten asıl ayak koyulan yer göze çarpardı, o olmadığına göre yenisini almak daha mantıklı.
-
30 Eylül 2010, 20:31
benim arka frende bi sorun var.freni sıkıp bıraktığımda kol tam olarak ileri gitmiyo hafif sıkılı kalıyo elimle ittirmem gerekiyo tamamen boşa gelmesi için.normal havalarda sorun olmuyoda pek bugün yağmur yağdı biraz antalyada hafifte bayır olan bi yerden inerken frene bastım elimi çektim ama fren hala biraz sıkılı kaldığından arka lastik kaydı.allahtan yavaş gidiyordumda düşmeden durabildim.bu sorun nedendir?fren telimi gitmiş değişcek yoksa fren kolundamı sorun?
-
30 Eylül 2010, 20:35
benim arka frende bi sorun var.freni sıkıp bıraktığımda kol tam olarak ileri gitmiyo hafif sıkılı kalıyo elimle ittirmem gerekiyo tamamen boşa gelmesi için.normal havalarda sorun olmuyoda pek bugün yağmur yağdı biraz antalyada hafifte bayır olan bi yerden inerken frene bastım elimi çektim ama fren hala biraz sıkılı kaldığından arka lastik kaydı.allahtan yavaş gidiyordumda düşmeden durabildim.bu sorun nedendir?fren telimi gitmiş değişcek yoksa fren kolundamı sorun?
bu sanırım balatayı sıkıştıran parçanın (19 numara) tam dik pozisyonda kalması yüzünden oluyor. eğer arka fren levyesi ile oynandıysa ondan olabilir. aynı sorun bendede var malesef, o yüzden temkinli davranıyorum frene basarken.
-
30 Eylül 2010, 20:38
herhangibir oynama yapmadım.2. el almıştım motoru aldığımda da bu şekildeydi.kuru havalarda sorun yokta ıslak zeminde baya bi sorun oluşturcak gibi.bi çözümü yokmu acaba?arka fren kolu biraz sallanıyor mesela ön fren kolu gibi değil.kolla ilgili bi sorun olabilirmi acaba?sizde de ön arka fren kollarının durumu farklımı?
-
30 Eylül 2010, 20:58
Valla bende motoru bugün teslm alamadım yarın alıcam inşallah benm alcağmdakindede arka fren kolu sallanıyo :S
-
30 Eylül 2010, 21:24
bu karbüratör ayarını kaça yapıyolar motorcular?benim zatta bi stop ediyo bi fazla rölantide çalışıyo forumdaki arkadaşlar karbüratördür dedi.değişmesimi lazımdır yada ayarla hallolurmu acaba?
Merhaba dostum bence senin emme manifoltu delinmiş benim çok başıma geldi bazen kelepçeleri gevşemişte olabiliyor bence kontrol et derim hemen sıfır karburatör almayı düşünme iyi akşamlar
-
30 Eylül 2010, 21:51
herhangibir oynama yapmadım.2. el almıştım motoru aldığımda da bu şekildeydi.kuru havalarda sorun yokta ıslak zeminde baya bi sorun oluşturcak gibi.bi çözümü yokmu acaba?arka fren kolu biraz sallanıyor mesela ön fren kolu gibi değil.kolla ilgili bi sorun olabilirmi acaba?sizde de ön arka fren kollarının durumu farklımı?
benimkide sallanıyor ondan değildir. manetin vidasını ne kadar sıkarsan sık boşluk oluyor öyle.
peki takılma belli bir noktadamı oluyor. yani bi noktada takılı kalıyor ve motor biraz hareket edince tık diye atıyor dimi.
-
01 Ekim 2010, 00:21
şu motoru alıp hayırlısıyla bi adam etsem sonrada aklmda ufak bi ses sistemi kurmak var :D:D bu gün media markete gittim çok güzel ürnlr vardı yaw :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
hyy :D Zzz... :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler