çok çok geçmiş olsun kardeş aman dikkat malum yamurlar başladı eksra dikkat herkeze kazasız polissiz keyifli sürüşlernevZAT150 adlı üyeden alıntı
çok çok geçmiş olsun kardeş aman dikkat malum yamurlar başladı eksra dikkat herkeze kazasız polissiz keyifli sürüşlernevZAT150 adlı üyeden alıntı
gecmıs olsun aman dıkkat et bu son olsun kazasız belasıs gunler
nevzat aman senın gıbı deneyımlı bırı dıkkat et dostum
Öncelikle tüm herkese selamlar asya motor alıcaktım senet yapmıyorlar alamadım.
burayı buldum bu sıteyı okuduklarımdan sonra 150 zat a karar veredim 150 zat daha pahalı ama olsun anlatılanlar iyi sayılır
senet yapan bir yer bılıyormusunuz yada kredi kartından direk 3000 çekicek kart bende ne gezer ben öğrenciyim
dostum mondıal ve asya motor senet yapmıyor senet yapan sadece celık motor onuda evdız veya evkur denen alısverıs merkezlerı yapıyor eger senet yapan olsa bende zat alacaktım ama yok adamların paraya ıhtıyacı yok kı neyse bulursan bana da haber ver ama YOK
slmlar arkadaşlar bende bi zat kullanıcısı oalrak bişe sorcam size ya korumalı siyah bi mont buldm 100 dolar fiatı bel koruması falan war pahalımı sizce görüş bildiriseniz sewinirm guntayaksoy@hotmail.com
Arkadaşlar merhabalar yaff zat 150 almayı düşünüyoruz. Siz söyleyin zat 150 mi alalım yoksa honda dylan 150 mi? Ne dersiniz? Birde herkes mondialden yaka silkiyo bu doğrumu?
uzun süren bekleme sürecinden sonra sonunda siparişimi werdim.Zatım bu hafta içinde elimde olacak inşallah.Istanbul'daki arkadaşlarla tanışmak isterim.Artık bende motorcu oldumm
http://www.kaan.in
sevgili arkadaşlar
bu forumda geçmiş olsunlardan başka bişey okumuyorum son zamanlarda
bilgi paylaşmak biraz sıkıcı oluyor bu durumda, şu geçmiş olsun dilekleri özelden yapılsa daha iyi olmazmı ? çok afedersiniz
1.herkez istediği yerden arkadaşına geçmiş olsun msj atabilirtitanic adlı üyeden alıntı
2.bir paylaşım arıyorsan forumların tamamını oku sadece son 2 sayfa değil
3.derdini söylememissin yardımcı olup bilgi verelim elimizden geldiğince
4.kafadan antipati kazandın
5.kimin nekadar neyi paylaştığını 1.msj dan anlayamazsın
pompicik hayırlısı olsun kardeş inşallah kazasız belasız kullanırsın. düşmek kadar doğal bişee yokmuş bunu unutma,
phenemenon kardeşim bugün ben servise gittim, 11000 km bakımı için, ve senin ön çamurluk muhabbetini açtım, RS lerin ön çamurluk 40 ytl dedi ama biraz kurcukladım, yani arkadaş istiyo dedim, sen nekadara alıyon felan derken, 37 kadar düşebileceğini söyledi benim burdaki servis... başka bir sorun olursa yaz araştırmaya çalışırım buradan...
titanic kusura bakma kardeşim, konu dışına çıkıldıysa konularımıza geri döneriz.. fakat arkadaşlarım sağolsun seviyorlar beni, bende onları saygılarımı sunuyorum.. eğer seninde sorunun olursa yaz, bura birşeyler paylaşmak, bilgilerimizi yazmak için çok iyi bir yer... 150Zat araştıracakların ilk okuyacağı yer burası çünkü... ...
ARKADAŞIMA KATILIYORUM.BEN KIŞIN YAKLAŞIK 2 AYLIK PERİYOTLARLA ÇALIŞTIRABİLDİM.YANİ 2'ŞER AY BRANDA ALTINDA KARDA,KIŞTA,YAĞMURDA KALDI.ANCAK NE GÜZEL Kİ HEP ÜZMEDEN ÇALIŞTI.POTENZA'NIN YAZDIĞI ŞEKİLDE DENEYİN MUTLAKA ÇALIŞACAKTIR.NE DE OLSA O BİR MONDİALPotenza adlı üyeden alıntı
VALLA POTENZA ARKADAŞIM SENİ TANIMIYORUM AMA İNANILMAZ DERECEDE DÜŞÜNDÜKLERİMİ YAZIYORSUN.BENDE SEVPA'YA GİDİYORUM.GERÇİ MOTORUM ŞU ANDA KIŞ MODUNDA UYKUDA AMA UMARIM SEZON BAŞINDA SENİNLE GÖRÜŞÜR VE TANIŞIRIZ.Potenza adlı üyeden alıntı
SEVGİ İLE KAL
Teşekkür ederim, bi de şu havalar bi düzelse gidip mağazadan kurtaracağım motorumu
hayırlı olsun pompicik kardeş işallah bende seneye yaz mondialci olup aranıza katılacam.. yağmurda extra dikkat lütfen..hadi biz sevdalısıyız rüzgarın ama bişi olsa, evdekiler daha fazla üzülürpompicik adlı üyeden alıntı
üzülmeyelim üzmeyelim kazasız belasız sürüşler
eyw adosonic kardeşim. umarım sende 151 rs ine kawuşursun, sahilden emirgana doğru teker yaparız nası yapcaksak
Bugun Siyah ZAT 150 satın aldım. 10 km kullandım ilk izlenimlerim güzel. hadi hayırlısı bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek ?
dun motoru bıraktmıştım. bugun seleyi açmak istedim. ancak kontak anahtarını open kısmına ceviriyorum sele açılmıyor. arka kısımdaki sele kiliti bırakmıyor bir türlü. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Ne olacak şimdi servise mi götürmem gerekecek daha servisin yerini bile bilmiyorum ki. Dün aldım ben bu ZAT150 yi yaw
CartaL hayırlısı olsun arkadaşım... inşallah büyük problemlerlen karşılaşmazsın... motorun arızasız olanını kullanmak büyük şans, marka motorlarda bile küçük arızalar çıkar, hemen pes etme...
seleyi açmak için anahtarı takıp sadece sola çevir, basarak çevirir isen direksiyonu kilitlersin... anahtarı takıp sola doğru çevir bi dene olmaz ise koltuğa yukarıdan bastırarak anahtarı çevirmeyi dene; buda olmaz ise sana servis yolları gözükecek... ..
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)