Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2010, 22:37
Reklamlar
-
18 Haziran 2010, 23:12
Gürcell adlı üyeden alıntı
) Ankarada tüm arkadaşlar bana tırt motorcu derler... Dükkanım ve evim arası 5 bina kadar var. yani çok yakın. Haftanın 7 günü tekbaşıma olduğum için dükkanımla ilgileniyorum. Haftada bir veya iki gün çıkıp yarım saat bir saat dolaşıp geri dükkana geliyorum. Yani anlayacağınız zamansızlıktan.
)
o halde sizin bu motoru kaçırmamak gerek!!! daha kız gibi
umarım motorunuzun değerini bilecek biri hemen çıkar...
bu arada bana özelden mesaj atıp kaç bin km'de olduğumu soranlar var... kimis inamıyor(!),neden inanmadıklarını bende anlamıyorum...
motorum 2007 model olup 32.760 km'dedir... en uzun tek seferde eskişehir'e gittim... sanırım 350km olması gerekli,gidiş-dönüş,gezmesi,vs...800km yol yapmıştık... günübirlikte bir kaç defa kerpe'ye gittim... gidiş-dönüş 350 km...
yani bu yollar yapılıyor ve yapıldı. ÜMMET PERKİTAN abim TÜKİYE'yi geziyor ZAT'ıyla.... umarım açıklıyıcı olmuştur...
-
19 Haziran 2010, 01:33
AYBERK adlı üyeden alıntı
zatçılara hep buluşalım diyorum ama nafile... ben maltepe'deyim.. isteyen olursa yazsın,paylaşsın burdan!!! buluşalım....maltepe sahili nasıl?
bana her türlü uyar
-
19 Haziran 2010, 06:12
-
19 Haziran 2010, 14:17
bu akşam üstü; maltepe sahile gelebilecek kimler var bakiim?
ömerli orman mevzusunu daha kapsamlı ve planlı düzenleriz,şimdilik anlık buluşma ypalım derim....
benim gsm no: 0536 761 0 212
gelece olan varsa haberleşiriz,ama ben yinede saat 17:30-18:00 gibi,sahilde Mc DONALDS'ın orda olurum... benim motoru görürsünüz
-
19 Haziran 2010, 14:48
selam bende aranıza yeni katıldım buradan okuyup sizin tavsiyelerinizle 150 zat aldım sormak istediğim bir kaç şey var .
motoru 2 el aldım ufak tefek çizikler var farklı bir renge boyatmak istiyorum acaba yaptıran varmı ruhasata felan nasıl işletiliyor ne kadar tutuyor
birde arka fren çok kötü hiç tutmuyor ne yapmam lazım disk fren taktırabilirmiyiz acaba
-
19 Haziran 2010, 16:15
tulgacan adlı üyeden alıntı
NE İKİSİ BE KARDEŞ 3 KİŞİ BULUŞTUKYA GEÇEN GÜN.
TULGACAN-RUNEMAGICK-SINANFERAH05
o sayılmaz ayaküstü oldu o
AYBERK adlı üyeden alıntı
bu akşam üstü; maltepe sahile gelebilecek kimler var bakiim?
ömerli orman mevzusunu daha kapsamlı ve planlı düzenleriz,şimdilik anlık buluşma ypalım derim....
benim gsm no: 0536 761 0 212
gelece olan varsa haberleşiriz,ama ben yinede saat 17:30-18:00 gibi,sahilde Mc DONALDS'ın orda olurum... benim motoru görürsünüz
bugün lysye (öss) girdim, alışkın değilim erken kalkmaya, sızarım birazdan heral. numaranı kaydettim yinede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------
cedefre adlı üyeden alıntı
selam bende aranıza yeni katıldım buradan okuyup sizin tavsiyelerinizle 150 zat aldım sormak istediğim bir kaç şey var .
motoru 2 el aldım ufak tefek çizikler var farklı bir renge boyatmak istiyorum acaba yaptıran varmı ruhasata felan nasıl işletiliyor ne kadar tutuyor
birde arka fren çok kötü hiç tutmuyor ne yapmam lazım disk fren taktırabilirmiyiz acaba
tam detayı bilmiyorum ama renk değişimi için trafiğe başvurucaksın. ki hiç tavsiye etmem, havadan dünyanın parasını alırlar, aynı renge boyaman en iyisi.
Arka frenle ile birsürü çözüm var
ilk olarak fren balatasının kullanılabilir olduğununden emin olman lazım, balata bitikse yapacak birşey yok.
Sol arkadan bakınca tekerin ordaki fren teli vidasını sıkarak bir miktar iyileştirebilirsin.
Ayrıca balata sağlam olsa bile fren tutmayabilir. Fren telinin sağlam olması gerek. Misal ben balatayı değiştirdikten sonra frende pek bir değişiklik olmamıştı. Fren telini kopunca (hayvanın birisi sıkmış koparmış) yenisini taktım ve şu an süper. Sanırım fren hortumunun içi tozla pisle dolunca tel içinde rahat gidemiyordu.
Birde Ahmet Erşen abimizde kendi çözümünü buldu, linki:
http://www.scooter.web.tr/forumlar/2...ef-noktas.html
-
19 Haziran 2010, 16:25
teşekkür ederim Runemagick . peki boyatmak mı daha mantıklıdır yoksa yeni grenaj almak mı
-
20 Haziran 2010, 23:38
teşekkür ederim Runemagick . peki boyatmak mı daha mantıklıdır yoksa yeni grenaj almak mı
Runemagick'e sormuşsun ama bende bi yorum yapayım. Renk değiştirip ruhsata işletme olayını bende tavsiye etmem. Ayrca mondial yedek parça sitesinden grenajların fiyatına bakarak daha sonra boyacıya gidebilir ve o kaportayı kaça boyayabileceğini sorabilirsin. Hangisi işine gelirse onu yaparsın. Ama ben olsam motoru birgün satabileceğimi düşünerekten iyi para etmesi açısından değişeceksem satarken değişirim yeni görünür...
-
21 Haziran 2010, 04:30
grenaj almak daha iyi tabi ama güzelce boyanırsa da yeniden bir farkı olmaz. ayrıca boyamanın yeni grenajdan daha hesaplı olacağını düşünüyorum, hatta kendin bile yapabilirsin bence. misal benim motorla eski sahibi kaza yapmış, sonra yan tarafı kendisi sprey boyayla boyamış. dikkatli bakmadıkça bişey belli olmuyor. zor bi iş değil.
-
22 Haziran 2010, 18:24
-
22 Haziran 2010, 23:48
tekrar çalışır hale geldi yani hadi hayırlı olsun
-
23 Haziran 2010, 00:00
Aynen abi dolanıyoruz iste
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
-
24 Haziran 2010, 14:07
sinanferah05 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar.Elimde fazla bulunan üzerinde sadece ufak tefek pasları bulunan ve bu paslar yüzünden sıfır egzoz alındıgından ihtiyaç fazlası olan egsozu işine yarıyacak birine uygun fiyata vermek istyorum.Sahibinden.com'a da verdim ilan ama tanıdık bi arkadasımız olursa daha uygun bi fiyata vermeyi düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50-egsoz/detay
İlgilenenlere elimde anakart arızası yüzünden kullanamadıgım dell inspiron6000 notebook içinde görüşebiliriz
İyi aksamlar ...
hala daha duruyormu egzos
-
25 Haziran 2010, 14:07
zatın altının sürttügü dogru 2 kişlide düz yolda giderken az bi sallantıda da sürtüo ama dengeli binildiginde bişey olmas benim zatım kırmızı her 1000 km de bir bakıma gider kalbiratörü temizlenir frenlere gelince katılıyorum size frenler çabuk kendini bırakıo tutmuo hıza gelince 120 gördüm bu motorda şu an bassam gene görür ama frenler tutmuo dedik ya fazla basmıom çünkü arka fren devre dışı şu an yani kullanmıom çünkü frene basıom basılı kalıo hiç bi usta ayarlayamadı :( bide arkadaşlar bu zatın parçalarını nereden temin edecez mesaj atarsanız sevinirim
-
25 Haziran 2010, 15:00
SeVDaLı_GeNÇ adlı üyeden alıntı
zatın altının sürttügü dogru 2 kişlide düz yolda giderken az bi sallantıda da sürtüo ama dengeli binildiginde bişey olmas benim zatım kırmızı her 1000 km de bir bakıma gider kalbiratörü temizlenir frenlere gelince katılıyorum size frenler çabuk kendini bırakıo tutmuo hıza gelince 120 gördüm bu motorda şu an bassam gene görür ama frenler tutmuo dedik ya fazla basmıom çünkü arka fren devre dışı şu an yani kullanmıom çünkü frene basıom basılı kalıo hiç bi usta ayarlayamadı :( bide arkadaşlar bu zatın parçalarını nereden temin edecez mesaj atarsanız sevinirim
KARDEŞ ARKA FRENSİZ FAZLA YOL YAPMA, AYARLANAMADI DİYE BİRŞEYMİ OLURMUŞ HİÇ! VARDIR BİR SEBEBİ, FREN TELİ DEĞİŞMESİ GEREKEBİLİR, KAMPANADAKİ YAY İLE İLGİLİ BİR DURUM OLABİLİR, ÖNEMLİ OLAN NERENİNTAKILI KALDIĞI, FRENE ELİNİN TEMAS ETTİĞİ FREN KOLU YANİ LEVYEMİ TAKILI KALIYOR YOKSA KAMPANA TARAFINDAMI TAKILMA VAR BUNU BİLMEK GEREK. EĞER KAMPANA KISMINDA TAKILMA VAR İSE, FREN KOLUNU TAM SIKTIĞINDA OLAN TAKILMADA FREN KOLU DAHA SONRA İLERİ GERİ BOŞA OYNAMALI, TAKILMA FREN KOLUNDA İSE TAM OLARAK NEREYE TAKILDIĞINA BAKMAK GEREK, TAM HATIRLAMIYORUM AMA TELİ EĞER UYARSA ÖN FREN KOLUNUN OLDUĞU YERE TAKIP O KOL İLE SIK BİDE, EĞER ORDA TAKILMAZ İSE KOLDA SORUN VAR DEMEKTİR. YANİ KENDİN BİLE ÇÖZEBİLİRSİN BELKİ, HERŞEY İÇİN MOTORCUYA PARA VERMEYE DEĞMEZ.
AYRICA YEDEK PARÇASINI NORMALDE MOTORCULARDAN TEMİN EDEBİLİRSİN, MONDİAL YETKİLİ SERVİS VEYA TÜM MOTORLARIN SIFIR PARÇALARINI SATAN YERLER VAR ORDAN PARÇA ALABİLİRSİN.
AYRICA KARDEŞ, ÇOĞU KİŞİ ARTIK BİLİYOR BEN 150ZAT'IMI MOTORU BOZULDUĞU İÇİN PARÇALADIM VE PARÇALARINI SATIYORUM, HERŞEYİ YARI FİYATINA, YANİ KOL VS LAZIM OLURSA SIFIRI 50TL İSE BEN 25TL YE VEREBİLİRİM. ÖRNEKTİ BU, NE LAZIMSA YARI FİYATI.
VE KARDEŞ DİKKATİMİ ÇEKTİDE;
sürtüo
olmas
bırakıo
tutmuo
basmıom
kullanmıom
basıom
kalıo
Kardeş yanlış anlamada bu üstteki kelimeleri bu şekilde kullanman yöresel şivesel bir durumundanmı kaynaklanıyor, hızlı mesaj atmak için bir kısaltma türümü, msn sohbet ortamından kaynaklanan bir alışkanlıkmı, yoksa daha başka bir nedenmidir? Dikkatimi çektiği için sordum kesinlikle yanlış anlaşılmasın, yoksa böyle birşey ile aşağılama küçümseme gibi birşey söz konusu dahi olamaz. Ben trt dilimi konuşuyorum ki sankide seni küçümseyeyim değilmi?
-
25 Haziran 2010, 15:05
Tam bende tulgacan nickli Caner abiden temin edebilirsin zaten onunda motoru kırmızı diye yazacaktımki sen yazmıssın abi Bu arada Tilsim86 nicki kardesim egsozu RunemagicK nicki Koray abiye verdim geçen haftalarda ...
-
28 Haziran 2010, 11:59
sinanferah05 adlı üyeden alıntı
Tam bende tulgacan nickli Caner abiden temin edebilirsin zaten onunda motoru kırmızı diye yazacaktımki sen yazmıssın abi
Bu arada Tilsim86 nicki kardesim egsozu RunemagicK nicki Koray abiye verdim geçen haftalarda ...
Hayırlısı olsun hocam güle güle kullansın Bende gidip sıfır bi egzos alayım bari
-
28 Haziran 2010, 14:12
Mondial 150 ZAT.
Sıfırı 3000 lira.2el 1500-2000 ortalama 1800 Lira.
Almak için sebep maxi yani büyük geniş scooter olması.
Akla takilanlar:Frenlerin tutmamasi yere degmesi.
Motorun yükseltildiğini okudum 2 kademeden 5 kademeye yükselttim yazan üye var herhalde amortisör u yükseltmiş ne dersiniz?
Sorunların çoğu 2005-2006 acaba ilk çıkanlar hatalı ucuz adi malzeme son çıkanlar 2009-2010 eskilere göre daha sağlam olabilir mi?
Neyi Beğenip Seçersen Seç,Aklın Hep Seçemedigin de Kalır :-(.
-
28 Haziran 2010, 23:46
Selam ii aksamlar arkadaslar.Yukarıda resimleri bulunan 11.200 kmdeki muayene sigorta satış sorunu olmayan motorumu satıyorum ilan budur : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...z-zat150/detay detaylar ilanda mevcuttur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler