Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Haziran 2010, 02:53
ceym arkadaşım bu kadar sinir iyi değildir yanlış anlamış olabilir caner arkadaşımız.... benim bildiğim kadarıyla beyaz bi kağıt koy egzost çıkışına eğer çok fazla kararma varsa ve kağıttada o yağın etkisi olan kayganlığı hissediorsan yağ yakma sorunu olabilir ama sen demişsinki herşey değişti yeni motor yaptırdım ve hala bir kısım motorcu yağ yakıor diyor bir kısım demior diye hala şüpheye düşüorsa bir daha o motoru yaptırdığın yere uğrama derim hatta iyice yerini yurdunu belirtte diğer arkadaşlarda böyle motorcuların eline düşmesin ve paralarına yazık olmasın... arkadaşımın bir deyimini söyleyim bende AL Bİ ZAT CAKA ZAT
Arkadaşlar bu yağ yakma olayını başka nasıl anlarız eğer bizim bilgilerimiz yanlışsa en azından bizde bilgilenmiş oluruz....
Reklamlar
-
10 Haziran 2010, 13:12
selamlar
Ahmet Erşen adlı üyeden alıntı
HERKESE İYİAKŞAMLAR..
Ayberk ...merhaba .. Yarın akşam İstanbuldayım bir hafta kadar kalmayı düşünüyorum..Yarın akşam seni MSN den ararım. Bu hafta birgün mutlaka gelmeyi düşünüyorum.Hatta diğer arkadaşlarlada görüşmek isterim.
Yarın akşam konuşuruz.Forma koyduğun cep telefonu senin telefon numaran değilmi..Kayda aldım..
Görüşmek üzere..
Limankalesi..Formumuza hoş geldin..Fikir ve görüşlerinizi bekliyoruz..
ARKADAŞLAR BU GÜN MOTORLU TAŞIT VERGİSİ SON GÜNÜ İDİ
Vergi Kutsaldır... Atlamayalım..
Kazasız ,Masrafsız ve keyifli sürüşler..
ahmet abi ben bornovada oturuorm.seninle tanışmak istiyorum.size sormak istediğim bazı şeyler var motorum hakkında.bna yardımcı olacağınıza inanıyorum.umarım sizinle tanışma şerefine nail olurum.
hber bekliyorum sizden.saygılarımla
iletişim : 0555 294 69 39
mail.ceymmm@gmail.com
msn: ceymmm@hotmail.com
iletişim numaram 0555 294 69 39
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 ----------
ahmet abi ben bornovada oturuorm.seninle tanışmak istiyorum.size sormak istediğim bazı şeyler var motorum hakkında.bna yardımcı olacağınıza inanıyorum.umarım sizinle tanışma şerefine nail olurum.
hber bekliyorum sizden.saygılarımla
iletişim : 0555 294 69 39
mail.ceymmm@gmail.com
msn: ceymmm@hotmail.com
iletişim numaram 0555 294 69 39
-
11 Haziran 2010, 11:09
Cem , merhaba .
Hotmailine mesaj attım. Görüşmek üzere...
-
12 Haziran 2010, 00:26
RunemagicK adlı üyeden alıntı
fren hidrolik değişimini tavsiye etmem
ben yapamadım, perişan oldum resmen
tulgacan dudulluda gittiğin usta nerede, tarif edersen yarın bi gidiyim ona, yakınlarda hiç tamirci yok. ön frenin havasının alınması lazım alamadım gitti
Aşağı dudullu cemil meriç mahallesinde, gelirsen tanışmış oluruz, mahalle motorcusudur kendisi ama zaten hemen hemen tüm motorcular ZAT tamiri bakımı yapar. Yarın gündüz boşum tam adres veremem fakat tarif olarak cemilş meriç kültür merkezinden aşağı dudullu tarafına doğru 150 metre ileride sağda CEMRE MOTOR, SADİ USTA...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
Vay be "eski zat" çı diyince profesör zat çı anladı herhalde arkadaşın biri, ben zat tan terfi ettiğim ve motor en son 510tl masraf çıkardığı için zat ı bıraktığım için kendime eski zat çı demiştim halbuki. Zat'ın mı var derdin var
Bildiğin gibi davran kardeş, yardım için yazılmış lafa, laf sokmaya devam ederek, yaşamaya devam etmen dileğiyle..
14 ay Zat kullanan eski ZAT'çı Caner
-
12 Haziran 2010, 02:49
tulgacan adlı üyeden alıntı
Aşağı dudullu cemil meriç mahallesinde, gelirsen tanışmış oluruz, mahalle motorcusudur kendisi ama zaten hemen hemen tüm motorcular ZAT tamiri bakımı yapar. Yarın gündüz boşum tam adres veremem fakat tarif olarak cemilş meriç kültür merkezinden aşağı dudullu tarafına doğru 150 metre ileride sağda CEMRE MOTOR, SADİ USTA...
otobüs yolundakini diyosan eğer; oraya gittim sanırım ama usta yoktu, elemanın biri bilgisayarın başına oturmuş kafayı kaldırmıyodu, soru soruyoruz suratımıza bakmadan cevap veriyodu. ustayı soruyoruz bilmiyorum diyor filan. en son burda başka tamirci varmı dedim, yok dedi, 50 metre ileride solda biryer daha vardı. Hatta o gün yaşadıklarım için
http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-tamirci.html
-
12 Haziran 2010, 12:58
-
12 Haziran 2010, 14:07
yahu neden SEVPA'ya gitmiyorsunuz? ismet 1 numara bu konuda... k.bakkalköyde yeri...
-
12 Haziran 2010, 15:40
Tastamam orası kardeş, ama usta yoksa çıkıp gideceksin durmayacaksın orada, çünkü o bilgisayarın başında gördüğün kişi onun oğlu. Çocuklar biraz sıkıldığı için bilgisayar başına oturunca dünyadan kopuyor. Usta varmı? Yok. Tamam hayırlı işlr diyip devam
Ama yakınlardaysan gel istersen ben birazdan oraya gideceğim, muhtemelen sinan da gelecek ZAT parçası almak için... Usta orda olmasa bile beraber başka bir motorcuya gidebiliriz..
mesajı geç gördüm. bi dahakine buluşalım hazır yakınken.
AYBERK adlı üyeden alıntı
yahu neden SEVPA'ya gitmiyorsunuz? ismet 1 numara bu konuda... k.bakkalköyde yeri...
ben normalde gidiyorum ama frensiz gitmeyi gözüm yemedi.
-
14 Haziran 2010, 17:39
Selam arkadaslar.Elimde fazla bulunan üzerinde sadece ufak tefek pasları bulunan ve bu paslar yüzünden sıfır egzoz alındıgından ihtiyaç fazlası olan egsozu işine yarıyacak birine uygun fiyata vermek istyorum.Sahibinden.com'a da verdim ilan ama tanıdık bi arkadasımız olursa daha uygun bi fiyata vermeyi düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50-egsoz/detay
İlgilenenlere elimde anakart arızası yüzünden kullanamadıgım dell inspiron6000 notebook içinde görüşebiliriz İyi aksamlar ...
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
-
15 Haziran 2010, 00:57
sinanferah05 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar.Elimde fazla bulunan üzerinde sadece ufak tefek pasları bulunan ve bu paslar yüzünden sıfır egzoz alındıgından ihtiyaç fazlası olan egsozu işine yarıyacak birine uygun fiyata vermek istyorum.Sahibinden.com'a da verdim ilan ama tanıdık bi arkadasımız olursa daha uygun bi fiyata vermeyi düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50-egsoz/detay
İlgilenenlere elimde anakart arızası yüzünden kullanamadıgım dell inspiron6000 notebook içinde görüşebiliriz
İyi aksamlar ...
ah ah, egzoz almam lazım benim ama para yok şimdi
-
16 Haziran 2010, 17:13
slm arkadaşlar zatımın arka lastiğini büğün 110 90 12 ön tekar ebatıyla aynı yaptım sizce değiştmekle iyimi yaptım kötümü yaptım.arkalastiğini degiştiripde memnun olan yada olmayan sorun yaşayan arkadaşlardan yorumlarınınzı bekliyorum.ç.kaleden slmlar
-
16 Haziran 2010, 20:53
gayet iyi yapmışsın,umarım lastikleri iyi bir markayla değiştirmişsindir... bende büyük ebat lastik kullanıyorum,kalkışta ağır kalır ama zamanla alışıyor hatta farkına bile varmıyorsun. kasislerde çok rahat ediyorsun,yüksek olması avantaj yani...
-
16 Haziran 2010, 23:19
RunemagicK sonduraktan çayironune dogru nereye gidiyordun ya 10 dakka once? Seslendim duymadin, gayetye sakin gidiyordun be kardes...
-
16 Haziran 2010, 23:52
Aranıza yeni bir zat kullanıcsı katıldı bu hafta 0 aldım
-
17 Haziran 2010, 00:07
selo001 adlı üyeden alıntı
Valla ne diyelim geçmiş olsun
-
17 Haziran 2010, 01:50
MEY_17 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar zatımın arka lastiğini büğün 110 90 12 ön tekar ebatıyla aynı yaptım sizce değiştmekle iyimi yaptım kötümü yaptım.arkalastiğini degiştiripde memnun olan yada olmayan sorun yaşayan arkadaşlardan yorumlarınınzı bekliyorum.ç.kaleden slmlar
gayet iyi yapmışsın. benimki 110/70/12 iken olur olmadık yerde altı çarpıyodu, nerdeyse düz yolda çarpıcaktı, hatta kaldırımlara çıkmaya çalışırken havada asılı kalmamda az değildir:D şimdi 110/90/12, gayet memnunum, bir kere bile altını vurmadı ama kalkışlarda yavaşladı. Kalkıştaki fazla etkilemiyo ama 40km civarında iken ani hızlanmaya çalıştınmı asıl sorun orda oluyor. Çok yavaş hızlanıyor. Ha öncedende hızlı değildi ama şimdi iyice yavaşladı.
Ayrıca bir + tarafıda uzun yolda sabit hızda daha stabil gidebiliyor. Önceden hız sürekli değişiyordu sanki
RunemagicK sonduraktan çayironune dogru nereye gidiyordun ya 10 dakka once? Seslendim duymadin, gayetye sakin gidiyordun be kardes...
ilk kez birisi kasksız motora binerken gördü beni:D
hemen 100-200 metre ileride lokanta gibi bişe vardı, yiyecek almaya gidiyodum. duymadım hiç valla, açlıktandır
selo001 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, madem yeni aldın tavsiyelerimi yaziyim
rodajda motoru sürekli zorlama, devirin sabit olmasın, ileride cezasını çekersin
mümkün olan en kısa sürede yağını değiştir. kitapçıkta 500km yazıyodu sanırım ama ben sıfır motor aldığımda ilk 10.kmde değiştirmeyi düşünüyorum. sonraki yağ değişimini 500 km sonra, sonrasında ise standart süreye dönersin. sebebide 0 motor ilk zamanlarında müthiş aşınır parçalar alışmadığından. (bu dediğimi yapmazsan çok büyük bi sorun olmaz ama motorun kalite belli, ne kadar iyi bakarsan senin yararına)
başka bişe aklıma gelirse yazarım yine.
-
18 Haziran 2010, 04:36
bi ara buluşma işi vardı ne oldu o. 2 kişi bile olsak buluşma olsun yahu, illa 10 kişi olması gerekmez.
-
18 Haziran 2010, 17:18
zatçılara hep buluşalım diyorum ama nafile... ben maltepe'deyim.. isteyen olursa yazsın,paylaşsın burdan!!! buluşalım....maltepe sahili nasıl?
-
18 Haziran 2010, 17:55
-
18 Haziran 2010, 20:51
2006 modl olupta 5500 km'de olması nadir bir durum... neden hiç kullanmadınız?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler