Aramıza hoş geldin...
zat'ın deposu 11+2 lt'dir... ben full depo 300 km yol yaptım,dahada giderdi ama riske girmedim. ayrıca,benzin göstermesine çok inanma yanıltır... en iyisi benzinciden alacağın benzin bidonunu full doldur,5 lt alır. yanında bulunsun,motorda benzin bittiğinde km'yi biryere not al!!! sonra 5lt doldurduğun depoyuda bir ölç bakalım,onuda not al... artı en son seferinde de yine full depo doldurur ve yine kontrol edersin... bu iş böyle...
ben 10 tl'ye 80km civarı yol yapıyorum;açıkçası 80km'ye geldiğimde benzin alıyorum... belki +5 km yol daha yapabilir;buda km'de 120-130 kr yaktığımı gösterir....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------
fiyatı bence 1500-1600 tl arası eder... üstelik,motor hakkında hiçbir bilgi yok!!! değişeni-kırığı döküğü varmı bilinmiyor... ve 4.000 km'de... bence km'si çook az!!! temkinli olmakta fayda var...
en azından şuna bak;
butonlara,elciğe ve yanlarına,sinyal düğmelerine,koltuk altına,hortum girişlerine... çünkü 4.000km yol yapan motor yıpranmamıştır,daha yeni sayılır...
ama yıpranma,aşınma varsa yinede iyi düşün derim...
sakın ha sis lambalarına,dış görünüşüne aldanma... adam yağ koymayı unutmuştur,piston aşınmıştır erimiştir... ruhun duymaz,ama o bilir!!!!
hep başımıza gelen şeyler bunlar...
iyi bir servise baktır,yol yap,sesini dinle...
hayırlısıysa olsun diyelim...