Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Mart 2010, 18:59
motorumun ateşleme olayında bi sorun varmış, usta fan kapağını açıp bişe yaptı tam göremedim, sonra kalkışı filan değişti, benzin yakmasıda düzelti ama eve dönerken belli hızlarda yine aynı sorunu hissediyodum, çok dikkat ettiğimden bana öyle geliyodur belkide.
marş olayındada sorun yoktu, gerçi motor tam soğumamıştı, bikaç saat sonra kesin olarak anliyicam onuda
Reklamlar
-
10 Mart 2010, 20:59
RunemagicK adlı üyeden alıntı
motorumun ateşleme olayında bi sorun varmış, usta fan kapağını açıp bişe yaptı tam göremedim, sonra kalkışı filan değişti, benzin yakmasıda düzelti ama eve dönerken belli hızlarda yine aynı sorunu hissediyodum, çok dikkat ettiğimden bana öyle geliyodur belkide.
marş olayındada sorun yoktu, gerçi motor tam soğumamıştı, bikaç saat sonra kesin olarak anliyicam onuda
İyi bari gözün aydın
Nereye gittin bu arada?
İsmet'ten haber var mı?
-
10 Mart 2010, 21:05
Osbourne adlı üyeden alıntı
İyi bari gözün aydın
Nereye gittin bu arada?
İsmet'ten haber var mı?
ismet ustaya gittim yine, ordaydı. kafayı motorla bozduğumdan sormayı unuttum polis işini
-
10 Mart 2010, 21:15
ismet ustaya gittim yine, ordaydı. kafayı motorla bozduğumdan sormayı unuttum polis işini
Neyse mesele yok demek ki..
Havalar ısınsa da şu motoru komple boyaya alsam bekliyorum bende..Haftasonu cmtesi falan gene bi uğrarım yanına..İşin olmazsa görüşelim oradan salacağa falan gidip çay içeriz..
-
10 Mart 2010, 22:32
Neyse mesele yok demek ki..
Havalar ısınsa da şu motoru komple boyaya alsam bekliyorum bende..Haftasonu cmtesi falan gene bi uğrarım yanına..İşin olmazsa görüşelim oradan salacağa falan gidip çay içeriz..
şimdi bi tur attım geldim. motor çalıştı hemen ama gidişi aynı, tekliyo 40-50km hıza kadar, sonrası rahat. bu gidişle bu hafta sevpada olucam galiba
c.tesi de yengeyle buluşma günümüz başka zaman olsa seve seve
-
10 Mart 2010, 22:42
şimdi bi tur attım geldim. motor çalıştı hemen ama gidişi aynı, tekliyo 40-50km hıza kadar, sonrası rahat. bu gidişle bu hafta sevpada olucam galiba
c.tesi de yengeyle buluşma günümüz
başka zaman olsa seve seve
Hadi bakalım
-
11 Mart 2010, 18:33
1 haftadır uğraştığım sorunum çözülmüş görünüyor. ismet usta karbüratör ayarı yaptı ve geri dönüşüm hortumlarını iptal etti, şu an mis gibi
sabah marş basma olayıda nazar değmesin süper bir sorunumuz daha burda sona erdi artık
-
11 Mart 2010, 21:51
şimdi motordaydım, aynı sorun devam ediyo. sevpadan çıkınca hiçbi sorun yoktu, şimdi yine aynı, ne saçma iş anlamadım yahu
-
11 Mart 2010, 22:36
şimdi motordaydım, aynı sorun devam ediyo. sevpadan çıkınca hiçbi sorun yoktu, şimdi yine aynı, ne saçma iş anlamadım yahu
Haydaa..
Sen git motoru yarın sabahtan bırak oraya ve İsmet ustaya da söyle al bunu sorunu neymiş iyice anla de bence, 1-2 gün motorsuz olacaksın mecburen
-
11 Mart 2010, 22:50
Haydaa..
Sen git motoru yarın sabahtan bırak oraya ve İsmet ustaya da söyle al bunu sorunu neymiş iyice anla de bence, 1-2 gün motorsuz olacaksın mecburen
valla öyle, yapıcak bişey yok artık. yarın bırakiyim en iyisi
-
13 Mart 2010, 01:10
Selam beyler birşey danışacaktım.Bu motordaki çizikleri gidermek ve soluk olan rengini biraz daha canlandırmak için motora ya reklamcıya full yapıştırma ya da boyatmak istiyorum.Ne yapmalıyım ve tutacagı masrafla ilgili bi bilgi alırsam sevinirim ???
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
-
13 Mart 2010, 20:33
150 Zat ön arka lastik hava basıncı kaç arkadaşlar...
-
13 Mart 2010, 21:21
arslanfb adlı üyeden alıntı
İlk aldığımda bayi 29 demişti. (Bu arada arkayada 31 dendi)
Kazasız belasız sürüşler..
-
13 Mart 2010, 21:32
Crazy Motors adlı üyeden alıntı
İlk aldığımda bayi 29 demişti. (Bu arada arkayada 31 dendi)
Kazasız belasız sürüşler..
yavf ben öne 28 arkaya 30 bastım ama ön teker çok sert geldi gibi...
-
13 Mart 2010, 21:46
Normal kilodakiler için, Ön 28 psi arka 30 psi
Benim gibi dombililer için, Ön 29 psi arka 31 psi
uygundur
yavf ben öne 28 arkaya 30 bastım ama ön teker çok sert geldi gibi...
Nesi sert geldi? Lastik basıncı elleyerek, okşayarak anlaşılmaz ki
Uygundur o değerler merak etme sen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
valla öyle, yapıcak bişey yok artık. yarın bırakiyim en iyisi
Nedir bu arada senin son durum?
-
14 Mart 2010, 02:52
Normal kilodakiler için, Ön 28 psi arka 30 psi
Benim gibi dombililer için, Ön 29 psi arka 31 psi
uygundur
Nesi sert geldi? Lastik basıncı elleyerek, okşayarak anlaşılmaz ki
Uygundur o değerler merak etme sen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
Nedir bu arada senin son durum?
hala gaz yemiyor ama alıştım sanki bugün 150km yol yaptım istanbul içi, sorun olmadı fazla ama 2 kişi ve yokuş yukarı kalkış oldumu kötü oluyor
zaten satmaya karar verdim, alacak kişiyede diyicem böyle böyle
birde şimdi aklıma geldi. uzak bi ihtimal ama varyatörle alakalı olabilirmi acaba bu durum. geçen kayış koptuğunda varyatörün belli bi bölümünde çizik gibi şeyler vardı, oralar iyice derinleştiyse kalkışta kayış oraya geldiğinde tekleme yapabilirmi. zor biraz ama aklıma geldi yinede
-
19 Mart 2010, 22:12
Site sakinlerinin dikkatine:Motorsikletinin satışını veya alımını yapmak amacıyla vergi dairesinden ilişik kesme belgesi alıp notere gidiyorsunuz ve herşey 10 dk. içerisinde bitiyordu ya hani eskiden... İşte şimdi Noter sizin ev adresinize internetten bakıyor.Şayet adrese dayalı nüfüs kaydınız yoksa satış veya alım yapamıyorsunuz! Yani apartman yöneticisine, muhtara kayıtlı olmanız yetmiyor! illahaki İlçe Nüfus müdürlüğüne herhangi bir fatura ile(adınıza kayıtlı, elektrik, su, gaz vb.) ve nüfus cüzdanınızın aslı ile müracaat ediyorsunuz ve kayıt yaptırıyorsunuz.Evet; nüfusa adresinizi ispatlayıp, kaydoluyorsunuz! Tekrar notere gittiğinizde sizi bilgisyar sisteminde görüyor ve satış yapılıyor.Fiyat fixlenmiş.36 TL. Bilgilerinize...
HİÇ KİMSE GÖRMEK İSTEMEYENLER KADAR KÖR DEĞİLDİR..
-
21 Mart 2010, 01:09
yardımmm
arkadaşlar bende yeni bir zaycıyım 1 ay kadar oldu motorum 500 km de ve ilk kalkışta hele yavaş gazla kalkarsam daha çok oluyo acayip bir titreme var 7 şiddetinde deprem gibi ustaya sordum yeni olduğundan falan dedi yardımcı olabilirmisiniz neden yapıyor geçermi rodaj süresinden sonra?
-
21 Mart 2010, 01:15
efsane42 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende yeni bir zaycıyım 1 ay kadar oldu motorum 500 km de ve ilk kalkışta hele yavaş gazla kalkarsam daha çok oluyo acayip bir titreme var 7 şiddetinde deprem gibi ustaya sordum yeni olduğundan falan dedi yardımcı olabilirmisiniz neden yapıyor geçermi rodaj süresinden sonra?
Geçmez.
Arka varyatör sökülecek, içindeki yaylar dış tarafa doğru sıkılanacak, o zaman kalkışların titreşimsiz olacak..
Kalkışlar azcık uzun sürecek ama titreşimden eser kalmayacak..
Arka varyatörler açılmışken, lastik pabuçlara toz yolları açmasını da söyle ustanın..
Bu şekilde geçer.
Hayırlı olsun bu arada..
-
21 Mart 2010, 02:06
efsane42 adlı üyeden alıntı
yeni bi zatta bu kadar şiddetli olması enteresan, çünkü benim zat 16bini geçti ve ön varyatördeki bilyelerin değişimi hariç o kısıma dokunmadım bile ve sadece uzun süre trafikte kalıp dur-kalk yaptımmı titreme oluyor. ama osbourne un dediği yöntemi duydum çok kişide, ustana söyle diyicem ama ustan yeni olduğundan öyle demiş, bilmiyorum ne kadar usta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler