Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Haziran 2009, 21:36
osbourne'nin bahsettiği servisin bilgileri aşağıdadır.... pişman olmazsınız...
sevpa tic. ismet usta....
tel: 0216 574 72 37 kayışdağı cad.no 41 k.bakkalköy
içerenköy carrefourun yanından HAL'e çıkan yol vardır. o yoldan düz yukarı çıkın,yolun sonunda sağ tarafta BENZİNCİ görecekseniz... sağ'dan devam edin,100-150 mt. sonra yolun SOLUNDA SEVPA TİCARET'i görecekseniz!!!!
www.sevpa.net
selamımı da iletin... bu günlerde bende orda olacağım....
Reklamlar
-
03 Haziran 2009, 21:47
MaxiBoost adlı üyeden alıntı
@osbourne,
bende senin bu dediklerine ancak katıla katıla gülerim
madem gerçekten güvendiğin bildiğin bir servis var, yaz da insanlar faydalansın değilmi. (en azından istanbuldakiler)
uzun lafın kısası ,
sizin 1 tane kaliteli servisinizin olması geriye kalan 350 tane servisi "aklamaz" .
Hata benim.
Servisin ismini yazmayı unutmuşum..Daha doğrusu tüm iletişim bilgilerine bakmak için internet sitesindeki bilgileri kopyalayacaktım mesajımın sonuna eklemek için ancak unutmuşum.
Servis AYBERK in de yukatıda yazdığı SEVPA dır. www.sevpa.net
İkincisi ben servisleri aklamak için yazmamıştım..Bana ne servislerden uğur'dan..
Sadece benim servisim yazılanların tam aksi.Başka bir servise de gitmek durumunda kalmadım dolayısı ile bilemem nasıldır diğerleri..
-
04 Haziran 2009, 01:17
herkese iii geceler sizlere bir şey soracaktım. benim motor 65km/h tan 75 e kadar çok titreme yapıyor yani 70 km hızla gitmeye devam etseniz bütün vidalarınız sökülür sizdede var mı böyle bir sorun ve ilacı nedir bunun??
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
-
04 Haziran 2009, 02:47
mondialcii adlı üyeden alıntı
herkese iii geceler sizlere bir şey soracaktım. benim motor 65km/h tan 75 e kadar çok titreme yapıyor yani 70 km hızla gitmeye devam etseniz bütün vidalarınız sökülür sizdede var mı böyle bir sorun ve ilacı nedir bunun??
bunun ilacı varyatörün yani kayış kısmının arka teker ile olan bağlantısındaki varyatörün kapağının açılıp içinin zımparalanmasıyla çözülüyor.en azından benimki böyle çözüldü bugün..
hem belli hızdan sonraki hem de yüksek hızdaki titreme çözüldü..
-
04 Haziran 2009, 03:44
mondialcii adlı üyeden alıntı
aynen bendede var o sorun, hatta 75ten sonrada devam ediyo ama periyodik olarak
-
04 Haziran 2009, 10:15
servis konusunda osbourn'e katılıyorum.
Bence de en iyi servis orasıdır. (istanbul'da sevpa)
İsmet ustama saygılar.
Birçok denemeden sonra orayı buldum. (bu siteden öğrendim) ve çok memnunum. Hem ilgi çok iyi hem bilgi.
-
04 Haziran 2009, 10:42
ya bi günde bozulma be motor bi günde bozulma be
-
04 Haziran 2009, 11:16
mrb arkadaslar benim motor yavaslarken 20km altına düştümü bosa geçiyor.getikten sonra tuhaf bises yapıyor pörrr pörrr diye bises çıkıyor.pek tarif olmadı ses ama ona yakın bilgisi olan varmı acaba
-
04 Haziran 2009, 12:48
osbourne adlı üyeden alıntı
bunun ilacı varyatörün yani kayış kısmının arka teker ile olan bağlantısındaki varyatörün kapağının açılıp içinin zımparalanmasıyla çözülüyor.en azından benimki böyle çözüldü bugün..
hmm teşekkür ederim ama çok iş ya sökmek takmak uğraştırır.
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
-
04 Haziran 2009, 14:10
şöyle b,r hafta felan arıza değilde zevklerden felan bahsetsek ne bileyim ya zt la şuraya gittim şu cok zevkli oldu diğer kullanıcı/paylaşım forumlarında böyle değil bu sadece çin malı motorların olduğu forumlarda var. bu aralar zat cok kafamı bozuyor. eskiyormu ne oluyor yaw??
-
04 Haziran 2009, 14:13
ben yağmursuz her gün bir yerlere gidip geziyorum yav hiçte yola çıkamama durumum olmadı ne bileyim burası teknik sorunların çözülmeye çalışıldığı bir yer ya hayırdır ne oldu sana?
-
04 Haziran 2009, 14:24
izmirde söle zatcı kimse yokmu söle yollara koyulalım..
-
04 Haziran 2009, 14:47
hocam biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin. kendi yapabileceğim birşeymi. çok zor değilse elimden gelir yani
-
04 Haziran 2009, 15:00
RunemagicK adlı üyeden alıntı
hocam biraz daha ayrıltılı anlatabilirmisin. kendi yapabileceğim birşeymi. çok zor değilse elimden gelir yani
parçaların tam isimlerini bilmiyorum ama usta sökerken önce kayışın bulunduğu kısmı açtı, sonra arka varyatör kapağını çıkardı ve kapağı aldı eline..sonra bunun içini ve o kapağın oturduğu yerin çevresini zımparaladı..yani teknik bilgim yok o yüzden isimlerini bilemiyorum..
bende titreme kesildi sonrasında..sanırım sende yapabilirsin..
-
04 Haziran 2009, 16:09
ben yağmursuz her gün bir yerlere gidip geziyorum yav hiçte yola çıkamama durumum olmadı ne bileyim burası teknik sorunların çözülmeye çalışıldığı bir yer ya
hayırdır ne oldu sana?
yaw hocam bıktım artık motosiklet ustası oldum yaw ben binemk için aldım bu aleti. e bizim arabada zırt pırt arıza yapmıyor. böyle büyük motor alacağıma küçük bir yamaha honda alsaymışım keşe.
hayatımda babamı dinlemeyip kafamı duvara vurduğum yerlerden birisi bu konu
,babam dediki oğlum çin malı motora bu kadara para verilmez gel yamaha ybr125 alalım . bende vitesli sürmeyi bilmiyorum ya. bi de bu siteden bu sayfaların baş taraflarında yazdığım şeylerden ilham alıyorum. buradaki (o zamanlar gerçi çoğu yok) arkadaşlar zat şöyle sağlam bu fiyata alabileceğin en iyi motor felan. ee satamıyorum ee arıza yapıyor ee fazla yakıyor ee konfor yok neden aldık halaçözemedim. 1500 tl veren olsun hiçö gözünün yaşına bakam ahemen satacam. bu aralar sitedede agresif davranıyorum. herkesten özür dileri. arkadaşlık dayanışma her şey güzel ama bu böyle olmamalı bence
gercekten üzgünüm hocam
-
05 Haziran 2009, 10:31
Herkese selamlarrrrr motorla gezmekten yazı yazmaya vaktim olmadı
mukemmel zevkli bi motor bence formdaki genel şikayetlerin cogu benim motordada mevcut ama cok fazla takıntı yapmamak lazım binip gezmek gerek suan daha 100 km deyim ama sole solim arakadaslar hic gazı tam acma ihtiyacı duymadım en fazla 70 km yaptım ama sunu soleyebılırımkı 70 e ınanılmaz rahat cıktı yanı bı gaz acarsam 110 rahat gorur dıe dusunuyorummm.... bide on frenlerden gari bi ses geliyo normalmidir yeni motorlarda??? yoksa hemen baktırsam mı???
-
05 Haziran 2009, 10:35
Valla 11000 km dir motoruma biniyorum.
Benimde bazı sorunlarım oldu ama hiç keyfimi kaçırmadı.
Hatta şeytan kulağına kurşun son bir yıldır benzini dodurup kontağı çevirmekten ve yağ değiştirmekten başka bir kuruş masrafı olmadı.
Hep problemle mi uğraşacağız hiç keyif yapamayacak mıyız diyenlere duyurulur.
(Tabi bu sıralar bir bakıma girmesi lazım. Rutin olarak)
-
05 Haziran 2009, 11:14
ön fren
arkadsım ön frenden ses geliyo demişsinbenimde yeni motor 580 km suanda sıkınca vıyy diye gelne bi ses var o normal daha zaten balataları alısmadı birbirine biligine.
-
05 Haziran 2009, 11:28
kasap35 adlı üyeden alıntı
arkadsım ön frenden ses geliyo demişsinbenimde yeni motor 580 km suanda sıkınca vıyy diye gelne bi ses var o normal daha zaten balataları alısmadı birbirine biligine.
Evet o tarz bi ses ama bu balatalardan cıkan yada taksilerden çıkan ses gibi diil! dogru anlatabıldım ınsallahhhh
-
05 Haziran 2009, 13:38
ilkeraln adlı üyeden alıntı
Herkese selamlarrrrr motorla gezmekten yazı yazmaya vaktim olmadı
mukemmel zevkli bi motor bence formdaki genel şikayetlerin cogu benim motordada mevcut ama cok fazla takıntı yapmamak lazım binip gezmek gerek suan daha 100 km deyim ama sole solim arakadaslar hic gazı tam acma ihtiyacı duymadım en fazla 70 km yaptım ama sunu soleyebılırımkı 70 e ınanılmaz rahat cıktı yanı bı gaz acarsam 110 rahat gorur dıe dusunuyorummm.... bide on frenlerden gari bi ses geliyo normalmidir yeni motorlarda??? yoksa hemen baktırsam mı???
o hız öyledir zaten, yarım gazla 80 yaparsın, tam gazla anca 100 daha çıkmaz, hayvan gibide benzin yer, aman haa. 40kmde harcadığım benzini dönüşte tam gazla 15kmde harciyinca anlamıştım
benim motor 7000de, benim ön frendende ses geliyo, sürtme sesi ama, takmıyorum fazla. ama bi ara önceden baya katır kutur sesler geliyodu, diskle balata arasına bişe soktum, tekeri döndürdüm geçti. arasına bişe kaçmıştı heral
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler