ayberk abi çok para istiyodu
ayberk abi çok para istiyodu
hehe valla ne istiyordu bilmiyorum ama onun motoru bakımlıdır buna emin ol
e almaya gerçekten niyetliysen sıfırını kredi kartına veriyorlar işte..ama pahalı gelir diyorsan sahibinden . com a bak..bulunur yani.
benim motor haala satılık durumda... artık bana yetmiyor:(
fiyatı burdan yazmıyorum,çünkü herkes bir yerlere çekiyor.....
bide; bende NAKİT çalışır...
detaylar için özelden mesaj atabilirsiniz...
nakitim olsa hiç düşünmem abi
dostum;
benimde nakite ihtiyacım var. ayrıca aldığım paranın üstüne ekleyip yeni motör alacam....
zor işler yaaa.....
sırf stress....
ayberk abi ben yarın veriyorum siparisi fiyatı 2650 tl sıfır ama 2005 model gelcek fabrikadan.motorcum tanıdık oldugu için bu fiyata geliyo. iyi demi fiyat?
1.filitre olur motorlarımıza ama şuda var ben bunun araba için olanını kullanıyordum ve azda olsa yakıtta artıs gösteriyor performans olarak fark edilecek bir performans gösteriyor ve bide cok tatlı bir ses veriyor
2.tasarruf cıhazı diye alıyosun sadece mıknatıs olduğunu görüyosun ve bişe yaramadığını anlıyorsun
3.korna f1 diye tabır ettiğimiz arabalardada kullanılan kornanın motosiklet versiyonu cok güzel sesi vardır ve aküne zararı olmaz motorun ettiği şarj zaten yetiyor http://www.stebel.it/stebel/index2009.htm kornanın sitesi ordan kornanın sesini duyabilirsin
4.ışıklarda güzeller ama motorda bana fazla abartılı geliyor aküne zararı olmaz akün hepsine yeter
Herkese selamlar arkadaşlar,benim motoru satmış bulunuyorum bir süreliğine bana müsade,ama yazılarınızı takip edeceğim.hepinize saygılar selamlar...
ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin kaza bela göstermesin
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
hayırlı olsun serkan abi napcan şimdi zatsızmı kalcaksın
[QUOTE=Ahmet Erşen;1573175]Tüm Zat çı arkdaşlara iyi akşamlar
İskendurunlu.
Biz üzerimize alınmıyalım..Sitemin bize değldir herhalde.?....Bir nebzecik bilgilendirirsen memnun oluruz...
[QUOTE]
ya arkadaşlar ben hatay iskenderundayım. ve ne bileyim bana cok sanal geliyo. ve şu site içerisinde sadece gercekten konuşup bilgi aldığım ve faydalandığım tek sayfa burası. burdaki zat 150 gurunbundaki herkese cok teşekkür ederim.
o zaman biraz canım sıkkındı o yüzden yazmıştım öyle. fakat bu sitede arık sadece bu sayfada yazacağım. gerisi yalan geliyor bana.
neyse herkes kefine baksın şu yalan dünyada bi de benle uuraşmayın.
hem bende bi zat cıyım motorum çin malı diye hep o mu arıza cıkaracak bu seferde ben arızalandım
hacım takma kafanı hiçbirşeye..salıver gitsin..sorunun nedir bilmiyorum ama çözülür herşey..
zaten sana birşey diyeyim mi interneti açtığın anda yalan bir dünyaya girdiğin bir gerçek..ha arada reel e de dökülüyor muhabbet orası ayrı ama cidden takmaya değecek bir şey yok bence..
sevgiler..
zatlar güzel motor alınıpda satılıcak motorlar değil çünkü pek para ettiğide yok açıkcası birde bu lükse bu keyfe başka maxi scooterda bulunmaz..
yeni nesil burgmancıların çoğu zat dan terfi etme ama biliyorumki pek çoğu burgmanın ağır masraflarından dolayı zat a geri döndü.. arkadaşımda şu anda contası yandı galiba burgman var servis en az 700 milyon masrafı var diyor.. açdırmadık motoru henüz belki dahada fazla..
yani zat bence köşede durması gereken şehir içinde kısa mesafe gezmelerde sayfiye gezmelerinde çok güzel kullanımı hoş bir motor ..
bunun dışında vitesliye terfi edicekseniz bence bir köşeye para koyup ufakdan biriktirip istediğiniz motoru alın en mantıklısı o zat da kalsın bir köşede bende 250 lik v chopper alıcam onu alıyım para biriktiricem sonrada zat alıcam birini uzun yol gezileri için düşünüyorum diğeri zat yani tamamen keyif..
en mantıklısıda budur yani bakıyorsun zatı satmaya kalksan 1 - 1.5 ediyor o paraya satmaya değmez heleki bu motorlara verdiğiniz emek güç zaman kafa yorma yapdığınız pratik çözümler düşünülürse hiç değmez yazık gerçekden..
sizler motoru adam ediyorsunuz ölü bir fiyata satıyorsunuz esas o motorun keyfini sizin sattıklarınız çıkartıyor..
yani düşünüyorumda 1 e - 1.5 a da ne alınır ne almaya kalksanız yeni motor üstüne gene bir motor parası eklemeniz lazım o yüzden o kadar para ekledikden sonra da ha 1 eksik ha 1 fazla
logaritma cok haklısın
Ayberk abicim bugunku ağırlamandan ötürü çok teşekkür ederim bi tek neyi yapmadık biliyomusun abi ?
ben uzun süredir biliyorsunuz sizin motorları takip ediyorum silverwing den inme biri olduğum için maxi nin keyfini çok iyi bilirim hani diğer satanlar neysede sizin gibi bu forumlarda bu motora zaman harcayan emek veren çözümler üreten kafa yoran insanların sattığını görünce üzlüyorum
çünkü zaten 3 milyarlık motoru 1 e 1.5 a ancak satabilirsiniz siz sıkıntısını cefa sını çekmişsiniz buralarda bunca zaman kafa yormuşsunuz üstüne alan adam hem bedava gibi bir fiyata alıcak hem hazıra konup sefasını sürücek sorunsuz bir şekilde binlerce km yol yapıcak..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)