sami mercan adında bi adam var benim motoruda o ayarlıo elinden her türlü iş gelir beğendik li o da bizim işyerinde çalışıo elinden gelmeyen şey yok
sami mercan adında bi adam var benim motoruda o ayarlıo elinden her türlü iş gelir beğendik li o da bizim işyerinde çalışıo elinden gelmeyen şey yok
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
sen ona sorsana beğendikten şaykonun emini tanıyormuymuş
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
tamam sorarım arkadaş çıktınız yani
çok kurcalarsak akraba bile çıkabiliriz
valla dostlar zat flan düşünüyordumda kafam supershadowlarada çok kaymaya başladı bakalım hayırlısı
ii bari bak nerden nereye:D o seni tanıyo ben onu senlede tanışırız :D buralara gelirsen sami abim bizim garajda kalıo bekçilik yapıo onu görmek istersen köye pek gitmio yani garaja uğrarsın bizim garaj migrosun karşısının yanı yani TECH santrali var migrosun karşısında onun hemen yanı askeriye var onun karşısı gbi gidince anlaşılır zaten gelicein zman haber ver o zmn tanışırız da
arkadaslar o kadar bulusma oluyor.kimseleri goremıyorum.serkanzat nerelerdesniz.cılgında kayboldu.ooo valla goruselim artık
şafak'çım bundan sonra daha sık görüşecez inşallah bu hafta sonu benim aöf sınavlarım vardı 2 gün full çakılıydım alttnda 2 dersim vardı,o sınavdan bu sınava 2 gün manyak oldum,havalarda düzelmeye başladı artık,arada birde olsa güneşi görebiliyoruz.ayberk'ede gidemedik ayıp oldu,
uğur ekirümsün biliyorsun.. sensiz yola çıkmam,arada bir öğle yemeğine çıkalım.şafak 12:00ile^13:00 arası levent te bulunursan ara beni..
tanışırız beyaaaa arkadaşımın kardeşi çılgın mert keşanın gülü
garipçeye gitcezmi serkan?
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
yeni lastiğimin resimleri
bildiğiniz üzere zat150 ' nin orijinal lastiği 110/70-12
ama bu lastik ön lastikten küçük.motorun altı yere cok yakın, yere sürtebiliyo
eee? büyük lastik taksak??? büyük lastik takınca motorun dengesi bozuluyo yakıt fazlalaşıyo gibi yorumlar var.
bende ikisinin ortasını yaptım.
110/70-12 lastik yerine 120/70-12
bu lastik kyani 120/70-12 biraz daha geniş. ve bence motoruda 2-3 cm yukarı kaldırdı. artık eskisi gibi yere sürtmüyor. cok hoş oldu
arkadaşlara tavsiye ederim
lastik hayırlı olsun kullandıkça görüşlerini bize yazarsın bende memnun değilim lastiklerden
lastiğin hayırlı olsun.ne malı ve ne kadara aldığını merak ettim.
Hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Arkadaşlar,ruhsatımda yazdığına göre 6.ayda muayene görünüyor,vergi dairesine yatırılması gereken harç kaç para bileniniz varmı? Teşekkürler.
mondial 150 zat için.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
dikkat! zat 150 muayene tecrübesi:
arkadaşlar
ilk muayene motosikleti aldıktan 1 yıl sonra
ikinci muayene ise ilk muayeneyi yaptırdıktan 2 sene sonra. daha sonra 2 senede bir muayene var.bilgilerinize
muayene için gerekli evraklar:
malum muayene işleri özelleşti. artık TUVTURK firması yapıyor.
1- öncelikle vergi dairesinden borçlarını ödüyosun (vergi ve trafik cezası)
2- daha sonra ruhsatında yeni muayeneyi yazacak yer olması gerekiyor. daha önceki muayenelerden yazacak yer kalmamışsa şöförler odasından yeni sayfa alıyosun
3- TUVTURK e 64 tl para yatırıyosun (kredi kartı gecmiyor.nakit para olacak.) (08:00 - 17:00 arası acık pazar hariç hergün açık)
4- KASK'ın olacak.
5- farların ve ışıkların çalışır durumda olacak.
başka da bir şeye bakmıyolar. ben gecen hafta yaptırdım. askerdeyken motor yattı. doğal olarak muayene yaptırmadım. 2 sene 77 tl faiz ödedim. gecikmelerden (galiba) %5 fazi alıyorlar.
bol şanslar.
45 tl ye aldım.
taktırma ücreti dahil.
ne malı olduğunu bilmiyorum
IRC marka TÜRK MALI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)