Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Mart 2009, 11:34
barsgamze adlı üyeden alıntı
günaydın herkese
bu sabah 18 yıldan sonra ilk kazamı yapmış durumdayım
sabah acıbadem den carefour inen dört yol agızından aşagıya inerken ilk sağ sokaktan taksi birden önüme atladı hiç sol tarafına bakmadan tabi bende taksiye çarmamk için kendimi sol tarafa çektim ve baktım adam durmuyor mecburen taksiye sticker olmamak için kendimi yere atmaktan başka çare bulamadım sonucta motor taksinin altına girdi bende kendimi yerde buldum allahtan 40 ile 50 km hızla gidiyordum. sonuc bende hasar yok ama motorda hasar var hasar dedigim ise sol grenaj çizildi ve yeni takdıgım ayna cizildi ve artçı nın ayaklarını koydugu yer sol plastik soyuldu işte bugün yaptırmaya çalışıcam
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Geçmiş olsun ...Akılcı davranarak kazayı hafif atlatmışsın..Önemli olan sende hasar olmaması ...
Biz nekadar dikkat etsek malesef trafik magandaları üstümüze geliyor..
Lütfen hızımızı Trafiğe göre ayarlıyalım...
Kazasız ve zevkli sürüşler..
Herkese kazasız
Reklamlar
-
19 Mart 2009, 15:07
Ç I L G I N adlı üyeden alıntı
bu pazarmı fuar kardeşim?
evet biladerriiiim.yağmur yağmazsa takılıyormuyuz
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
19 Mart 2009, 18:34
serkanzat adlı üyeden alıntı
evet biladerriiiim.yağmur yağmazsa takılıyormuyuz
Aynen yağmur olmazsa takılalım 2 kardeş
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
-
19 Mart 2009, 21:44
arkadaşlar yarın fuara gidicem bakalım.Henuz almadım zat150.Yarın fuarda bakıcam bakalım 250 lik olanı gelicek diyenler var.Fuardan almayı düşünüyorum motor.Daha çok indirim ve vade farksız kampanyanlar oluyor genelde.Bakalım yarın görcez ne alabiliriz.Neyse arkadaşlar yarın bende aranıza katılıcam kısmet olursa.
-
20 Mart 2009, 10:41
-
20 Mart 2009, 13:44
sensiz gidilirmi biladerim,ayipsin yeterki yagmur yagmasin,
-
20 Mart 2009, 16:14
ahmet dostum sagol
vallahi işte motoru yaptırmaya gittim salıncak kopmle egrilmiş bişey yok diordum ama sonucata masraf cıktı neyse motoru aldım şimdi tıkır tıkır çalışıyor
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
-
20 Mart 2009, 16:40
ben her yeni aldığım motorda 1-2 defa kaza yapmassam olmuyor :D adet haline geldi artık :D
-
20 Mart 2009, 16:49
günaydın herkese
bu sabah 18 yıldan sonra ilk kazamı yapmış durumdayım
sabah acıbadem den carefour inen dört yol agızından aşagıya inerken ilk sağ sokaktan taksi birden önüme atladı hiç sol tarafına bakmadan tabi bende taksiye çarmamk için kendimi sol tarafa çektim ve baktım adam durmuyor mecburen taksiye sticker olmamak için kendimi yere atmaktan başka çare bulamadım sonucta motor taksinin altına girdi bende kendimi yerde buldum allahtan 40 ile 50 km hızla gidiyordum. sonuc bende hasar yok ama motorda hasar var hasar dedigim ise sol grenaj çizildi ve yeni takdıgım ayna cizildi ve artçı nın ayaklarını koydugu yer sol plastik soyuldu işte bugün yaptırmaya çalışıcam
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
cok geçmiş olsunn
-
20 Mart 2009, 16:57
ben alırsam zat ı satmıycam vespa gibi klasik yapıcam elimde tutucam bir aksilik olmassa belki ilerde 250 liği çıkarsa onla değiştiririm onun dışında kendime ayrı gezmelik eylenmelik bir plakasız enduro alabilirim vergi falanda ödemem diye düşünüyorum.
-
21 Mart 2009, 10:49
250 lik fuara geldi bu fuarda sergilicekler
bende incelicem fuarda
-
21 Mart 2009, 16:20
250 lik fuara geldi bu fuarda sergilicekler
bende incelicem fuarda
Mümkünse resim istiyoruz
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
-
21 Mart 2009, 17:13
250 lik geldiyse ben onu alırım direk güzelde olur fotolarıda konulursa zatcılar içinde yeni bri evrim gerçekleşir o zatında her şekil gideri olur merak ettiğim zaten bu çinlilerin kullandığı 2 tip 250 lik scooter motoru var biri hava soğutmalı biri su soğutmalı su soğutmalı olursa o şahane uzun yolada gideri olur her yolda gideri olur şişmeden.. radyatöre takdın mı ek fan manuel yeterli..
tabi alırım derken şu anki 150 likden çok fazla fiyat farkı olmassa gidip 5-6 milyar gibi para isterlerse sadece getirtmiş olurlar lafda kalır zat 250
-
23 Mart 2009, 10:33
arkadaşlar zat 250 lik geldi diye bir söylenti duymuştum bende ama fuarda mondial stand di bile yoktu
herşey bir duyumdan öte degilmiş zaten fazla motor stand yoktu honda bile stand kurmamıştı.
zaten şu an bile mondial elindeki motorlar 2006 dan kalan motorlar yenisini getirmiyorlar kanımca
-
23 Mart 2009, 13:04
serkan bu sefer bi bahanen yok haberin olsun
dün neden gelmediğini sormuyorum bile yani
-
23 Mart 2009, 18:36
serkan bu sefer bi bahanen yok haberin olsun
dün neden gelmediğini sormuyorum bile yani
sen sormadan ben söyleyeyim.valide ameliyat oldu onun yanındaydım.valla biletler herşey hazırdı,ama kısmet değilmiş,sağlık olsun.biliyorsun söz verdim mi yağmur çamur gelirim.ama olay validemin sağlığı olunca akan sular durur
-
23 Mart 2009, 19:17
sen sormadan ben söyleyeyim.valide ameliyat oldu onun yanındaydım.
valla biletler herşey hazırdı,ama kısmet değilmiş,sağlık olsun.biliyorsun söz verdim mi yağmur çamur gelirim.ama olay validemin sağlığı olunca akan sular durur
serkan kardeşim;
çoook geçmiş olsun... yapabileceğim birşey varmı?
anne'ne selamlarımızı ilet
söz konusu aile ve ANNE olunca,dediğin gibi akan sular duruyor... olsun,biz gene toplanırız
kendine ve anneciğine iyi bak....
-
23 Mart 2009, 19:33
valla biletler herşey hazırdı,ama kısmet değilmiş,sağlık olsun.biliyorsun söz verdim mi yağmur çamur gelirim.ama olay validemin sağlığı olunca akan sular durur
serkan abi geçmiş olsun yapabileceğimiz bişe varsa yardımcı olmaya hazırız abi
-
24 Mart 2009, 08:44
geçmiş olsun biladerim...
bişey lazım olursa telefonum var biliyosun...
-
24 Mart 2009, 12:08
AYBERK adlı üyeden alıntı
serkan kardeşim;
çoook geçmiş olsun... yapabileceğim birşey varmı?
anne'ne selamlarımızı ilet
söz konusu aile ve ANNE olunca,dediğin gibi akan sular duruyor... olsun,biz gene toplanırız
kendine ve anneciğine iyi bak....
canım ayberk çok sağol bu şekilde düşünmen yeter allah hepinizden razı olsun.
annem haftaya taburcu olacak.selemlarınızı bu akşam muhakkak ileteceğim.
enginogurlu adlı üyeden alıntı
serkan abi geçmiş olsun yapabileceğimiz bişe varsa yardımcı olmaya hazırız abi
engin kardeşim sağolasın.eksik olmayın teşekkür ederim.
senin parçayı sordum ama ellerinde şu an çıkma yokmuş,geçen sayfada da yazmıştım.ama ilgileniyorum bulursam haberdar edeceğim seni
geçmiş olsun biladerim...
bişey lazım olursa telefonum var biliyosun...
eyvallah çılgın sağol,eksik olma.şöyle bir düze çıkalım ayberk,engin şafak,sen,ben,logaritma,ve diğer arkadaşlarımızla güzel bişeyler yapacağız inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler