anladım kardesım modıfıye ettiğinde; ıyıce bır anlatırsan sewınırım ıyıce meraklandırdı bu konu beni
anladım kardesım modıfıye ettiğinde; ıyıce bır anlatırsan sewınırım ıyıce meraklandırdı bu konu beni
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
hayırlısı ile bi bana gelsinde kardeşim gerisi kolay
beyler nerelerdesiniz 2 gündür kimse yazmıyor yaaa
herkeze Selamlar
Arkadaslar benım makıneye kasko yaptırmayı düşünüyorum...
Fakat duyduğuma göre motorsikletlere kasko yapmak istemıyorlarmış acenteler bu konuda bilgisi olan warmı??
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ehliyetim var motoshow'09 da motosiklet alacağım mondial 150 zat düşünüyorum.bu konuda olumlu ve olumsuz görüşlerinizi acil bir şekilde bekliyorum
benım var yaptırma mct ye yaptırmak ıstemıstım ben yanılmıyorsam 2006 da 500 mılyon o zamanın parası ıstemıslerdı sımdı ne ısterler arastırmak lazım :D
arkadaşlar hala mondial 150 zat hakkında bişey yazılmamış acele fikirleriniz çok önemli...
ayrıca motoshow 09 biletini bedava nerede bulabilirim bilen varmı?
aloooooooooooooooo..
kimse yokmu?
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Cok sukur motor da sorun yok agzini hayira ac be kardesimallah korusun.cilgin sahsiyetsiz kediler benim motorun tekerine idrarini yapiyorlar.brandanin altina girip ayak basma yerine bile yapmislar bu hafta sonu motoru bir yikatayim les gibi kokmus yakalarsam o kediyi seyinden tavana asacagim
Benim motorada işiyo şerolar
Brandayı bil kaldırıyorum her yer kedi tüyü, ve çamur içinde
Kunda dostum
benim 150 zat şu an 14.600 km de ve ben sorun yaşamıyorum ufak tefek sorunlar haricinde motora iyi bakarsan seni yolda bırakmaz ben çok memnunum tavsiye ederim
arkadaşlar mondial zat 150 özelliklerine bakarsanız son hız 85 olarak veriyor
motorun 105 ile giderken kitlenmesi normal bizim motorlar o kadar hız yapıyor ama sonucları motorun kitlenmesi olarak bizlere geri dönüyor. bir arkadaşımda 110 ile giderken aynı duruma düşmüştü. sonra komple motor yaptırmak zorunda kaldı. zaten üzerinde hız göstergesi tam hızı vermiyor bize.
motoru güçlendirmek için ancak silindir ve pistonları değiştirmekle mümkün oluyor. o da pek saglıklı degil bizim mondial zat 150 lerde neden diceksiniz 10 bim km yerine 5 bin km yapınca direk olarak motor yağ yakmaya başlıyor ben çok araştırdım üzerine başka varyatör taksak bile aynı sonucu alıyoruz
yani var olan motora dokunmadan sakincene binmek en güzeli
tabi bu benim fikrim
haahahahahahahaaaaaaaa....
işte beennn..............
evet beyler... aranıza döndüm!!!
zor günler geçirmeye devam ediyorum,canım çoook sıkkın,işer sakin.... yani her şey TIRT durumda....
ama neyse...
kaldığımız yerden devam
özlemişim sizleri!!!!!!!
Hoş geldin ayberk'im özledik seni valla
hallettin mi? krmızı şimşek'in işlerini
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)