Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Şubat 2009, 23:56
haluk36 adlı üyeden alıntı
Şafak geçmiş olsun,son olsun arkadaşım .Bende dünden beri motoru ayak marşı ile çalıştırıyorum.El marşı tırtttt tırtttt yapıp 2 - 3 seferden sonra artık tık bile demiyo.Can sıkıcı oluyo gerçekten.Öyle yada böyle sorun yaşamak olumsuz etkiliyo insanı.Henüz 400 km deyim.Yarın ilk fırsat servise gidicem Umarım aküdendir.Bosch akü alıcam 9 amperlik 45 tl ye buldum.İçim rahat olsun bari bu konuda.
evet can sıkıcı malesef haluk.ama oluyor ıste.
Reklamlar
-
21 Şubat 2009, 00:08
Selam arkadaşlar
Nasılsınız görüşmeyeli?
-
21 Şubat 2009, 00:37
monerr adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar
Nasılsınız görüşmeyeli?
oooo abi nasılsın.yoksun uzun zamandır.valla benım basıma gelmeyen kalmadı.ama Allah a şükür düzeldi.
-
21 Şubat 2009, 11:25
safak112 adlı üyeden alıntı
arkadaslar merhaba..
aksam cılgının yanına ugradım.harbıden cılgın :D ıyı oldu kendısnı de gormus oldum.Serkanın kulagını cınlattık.
Bu arada motordakı sorunu bulduk gıbı.Benzın hortumu bukulmus.Nasıl anlatıcagımı bılemıyorum valla.Ben gaz verdıkce yuksek hızda ıstedıgı kadar benzını alamadıgını ve stop ettıgını soyledıler.Hortum degıstı.Sımdı gercekten saat gıbı calsııyor.Enteresan gercekten.
ooo şafağım gözün aydın motorun düzelmiş.ewet kulaklarım bayağı çınladı cuma akşamı iş ile ilgili durumdan dolayı katılamadım size kusura bakmayın sen biliyorsun benim iş durumumu?ama en yakın zamanda havalar düzeldiğinde tekrar önceden bir program yaparak buluşalım.
çılgın yarın(pazar) yağışlı gözüküyor ne diyorsun.
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
22 Şubat 2009, 03:28
enginogurlu adlı üyeden alıntı
Ahmet abi
ustam hazır hatta motor onda şu anda bide sadece cc yükseltmekle kalınmıyacagı için sorun olmuyor ahmet abi zaten gelsin bi ara toplandığımızda sende olursan test edersin kadar verirsin
engin mondialin 250 cc lik chopperlarında falan kullandığı motoru bir şekilde entegre olmuyormu zat a yada şu dorado nun 250 lik scooterları var bence onun parçalarıda uyar daha öncede söylemişdim bir bak istersen araştır mevcut motorda cc yükseltmek mevcut parçalarla sağlıksız olur gibime geliyor
-
22 Şubat 2009, 14:52
safak112 adlı üyeden alıntı
oooo abi nasılsın.yoksun uzun zamandır.valla benım basıma gelmeyen kalmadı.ama Allah a şükür düzeldi.
Geçmiş olsun okuyorum aslında yazmasam da ara sıra.
-
22 Şubat 2009, 15:28
logaritma adlı üyeden alıntı
engin mondialin 250 cc lik chopperlarında falan kullandığı motoru bir şekilde entegre olmuyormu zat a yada şu dorado nun 250 lik scooterları var bence onun parçalarıda uyar daha öncede söylemişdim bir bak istersen araştır mevcut motorda cc yükseltmek mevcut parçalarla sağlıksız olur gibime geliyor
logaritma
250 cc cıkma motor takmak daha masraflı ve faturalı bulmak lazım ruhsata işletmek için ondan bu şekilde bi oynama yapıyorum bittiği zaman hepiniz test ediceksiniz karar vericeksiniz
-
23 Şubat 2009, 12:03
Hayırlı haftalar beyler...ALLAH herkesin işini rast getirsin.
-
23 Şubat 2009, 12:10
Hayırlı haftalar
Kar yağıyor. Umarım iyice kaplar heryeri de barajlar dolar. Mikroplar kırılır.
-
23 Şubat 2009, 12:17
serkanzat adlı üyeden alıntı
Hayırlı haftalar beyler...ALLAH herkesin işini rast getirsin.
Sanada hayırlı haftalar kardeşim
Hepimizin işi gücü rast gelsin inşallah
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
-
23 Şubat 2009, 14:34
Ç I L G I N adlı üyeden alıntı
Sanada hayırlı haftalar kardeşim
Hepimizin işi gücü rast gelsin inşallah
çılgın sağol kardeşim.hafta sonu nasıl soğuk ve yağmur vardı iyiki çıkmamışız.
-
23 Şubat 2009, 16:06
Arkadaşlar hafta sonu Feyizoğlundan ls2'nin yeni siyah mat kaskını sipariş etmiştim.Bir gün sonra elime ulaştı kask ihtiyacı olan arkadaşlar varsa tavsiye ederim fiyatına göre oldukça iyi bir kask.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
-
23 Şubat 2009, 21:13
merhaba arkadaşlar keyifler nasıl motorlar nasıl
alico bende ls2 nin yeni carbon nundan aldım beyaz olanından fiyatına göre cok iyi bişeye benziyo bende tavsiye ederim ilk yağmurlu havada kullandım ve bi sorun cıkmadı güzel bi kask ALLAH KASKLARIMIZA ASVALT YÜZÜ GÖSTERMESİN
-
24 Şubat 2009, 08:40
günaydın akadaşlar....
alico ve engin kasklarınız hayırlı olsun.dediğin gibi ALLAH KASKLARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN.
Ayrıca nerede bu millet yahuu.kimse yok piyasada bu aralar
-
24 Şubat 2009, 08:48
günaydın akadaşlar....
alico ve engin kasklarınız hayırlı olsun.dediğin gibi ALLAH KASKLARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN.
zamanında söyledik kimsecikler yok diye çabaladık ama pek ilgilenen olmadı
neyseeeeeeeeeeeeeee
-
24 Şubat 2009, 15:17
çılgın uğur nerelerdesin.eskiden full takılırdın yoksun piyasada.
şafakla ne yaptınız anlatmadın kardeşim.
-
24 Şubat 2009, 16:16
çılgın uğur nerelerdesin.eskiden full takılırdın yoksun piyasada.
şafakla ne yaptınız anlatmadın kardeşim.
bişi yapmadık be biladerim. ben biranede oturuyodum arkadasımda vardı yanımda Şafak geldi yarım saat falan muhabbet ettık sonra karşıya geçiceği için Şafak fazla geç kalmayım dıye gitti. Bu kadar
He biranedeydik ama Şafakla ben kola içtik çünkü ikimizde antibyotik kullanıyoduk
Benim antbyotik dün akşam bitti bu akşam freeeeee
-
24 Şubat 2009, 18:27
birader senin biranede içmeden duracağına pek inanasım gelmiyor,sen de antibiyotikten dolayı içmeyecek göz yok hadi bakalım bizde yedikkkk.
-
24 Şubat 2009, 21:23
günaydın akadaşlar....
serkanım saol allah razi olsun darısı olmayanların başına
-
24 Şubat 2009, 22:45
amin engin kardeşim
merhaba engin motorunun son durumu nedir şu ana kadar bişeyler oldumu?en son karşıya yolladığından bahsediyordun
enginogurlu adlı üyeden alıntı
serkanım saol allah razi olsun darısı olmayanların başına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler