Ahmet abi
ustam hazır hatta motor onda şu anda bide sadece cc yükseltmekle kalınmıyacagı için sorun olmuyor ahmet abi zaten gelsin bi ara toplandığımızda sende olursan test edersin kadar verirsin
Ahmet abi
ustam hazır hatta motor onda şu anda bide sadece cc yükseltmekle kalınmıyacagı için sorun olmuyor ahmet abi zaten gelsin bi ara toplandığımızda sende olursan test edersin kadar verirsin
Arkadaslar merhaba....
Bu hafta cektiğim çileyi bir Allah birde ben biliyorum.Hergun yolda kaldım.Dun aksam malesef yine aynı sorun tekrar etti.Birde ustune yagmur eklenınce feci bi hal aldı durum.Yine 40-50 giderken bir anda b ıraktı kendini.Sag cektim bekledim.1 saat sonra ayak marşı ile çalıştırabildim.Agır agır eve geldim.Birazdan tekrar yola cıkıcam.Ve umarım bu sorundan dolayı goturdugum ustanın mekanına varabilirim.Değişen parcalara ragmen aynı sorunları yapması beni cok uzdu.Bakalım ne olucak.Bu arada dun bu sorunu yasadıktan sonra eve geldiğimde rolantide saat gıbı calsıyordu.Bı anlam veremıyorum.
Arkadaşlar tarz değiikliği nedeniyle 4000km tüm bakımlarını yaptırdıgım ve şu anda 4800km olan siyah renk 2006 model Zatımı satıyorum.Fiyatı 1400tl olup orjinal bir makinadır.İzmir den ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.Sevgilerle.
İlgilinen arkadaşalara http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Sağol arkadaşım.Benim bulunduğum yer gaziemir yollar sağ olsun kasis ve çukur dolu malumunuz Zattan memnunum ama yerden biraz daha yüksek bir makine almak istiyorum bu yüzden bulduğum bir kaç tane ybr 125 var yada birazdaha nakit bulabilirsem cbf 150 almaya çalışıyorum.Hayırlısı.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
ah bu parasızlığın gözü kör olsun bak bi zat daha satılık ve alamıyorum
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
selam zatçı mt kardeşlerim
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
arkadaslar merhaba..
aksam cılgının yanına ugradım.harbıden cılgın :D ıyı oldu kendısnı de gormus oldum.Serkanın kulagını cınlattık.
Bu arada motordakı sorunu bulduk gıbı.Benzın hortumu bukulmus.Nasıl anlatıcagımı bılemıyorum valla.Ben gaz verdıkce yuksek hızda ıstedıgı kadar benzını alamadıgını ve stop ettıgını soyledıler.Hortum degıstı.Sımdı gercekten saat gıbı calsııyor.Enteresan gercekten.
Merhaba arkadaşlar;
Engin kardeş far hakkında bana bilgi verirmisin bende birşeyler yapmayı düşünüyorum farlar için cevabını bekliyorum
İki teker hastalığımda bünyem tedaviyi reddediyor.
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ygulamasi.html
ilk link bu burda resimlerle bilgi var biraz
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...resimleri.html
buda motorun üstüne taktıktan sonakı resimleri burdan bak sorularını sor kafana göre serkanım
sağol engin inceleyim ben
Şafak geçmiş olsun,son olsun arkadaşım .Bende dünden beri motoru ayak marşı ile çalıştırıyorum.El marşı tırtttt tırtttt yapıp 2 - 3 seferden sonra artık tık bile demiyo.Can sıkıcı oluyo gerçekten.Öyle yada böyle sorun yaşamak olumsuz etkiliyo insanı.Henüz 400 km deyim.Yarın ilk fırsat servise gidicem Umarım aküdendir.Bosch akü alıcam 9 amperlik 45 tl ye buldum.İçim rahat olsun bari bu konuda.
incele serkan istersen ben sana yaparım bişeler
güzel olmus gerçekten tebrik ederim engin kardeş
eyw serkan elimizden geldiğince bişeler yaptım isteyenede yaparım motorunun marka modeli önemli deil
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)