Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Şubat 2009, 17:48
Ç I L G I N adlı üyeden alıntı
Katıllll schumi yaaaa katıl muhabbet edelim. bak mesela ben en az haftada 1 kere istinyeye geliyorum biliyomusun macrocenter var orda oranın karşısındaki parka gelıyorum bazen arkadaşlarla takılıyoruz akşamları
sende yakınsın bak şimdi öğrenmiş oldum sende atlar gelirsin
Al sana dakıkada sebep yarattım işte
Serkan sen nerelerdesin bugün biladerim??? Hergün çatır çatır yazan adam bugün yok yaaaaa
biliyorum bilmemmi
bakalım uyarsa bi gun gelirim
Reklamlar
-
12 Şubat 2009, 21:35
merhaba beyler gördüğüme göre hepiniz iyisiniz yanı görünenler bende iyiyim zata motor modifiyesine başlıyorum arkadaşlar pazar günü çengelköyde bi motorcu kardeşim var zatı aldığım kardeşim hatta onunla konustum abi sen getir sana zatı roket yapım dedi fakat son hızı değişmicek yanı 140 tan yukarı cıkmıcak ama kalkıs ve ara hızlanmalar süper olacak 2 kişi değil 3 kişi istediğin rampayı cık diyor kardeşim başladık bi yola hadi hayırlısı
-
12 Şubat 2009, 22:03
selam arkadaşlar ya bende sürüklendim biraz motorla çizikler filan var grenajlkar pASTA İLE KAPANIRDA FAR ÜSTÜNDE çizikler var ne yapmam gerktigi hakkında fikri olna varmı camı degiştirmek istemiyorum birde muaynede sorun yaratırmı teşekkürler
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
12 Şubat 2009, 22:07
zargana valla ne desem yalan olur pasta ile bi dene istersen belki olabilir
-
12 Şubat 2009, 22:43
Katıllll schumi yaaaa katıl muhabbet edelim. bak mesela ben en az haftada 1 kere istinyeye geliyorum biliyomusun macrocenter var orda oranın karşısındaki parka gelıyorum bazen arkadaşlarla takılıyoruz akşamları
sende yakınsın bak şimdi öğrenmiş oldum sende atlar gelirsin
Al sana dakıkada sebep yarattım işte
Serkan sen nerelerdesin bugün biladerim??? Hergün çatır çatır yazan adam bugün yok yaaaaa
selam arkadaşlar...
çılgın 3 gündür full yoğunum.paso şehir dışındayım ,ondan takılamadım.yarından sonra aynen devam
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
12 Şubat 2009, 22:56
enginogurlu adlı üyeden alıntı
zargana valla ne desem yalan olur pasta ile bi dene istersen belki olabilir
eyvallah engin çoksaol bi denicem bende zaten
(özlü sözler)
-
12 Şubat 2009, 23:03
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana zargana
-
12 Şubat 2009, 23:14
merhaba zargana,konuyu şöyle bir okudumda ayrıca bir yerde okudum.bu yöntem plastik cam kısamlardaki ince çizikler içindir .pudra şeklindeki beyaz çimentoyu hafif nemlendirdiğin bir bezle çizik yüzeye uyguluyorsun,dairesel hareketlerle ovalıyorsun,çiziği minimuma indiriyormuş.ama bezdeki madde sertleşmeden yeniliyorsun.bu yöntemi vizör camı çiziklerini temizlemede ve saat camı temizlemede kullanıyorlarmış.ben denemedim,gerek olmadı.eğer kaybedecek bişey yoksa bir dene derim.çok derin çiziklerse yapacak bişey yok
-
12 Şubat 2009, 23:47
serkanzat adlı üyeden alıntı
merhaba zargana,konuyu şöyle bir okudumda ayrıca bir yerde okudum.bu yöntem plastik cam kısamlardaki ince çizikler içindir .pudra şeklindeki beyaz çimentoyu hafif nemlendirdiğin bir bezle çizik yüzeye uyguluyorsun,dairesel hareketlerle ovalıyorsun,çiziği minimuma indiriyormuş.ama bezdeki madde sertleşmeden yeniliyorsun.bu yöntemi vizör camı çiziklerini temizlemede ve saat camı temizlemede kullanıyorlarmış.ben denemedim,gerek olmadı.eğer kaybedecek bişey yoksa bir dene derim.çok derin çiziklerse yapacak bişey yok
denerim tabikide öle içim gidiyo birde altıncı ayda muayne olayı var bakalım olur inşallah yaa çok saol çok teşekkür edrim yardımın için
(özlü sözler)
-
12 Şubat 2009, 23:59
olur ya sorun olmaz.takma kafana o ilk zamanlar daki gibi olmayacak daharahat muayne ettirirsin
-
13 Şubat 2009, 00:07
serkanzat adlı üyeden alıntı
olur ya sorun olmaz.takma kafana
o ilk zamanlar daki gibi olmayacak daharahat muayne ettirirsin
inşallah yaa benim motor belki bilirsinRoMeO nun eski zatı siyahyolculuk camı birde egzos var yani degişecek çok şey var)) muayne degil amliyat lasım senin anlıcann)
(özlü sözler)
-
13 Şubat 2009, 15:55
enginogurlu adlı üyeden alıntı
merhaba beyler gördüğüme göre hepiniz iyisiniz yanı görünenler
bende iyiyim zata motor modifiyesine başlıyorum arkadaşlar pazar günü çengelköyde bi motorcu kardeşim var zatı aldığım kardeşim hatta onunla konustum abi sen getir sana zatı roket yapım dedi fakat son hızı değişmicek yanı 140 tan yukarı cıkmıcak ama kalkıs ve ara hızlanmalar süper olacak 2 kişi değil 3 kişi istediğin rampayı cık diyor kardeşim başladık bi yola hadi hayırlısı
Ne zaman götürcen motoru Engin?
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
-
13 Şubat 2009, 20:00
zargana_21 adlı üyeden alıntı
inşallah yaa benim motor belki bilirsinRoMeO nun eski zatı siyahyolculuk camı birde egzos var yani degişecek çok şey var
)) muayne degil amliyat lasım senin anlıcann
)
yaza kadar ayarlarsın.geziler yapacağız ona göre
-
13 Şubat 2009, 21:30
Ne zaman götürcen motoru Engin?
bu pazar götürcem sorun varmı gitmişken sorım
-
14 Şubat 2009, 20:28
merhaba arkadaslar...
bugun kac gundur aklımda olan yag degısımını yapmak ıcın arkadasın dukkanına gıttım.Motoru kaldırdık, içindeki yagı bosaltmak ıcın alt tarafta bulunan tıpayı cıkartmak ıcın hamle yaptıgımızda, tıpa elımde kaldı.Tıpa onceden catlamıs ve dusmek uzere oldugunu gorduk.Tabı tıpanın ıc kısmı, motorun ıcınde kaldı.Zor bela onu ordan kurtardık.Gıttım yenı bır tıpa aldım.Hemen taktık ve yenı yagı ekledık.Icınden cıkan yagı gormenız gerekırdı.Simsiyah olmus ve yag ozellıgını yıtırmıs.yakınlarda bı suzıkı servısı var.Kayıs kontrolu ıcın oraya goturdum.Baktık kayısta en ufak yırtılma ve asınma yok.Motoru acmısken debrıyaja baktım hafıf asınmıs.Hemen onuda degıstırdım.Sımdı tabırı caız ıse kaymak gıbı gıdıyor. :D Bence yag olayı sızlerde kontrol edın.Yolda gıderken bıle tıpa bır sekılde dusse dusunun olacakları.İhmal etmeyın arkadaslar.
-
16 Şubat 2009, 00:52
yaw 3 gundur kımse ugramıyor:D
-
16 Şubat 2009, 11:40
150 Zat ın alım satım masrafının ne kadar olduğunu bilen varmı acaba ?
-
16 Şubat 2009, 13:01
muhozo adlı üyeden alıntı
150 Zat ın alım satım masrafının ne kadar olduğunu bilen varmı acaba ?
2. el 150 ytl yi buluyordu en son.
safak112 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar...
bugun kac gundur aklımda olan yag degısımını yapmak ıcın arkadasın dukkanına gıttım.Motoru kaldırdık, içindeki yagı bosaltmak ıcın alt tarafta bulunan tıpayı cıkartmak ıcın hamle yaptıgımızda, tıpa elımde kaldı.Tıpa onceden catlamıs ve dusmek uzere oldugunu gorduk.Tabı tıpanın ıc kısmı, motorun ıcınde kaldı.Zor bela onu ordan kurtardık.Gıttım yenı bır tıpa aldım.Hemen taktık ve yenı yagı ekledık.Icınden cıkan yagı gormenız gerekırdı.Simsiyah olmus ve yag ozellıgını yıtırmıs.yakınlarda bı suzıkı servısı var.Kayıs kontrolu ıcın oraya goturdum.Baktık kayısta en ufak yırtılma ve asınma yok.Motoru acmısken debrıyaja baktım hafıf asınmıs.Hemen onuda degıstırdım.Sımdı tabırı caız ıse kaymak gıbı gıdıyor. :D Bence yag olayı sızlerde kontrol edın.Yolda gıderken bıle tıpa bır sekılde dusse dusunun olacakları.İhmal etmeyın arkadaslar.
merhaba şafak tornacı'da özel malzemeden sağlam bişey yaptırmak lazım aslında.
-
16 Şubat 2009, 21:43
Arkadaslar ufak bir problemım var.yardımlarınızı beklıyorum.
sorun su:
bugun sabah motoru normal sekılde tek basışta calıstırdım.4. levente gıttım.Aksam iş çıkışı motoru calıstırdım.Arka plakanın orda ufak bır kablo gordum.Bu kablo plaka aydınlatmasının kablosu.Neyse koyuldum yola kopruyu gectıkten sonra saga cekıp tekrar baktım.hanı sorun olmasın dıye plakanın ıc kısmına o kabloyu bagladım.Bostancıya geldım.ufak bır ısım oldugu ıcın motoru kapattım.Tekrar geldım.Mars sadece tık tık ses verıp calısmıyor.ayak ıle calıstırdıktan sonra eve geldım yıne denedım ama bır turlu el marsından almıyor.Sizce ne olmus olabılır.
-
16 Şubat 2009, 21:46
şafak abi valla kısa devre olmasın bi yerde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)
Bu Konudaki Etiketler