Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    schumi84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ç I L G I N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katıllll schumi yaaaa katıl muhabbet edelim. bak mesela ben en az haftada 1 kere istinyeye geliyorum biliyomusun macrocenter var orda oranın karşısındaki parka gelıyorum bazen arkadaşlarla takılıyoruz akşamları
    sende yakınsın bak şimdi öğrenmiş oldum sende atlar gelirsin
    Al sana dakıkada sebep yarattım işte

Serkan sen nerelerdesin bugün biladerim??? Hergün çatır çatır yazan adam bugün yok yaaaaa
    biliyorum bilmemmi
    bakalım uyarsa bi gun gelirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    loading...
    merhaba beyler gördüğüme göre hepiniz iyisiniz yanı görünenler bende iyiyim zata motor modifiyesine başlıyorum arkadaşlar pazar günü çengelköyde bi motorcu kardeşim var zatı aldığım kardeşim hatta onunla konustum abi sen getir sana zatı roket yapım dedi fakat son hızı değişmicek yanı 140 tan yukarı cıkmıcak ama kalkıs ve ara hızlanmalar süper olacak 2 kişi değil 3 kişi istediğin rampayı cık diyor kardeşim başladık bi yola hadi hayırlısı

zargana_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cenix 18 vites bisiklet:)
    selam arkadaşlar ya bende sürüklendim biraz motorla çizikler filan var grenajlkar pASTA İLE KAPANIRDA FAR ÜSTÜNDE çizikler var ne yapmam gerktigi hakkında fikri olna varmı camı degiştirmek istemiyorum birde muaynede sorun yaratırmı teşekkürler
    İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
    AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
    (özlü sözler)

Motosikleti
    loading...
    zargana valla ne desem yalan olur pasta ile bi dene istersen belki olabilir

serkanzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat
    Katıllll schumi yaaaa katıl muhabbet edelim. bak mesela ben en az haftada 1 kere istinyeye geliyorum biliyomusun macrocenter var orda oranın karşısındaki parka gelıyorum bazen arkadaşlarla takılıyoruz akşamları
    sende yakınsın bak şimdi öğrenmiş oldum sende atlar gelirsin
    Al sana dakıkada sebep yarattım işte

Serkan sen nerelerdesin bugün biladerim??? Hergün çatır çatır yazan adam bugün yok yaaaaa
    selam arkadaşlar...
    çılgın 3 gündür full yoğunum.paso şehir dışındayım ,ondan takılamadım.yarından sonra aynen devam
    AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,

Motosikleti
    Alıntı enginogurlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zargana valla ne desem yalan olur pasta ile bi dene istersen belki olabilir
    eyvallah engin çoksaol bi denicem bende zaten
    (özlü sözler)

Motosikleti
    loading...
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana zargana

Motosikleti
    zat
    merhaba zargana,konuyu şöyle bir okudumda ayrıca bir yerde okudum.bu yöntem plastik cam kısamlardaki ince çizikler içindir .pudra şeklindeki beyaz çimentoyu hafif nemlendirdiğin bir bezle çizik yüzeye uyguluyorsun,dairesel hareketlerle ovalıyorsun,çiziği minimuma indiriyormuş.ama bezdeki madde sertleşmeden yeniliyorsun.bu yöntemi vizör camı çiziklerini temizlemede ve saat camı temizlemede kullanıyorlarmış.ben denemedim,gerek olmadı.eğer kaybedecek bişey yoksa bir dene derim.çok derin çiziklerse yapacak bişey yok

Motosikleti
    Alıntı serkanzat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba zargana,konuyu şöyle bir okudumda ayrıca bir yerde okudum.bu yöntem plastik cam kısamlardaki ince çizikler içindir .pudra şeklindeki beyaz çimentoyu hafif nemlendirdiğin bir bezle çizik yüzeye uyguluyorsun,dairesel hareketlerle ovalıyorsun,çiziği minimuma indiriyormuş.ama bezdeki madde sertleşmeden yeniliyorsun.bu yöntemi vizör camı çiziklerini temizlemede ve saat camı temizlemede kullanıyorlarmış.ben denemedim,gerek olmadı.eğer kaybedecek bişey yoksa bir dene derim.çok derin çiziklerse yapacak bişey yok
    denerim tabikide öle içim gidiyo birde altıncı ayda muayne olayı var bakalım olur inşallah yaa çok saol çok teşekkür edrim yardımın için
    (özlü sözler)

Motosikleti
    zat
    olur ya sorun olmaz.takma kafana o ilk zamanlar daki gibi olmayacak daharahat muayne ettirirsin

Motosikleti
    Alıntı serkanzat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur ya sorun olmaz.takma kafana o ilk zamanlar daki gibi olmayacak daharahat muayne ettirirsin
    inşallah yaa benim motor belki bilirsinRoMeO nun eski zatı siyahyolculuk camı birde egzos var yani degişecek çok şey var)) muayne degil amliyat lasım senin anlıcann)
    (özlü sözler)

Motosikleti
    Mondial 150 zat
    Alıntı enginogurlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba beyler gördüğüme göre hepiniz iyisiniz yanı görünenler bende iyiyim zata motor modifiyesine başlıyorum arkadaşlar pazar günü çengelköyde bi motorcu kardeşim var zatı aldığım kardeşim hatta onunla konustum abi sen getir sana zatı roket yapım dedi fakat son hızı değişmicek yanı 140 tan yukarı cıkmıcak ama kalkıs ve ara hızlanmalar süper olacak 2 kişi değil 3 kişi istediğin rampayı cık diyor kardeşim başladık bi yola hadi hayırlısı
    Ne zaman götürcen motoru Engin?
    Where did you sleep last night? ? ? :silent:

Motosikleti
    zat
    Alıntı zargana_21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah yaa benim motor belki bilirsinRoMeO nun eski zatı siyahyolculuk camı birde egzos var yani degişecek çok şey var)) muayne degil amliyat lasım senin anlıcann)
    yaza kadar ayarlarsın.geziler yapacağız ona göre

Motosikleti
    loading...
    Ne zaman götürcen motoru Engin?
    bu pazar götürcem sorun varmı gitmişken sorım

Motosikleti
    GSXR-1000
    merhaba arkadaslar...

bugun kac gundur aklımda olan yag degısımını yapmak ıcın arkadasın dukkanına gıttım.Motoru kaldırdık, içindeki yagı bosaltmak ıcın alt tarafta bulunan tıpayı cıkartmak ıcın hamle yaptıgımızda, tıpa elımde kaldı.Tıpa onceden catlamıs ve dusmek uzere oldugunu gorduk.Tabı tıpanın ıc kısmı, motorun ıcınde kaldı.Zor bela onu ordan kurtardık.Gıttım yenı bır tıpa aldım.Hemen taktık ve yenı yagı ekledık.Icınden cıkan yagı gormenız gerekırdı.Simsiyah olmus ve yag ozellıgını yıtırmıs.yakınlarda bı suzıkı servısı var.Kayıs kontrolu ıcın oraya goturdum.Baktık kayısta en ufak yırtılma ve asınma yok.Motoru acmısken debrıyaja baktım hafıf asınmıs.Hemen onuda degıstırdım.Sımdı tabırı caız ıse kaymak gıbı gıdıyor. :D Bence yag olayı sızlerde kontrol edın.Yolda gıderken bıle tıpa bır sekılde dusse dusunun olacakları.İhmal etmeyın arkadaslar.

Motosikleti
    GSXR-1000
    yaw 3 gundur kımse ugramıyor:D

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    150 Zat ın alım satım masrafının ne kadar olduğunu bilen varmı acaba ?

Motosikleti
    zat
    Alıntı muhozo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 Zat ın alım satım masrafının ne kadar olduğunu bilen varmı acaba ?
    2. el 150 ytl yi buluyordu en son.

Alıntı safak112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar...

bugun kac gundur aklımda olan yag degısımını yapmak ıcın arkadasın dukkanına gıttım.Motoru kaldırdık, içindeki yagı bosaltmak ıcın alt tarafta bulunan tıpayı cıkartmak ıcın hamle yaptıgımızda, tıpa elımde kaldı.Tıpa onceden catlamıs ve dusmek uzere oldugunu gorduk.Tabı tıpanın ıc kısmı, motorun ıcınde kaldı.Zor bela onu ordan kurtardık.Gıttım yenı bır tıpa aldım.Hemen taktık ve yenı yagı ekledık.Icınden cıkan yagı gormenız gerekırdı.Simsiyah olmus ve yag ozellıgını yıtırmıs.yakınlarda bı suzıkı servısı var.Kayıs kontrolu ıcın oraya goturdum.Baktık kayısta en ufak yırtılma ve asınma yok.Motoru acmısken debrıyaja baktım hafıf asınmıs.Hemen onuda degıstırdım.Sımdı tabırı caız ıse kaymak gıbı gıdıyor. :D Bence yag olayı sızlerde kontrol edın.Yolda gıderken bıle tıpa bır sekılde dusse dusunun olacakları.İhmal etmeyın arkadaslar.
    merhaba şafak tornacı'da özel malzemeden sağlam bişey yaptırmak lazım aslında.

Motosikleti
    GSXR-1000
    Arkadaslar ufak bir problemım var.yardımlarınızı beklıyorum.

sorun su:

bugun sabah motoru normal sekılde tek basışta calıstırdım.4. levente gıttım.Aksam iş çıkışı motoru calıstırdım.Arka plakanın orda ufak bır kablo gordum.Bu kablo plaka aydınlatmasının kablosu.Neyse koyuldum yola kopruyu gectıkten sonra saga cekıp tekrar baktım.hanı sorun olmasın dıye plakanın ıc kısmına o kabloyu bagladım.Bostancıya geldım.ufak bır ısım oldugu ıcın motoru kapattım.Tekrar geldım.Mars sadece tık tık ses verıp calısmıyor.ayak ıle calıstırdıktan sonra eve geldım yıne denedım ama bır turlu el marsından almıyor.Sizce ne olmus olabılır.

Motosikleti
    loading...
    şafak abi valla kısa devre olmasın bi yerde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler