Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Şubat 2009, 15:59
Reklamlar
-
03 Şubat 2009, 16:06
-
03 Şubat 2009, 16:10
-
03 Şubat 2009, 16:17
heeeeee siz ölen arkadaş için gittinizzzzz anladım
benımde haberım vardı olcaandan şafağa sordum hatta nerde kaçta falan diye hiç takmadı bile bizi cevap bile vermedi...
tamam sen haber verirsin bana biladerim takılırız
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
-
03 Şubat 2009, 16:19
evet miting için konusu olmuştu bu mitingin ayberk gelmek isteyenler ismini yazsın demişti atlamışsın herhalde ama olsun yeni bir organizasyon yaparız ,haberleşiriz yine.
canımda karpuz çekti yahuuu
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
03 Şubat 2009, 16:52
Merhabalar..Mondial 150 zat'ını Mondial MCT 250 ile takas etmek isteyen arkadaşlar ekleyin görüşelim..anilsonmezocak@hotmail.com
Ateşle Dönsün.....................................:farao:
-
03 Şubat 2009, 17:41
arkadaşlar pazar günü müsayit olanlar bu fuar öncesi kahvaltıya katılabilir
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
Ç I L G I N adlı üyeden alıntı
benımde haberım vardı olcaandan şafağa sordum hatta nerde kaçta falan diye hiç takmadı bile bizi cevap bile vermedi...
çılgın ,ayberk,şafak,sero,engin,(ahmet erşen abi sürpriz olabilirmi?)tüm arkadaşlar
,pazar eğer işimiz olmazsa bu kahvaltıya katılalım oradan motoplus 2009 fuara geçeriz davetiyeler benden.[/COLOR]
hem bir moral olur bunca üzüntünün ardından.kısmetse ben katılacağım
buraya tıkla detaylı bilgi mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
-
03 Şubat 2009, 17:49
Mondial MCT 250 verip Mondial 150 Zat ve ya dengi Scoter/Maxi Scoter ile takas olacaktır..Detayları msn:anilsonmezocak@hotmail.com ekleyin ggörüşelim..
Ateşle Dönsün.....................................:farao:
-
03 Şubat 2009, 17:53
ANIL_ adlı üyeden alıntı
Mondial MCT 250 verip Mondial 150 Zat ve ya dengi Scoter/Maxi Scoter ile takas olacaktır..Detayları msn:anilsonmezocak@hotmail.com ekleyin ggörüşelim..
Anıl kardeşim ilgilenenler sana muhakkak ulaşacaktır.(aramıza katılman dileğiyle)
-
03 Şubat 2009, 17:56
serkanım davetiyeler sendense sorun yok ben hava sartına göre cıkarabilirim motoru maasıda aldıkmı depomuzda dolu olur cebimizde parada olur ben yanımda titanlı bir arkadası getirsem sorun olmaz dimi
-
03 Şubat 2009, 18:01
enginogurlu adlı üyeden alıntı
serkanım davetiyeler sendense sorun yok ben hava sartına göre cıkarabilirim motoru maasıda aldıkmı depomuzda dolu olur cebimizde parada olur ben yanımda titanlı bir arkadası getirsem sorun olmaz dimi
yok be kardeşim kimi getirirsen getir.zaten linke tıkladığında alper-tim moderatör in florya sosyal tesislerinde ayarladığı bir fuar öncesi bir organizasyonmuş,
ben de davetiye var. arkadaşınada ayırırım.
Buluşma tarihi:08/02/2009 pazar
buluşma saati: 09:00-09:30
kahvaltı sonrası hareket saati:10:45
fuar alanına giriş:tahmini 11:00-11:15
kroki: eklenecektir
Pazar sabahı fuar öncesi geleneksel kahvaltımızı bu sene İ.B.B. Florya tesislerinde restaurant bölümünde yapacağız arkadaşlar
bambam(hasan) arkadaşımızın gayretleriyle bize uygulanacak fiyat 9,00 TL. olarak ayarlanmıştır
bunda kahvaltı tabağı ve sınırsız çay olacaktır
katılmak isteyen arkadaşlar ismini linke tıklayarak yazsın.
-
03 Şubat 2009, 18:02
tmm serkanım farlarıda görürsünüz inşallah
-
03 Şubat 2009, 18:08
ok.eminim güzel olmuştur.
-
03 Şubat 2009, 18:13
son resimleri ekledim foruma bak istersen evin içinde duvarda nasıl ışık olduğunu cektim falan bakalım beyencekmisiniz
-
03 Şubat 2009, 18:22
ok.bakıyorum
enginim.tek kelimeyle süper görünüyor motorun üzerinde montajlı haliylede görmek isterim.zat a ilk merceği takan türk ünvanını almışsındır herhalde,tebrik ederim kardeşim,pazara kısmetse görüşürüz
-
03 Şubat 2009, 20:50
-
03 Şubat 2009, 22:14
herkese merhaba
arkadaşlar internetten motorun vergisini ödeyememiştim bugün vergi dairesine gittim memur bu aracın kaydı yok dedi şefe gittim trafik bu motorun vergiye dosyasını göndermemiş kayıt edilmemiş dedi? hiç bir şey anlamadan döndüm geldim? nedir sizce olay?
-
03 Şubat 2009, 22:50
Ç I L G I N adlı üyeden alıntı
Cılgın vallahı bilerek olmadı.İnan cok kotu bir hafta gecirdim.hersey birbirine girdi.Tekrar kusura bakma.
250 cc ile takas etmek isteyen arkadas msn ı ekledım bı goruselım.
Miting alanında SERKANZAT gelmiş.Ama olay cok komıktı.Ayberk'in yanında biri var.Bana " tanıdınmı bu kim?" diye bir soru geldi.Yaw bakıyorum bakıyorum cıkartamıyorum.Sonra hafızadan bir resimleri tanıdım.Serkan ile eşleşti.Gercekten cok komikti.Tabi biraz tuhaf bir ortam oldugu icin uzun uzun konusamadık.Ama pazar gunu gelmek istiyorum fakat cumartesi egitim icin yer ayırttırdım.Ona gıtmesem cok kotu olur.Pazar gunu gelmezsem sizleri goremem.Ne yapıyım ben :S
-
04 Şubat 2009, 10:31
safak112 adlı üyeden alıntı
Cılgın vallahı bilerek olmadı.İnan cok kotu bir hafta gecirdim.hersey birbirine girdi.Tekrar kusura bakma.
250 cc ile takas etmek isteyen arkadas msn ı ekledım bı goruselım.
Miting alanında SERKANZAT gelmiş.Ama olay cok komıktı.Ayberk'in yanında biri var.Bana " tanıdınmı bu kim?" diye bir soru geldi.Yaw bakıyorum bakıyorum cıkartamıyorum.Sonra hafızadan bir resimleri tanıdım.Serkan ile eşleşti.Gercekten cok komikti.Tabi biraz tuhaf bir ortam oldugu icin uzun uzun konusamadık.Ama pazar gunu gelmek istiyorum fakat cumartesi egitim icin yer ayırttırdım.Ona gıtmesem cok kotu olur.Pazar gunu gelmezsem sizleri goremem.Ne yapıyım ben :S
pazar gelebilirsen gel şafak,havada iyi olacak diyiyorlar,ayberkle bir irtibata geç,sanırım oda geliyor. iki lafın belini kırarız
-
04 Şubat 2009, 10:48
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler