Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Arkadaşlar bu ehliyet kursu beni deli edecek.Gecen cuma sertifikaları verecekti.Bugün hala yok.Neymiş kursta çok öğrenci varmış,Milli eğitimdekiler bekletiyormuş vs vs.Şafak emniyette neler yapılıyor çok sıra var mı,ücret nedir sabah erkenden mi gitmeliyiz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CORVUS
    Alıntı haluk36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu ehliyet kursu beni deli edecek.Gecen cuma sertifikaları verecekti.Bugün hala yok.Neymiş kursta çok öğrenci varmış,Milli eğitimdekiler bekletiyormuş vs vs.Şafak emniyette neler yapılıyor çok sıra var mı,ücret nedir sabah erkenden mi gitmeliyiz?
    arkadaslar
    benn ehliyeti alırken parasından ziyade; parmak izi alıyrlar onda tav oldum bir kişi yaklaşık 7 dk. da parmak izi alınıyor we 10 kişi olduğunu düşünürseniz
    sizlerde bunu yaşayacaksınız mağlesef.......
    [B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]

serkanzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat
    Arkadas Lar Ben De Emnıyete Dosyamı Vermeye Gıttım Ve Memurlar 20 Kısıden Baska Kımsenın Evragını Almıyorlar,dıger Ehlıyet Alacak Arkadaslar Bız Sabah 6 Da Geldık Dısarda Sırada Bekledık 3 Gundur Alamıyoruz Dedılır,saat Sabah 08.30 Dan 15.30 Kadar 20 Kısı Dusunsenıze,ısten ızın Aldım Ama Ne Care,veremedım Toplam 110 Ytl Para Yatırılıyormus Ayrıca Parasız Gıtmeyın Pesın Alıyorlar.

pazar gunu 13.00 daki mitingde bende kazlicesme meydaninda olacagim,gorusebilirsek orada tanismayi isterim.

fuara gitmek isteyenlere kazli cesmede davetiyede verebilirim (beles)
    AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,

Motosikleti
    GSXR-1000
    Hemen acıklıyım.Gerci arkadaslar acıklamıs ama benım basımdan gecenlerı anlatıyım bari :D

Sabah erken gıttım.Pek fazla kişi yoktu.8:30 da acılıyor.Harc parası 70.80 ytl verdım.Harcı yatırdıkdan sonra parmak izi sırasına gırıyorsunuz.Orada Sero nun dedıgı gıbı bıraz zaman alıyor.Parmak izi makinası ıle bılgısayara aktarılıyor.Butun parmaklar.Sonra kombinasyon ile tekrar alınıyor.Tuhaf :D Neyse ordan cıktıktan sonra memurdan sıra numarası alıyorsunuz.Icerı gırıyorsunuz.Memur dosyanızı kontrol edıyor.40 ytl ehlıyet ıcın verıyorsunuz.tamam deyip 2 gun sonrasına saat 3 ile4 arası gel al dıyor.mesela p.tesi verırsenız carsamba gunu alırsınız.Ehlıyetı teslım etmek icin en kotu gun aslında perşembe.Cunku persembe teslim ettignizde araya hafta sonu giriyor ve nerdeyse 4 gun beklıyorsunuz. :D Benım basımdan gecenler bunlar.

Motosikleti
    Mondial ZAT 150
    "Mondial 150 ZAT & 125 MT Hakkında" son muhabbet ehliyet sorunu olduğuna göre ben bu forumu bırakırım arkadaş. Sizlere kolay gelsin. Kazasız belasız sorunsuz günler dileğiyle

Motosikleti
    zat
    buda kim yaa.
    ayrica donup dolasip gelecegin yine bu form olacak.
    o zaman bu yazin yine karsina cikacak sezgin yes
    sen son sayfaya bakip aldanma birinci sayfa dan okumaya basla bence..

Motosikleti
    Mondial 150 zat
    heeeeeeeeeeyyyyyyyyyttttttttttttttttttt açılın çılgın zeytınburunlu geliyooooooo serkan sinirlisin sanki biladerim
    Where did you sleep last night? ? ? :silent:

Motosikleti
    CORVUS

hatırlatma

arkadaşlar bu ehliyet konusunda bir hatırlatma daha yapayım size..
    daha onceden B sınıfı ehlıyetı olan arkadasşalr için geçerlidir; ehliyet başvurusunda gişe memuru sizin ehliyetinizi istiyor. Siz söylemesseniz vermezler. ehliyetinizin olduğuna dair bir kağıt bu verilen kağıt sayesinde trafiğe çıkbiliyorsunuz...

Motosikleti
    zat
    Alıntı Ç I L G I N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heeeeeeeeeeyyyyyyyyyttttttttttttttttttt açılın çılgın zeytınburunlu geliyooooooo serkan sinirlisin sanki biladerim
    kardesim pazar kismetse geliyormusun.zeytinburnuna

Alıntı sero1981 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu ehliyet konusunda bir hatırlatma daha yapayım size..
    daha onceden B sınıfı ehlıyetı olan arkadasşalr için geçerlidir; ehliyet başvurusunda gişe memuru sizin ehliyetinizi istiyor. Siz söylemesseniz vermezler. ehliyetinizin olduğuna dair bir kağıt bu verilen kağıt sayesinde trafiğe çıkbiliyorsunuz...

sagolasin bilgi icin.

Teşekkürler arkadaşlar herkese bilgi paylaşımı için.Ortalama kaç saatimiz emniyette geçer acaba işten izin alıp çok zaman kaybetmek istemiyorum.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tüm dostlarıma selam olsun.....

ama SEZGİNYES arkadaşa bittim doğrusu... bari merak ettiği konuyu bizlerle paylaşsaydı,en azından yardımcı olurduk....

neyse....

sizleri bayaaaaaaaaaaaa bi süre ihmal ettim,ama yazılarınızı sürekli okuyordum.
    hem bilg. sorun vardı,foruma ve mt'ye giremiyordum... hemde ruhen iyi durumda değilim. hoş halende iyi değilim ama yapacak birşey yok...

umarım artık daha sık görüşrüz...

yazmayı özlemişim.........

Motosikleti
    GSXR-1000
    Sero nasıl emnıyetten kagıt verıylor.Ben yarın alıyorum ehlıyetı 2 gundur bınmedım motora.Valla afakanlar geldi ustume.O kagıdı alınca 2 gun dolasabılıyormuyduk.

Motosikleti
    CORVUS
    Alıntı safak112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sero nasıl emnıyetten kagıt verıylor.Ben yarın alıyorum ehlıyetı 2 gundur bınmedım motora.Valla afakanlar geldi ustume.O kagıdı alınca 2 gun dolasabılıyormuyduk.
    safakçım öncelik le geç geri döüş yaptım özür dilerim
    harç parasınsını werıyorsun, parmak izini falan werdıkden sonra en son memura ewraklrı teslım ederken belirtirsen memur arkadaşa 2 dk. prınterden cıkartıyor.. yani işin özeti ehliyet gbı kullanılabılınıyorrrrrrrr...

bu arada cumartesi inşallah ayberk abinin mekana gidicez. yani bende buyuk ihtimalle geliyorum safak.. ben seni ararım kardeş...

Motosikleti
    Mondial 150 zat
    [QUOTE=serkanzat;1411619]kardesim pazar kismetse geliyormusun.zeytinburnuna

Ayıpsın... Sen çağarırsında gelmem mi yaaaaaaa

Sero 1981 sen nerde oturuyodun??? kaç gibi gitceksiniz Ayberk abinin oraya bideeeeeeeee Şafaaaakkkk??? Bende musaitim ama hava nasıl olur bılmıyorum???

Serkan sende gel cumartesi kardeşimmmmm
    Where did you sleep last night? ? ? :silent:

Motosikleti
    zat
    [QUOTE=Ç I L G I N;1412284]
    Alıntı serkanzat adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sero 1981 sen nerde oturuyodun??? kaç gibi gitceksiniz Ayberk abinin oraya bideeeeeeeee Şafaaaakkkk??? Bende musaitim ama hava nasıl olur bılmıyorum???

gelmeyi gercekten cok istiyorum ama sana dedigim gibi ehliyeti cebime koyayim da rahat rahat gideriz.emniyette acayip sira oldugu icin geri dondum tekrar isten izin alip sabah 6 da falan gidecem bu sefer

Motosikleti
    GSXR-1000
    Sero bekliyorum bu aksam daha net gıdecegımız saatı karsılastırırız.Cılgın gelıyorsun dımı.Ayıp valla gelmezsen.Bırde lucıfer dıye bır arkadas daha gelıcek 4-5 kısı oluruz sanırım.Ben ehlıyetımı almaya gıdıyorum :D Aksam burda olurum.Dua edın hava kotu yoksa sabaha kadar gezıcektım.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Sero bekliyorum bu aksam daha net gıdecegımız saatı karsılastırırız.Cılgın gelıyorsun dımı.Ayıp valla gelmezsen.Bırde lucıfer dıye bır arkadas daha gelıcek 4-5 kısı oluruz sanırım.Ben ehlıyetımı almaya gıdıyorum :D Aksam burda olurum.Dua edın hava kotu yoksa sabaha kadar gezıcektım.
    sen gene nereye gidiyorsun ya bi kerede yerinde dur :D şu topige her baktıgımada bişey yapıyosunuz

alico96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 SİYAH,Keeway Superlight 150,BMW F650
    Tüm Arkadaşlara Hayırlı Cumalar diliyorum herşey gönlünüzce olsun.
    Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.

Motosikleti
    CORVUS
    şafakcım ben gelemeyecem muhtemelen ama bi degısıklık olursa alo derım sana

[QUOTE=Ç I L G I N;1412284]
    Alıntı serkanzat adlı üyeden alıntı Mesajı göster

çılgın ben maltepede oturuyorum.. Benım gıtme olayı biraz sallantıda
    meteolojınin resmii sitesinden inceledim hawa yamurlu olarak gösterıyor.. tedbırınız almadan sakın cıkmayın
    saygılarımla

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her kese iyi günler...

bu 1.000. ci mesajım...

kendi kendime ''vay be'' diyorum,çünkü; 1.000 tane mesaj... az değil ya... ama birden aklıma geliyor,1.000 mesajın çoğu sanırım %80'i bu topictedir... yani sizlerle ve sizden önceki zat'çı arkadaşlarla yaptığım sohbetlerde,fikir alış-verişlerinde yapmışımdır...

umarım, herkesin 1.000'ci mesajını görebilirim...

hepimize nice 1.000'lerce mesaj'lara....

iyiki varsınız....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler