bence sokak arası tamircileri değilde böyle büyük bostancı sanayi maslak sanayi gibi yerlerde yılların tamircileri var eski onlarla konuşmak lazım
bence sokak arası tamircileri değilde böyle büyük bostancı sanayi maslak sanayi gibi yerlerde yılların tamircileri var eski onlarla konuşmak lazım
xenon far taktıran var mı zat ına?? ya da bu tip şık modifikasyonlar???
bana yardımcı olursanız sevinirm..
var var ben sahibindende çok gördüm xenonlu zat birde zat a back rest yakışıyor zaten dışında da fazla yapabiliceğin şık modifikasyon yok gerisi pavyoncu işine benzemeye başlıyor yok neonlar falan
Ahmet abim saolasın teşekkür ederim
Yarın akşam gitcem servise ya 1000 bakımıda geldi 1006da falan şuan heralde
eğer dedıgın gıbı o traveslerın somunları kırıldıysa onu ya seve seve yada .... .... değiştirtcem ben onlara
Madem bu motor 2 yıl garantili madem kı türkiye yol şartlarına uygun olarak üretim yapılıyo değişcekler garantiden
Bide perıyodık bakımlar garanti kapsamına girmiyo dimi ücretli????
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
çılgın...merhaba
Motorunu yeni aldığını unutmuşum. 1000 Km. Bendeki travers kırılmasının senin başına geleceğini pek zannetmiyorum. Resmine bakarak kilolu gözükmüyorsun.Motorunu sert kullanacagınıda zannetmiyorum.
Motorumun Benden onceki sahibi karı koca en az 220 Kg çekiyorlardı.Üç sene sadece yazları kullanmışlar.Benim motoru aldığımda motor deli gibi silkeliyordu.
Traversin kırılma nedeni bu.
Senin başka bir nedeni olmalı .Servise götüreceğine göre .Orada belli olur.
Garanti kapsamındaki parçalar haricinde işçilik ve malzeme parası alırlar.
Kolaygelsin....
Aliço...
Sen ayna dönüyor dedikten sonra . motorda aynaya tekrar iyice baktım. Aynada daha üç tane oynak ve gevşemesi muhtemel yer var.
Elciğin yanındaki somunların üstündeki parçada , siyah kauçuk kapak var onun altınta
contalı somun var oradan gevşemiş olabilir........o siyah metal parçaya giren
üzeri yuvarlak kauçuk kapalı ayna mili var . kauçukları biraz sıyırırsan yine kontra somunlu ayna mili göreceksin oradanda gevşemiş olabilir......Birde
aynaın siyah plastik parçasının ayna miline bağlı mafsal var orasıda
oynak..Buralarada bakıver.
Kolaygelsin..
Niye kimse yok kaç gündür yaaaaa formda???
giriyorum bakıyorum kimse bişey yazmamış?????
Serkan biladerim ayberk abinin yanına gidicem diyodun pazar günü gidelim mi beraber tır tır tır tır gideriz ???
Ben yolu bılmıyom ama baştan söliyim sana
Engin sende gel
cilgin karedes ehliyeti teslim aldigim an(emniyete dosyami verecegim) seni haberdar edecegim soz.diger arkadaslarada soyleriz hep birlikte gideriz insallah
safak ta ehliyeti ya almistir yada bugun yarin o da teslim alir. asil yolu safak biliyor
sen ne yaptin motorla ilgili bahsettigin sorunlari halledebildinmi? bir de boyattinmi jantlari?
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
6 da gitcem alcem motoru serviste 1000 bakımı
yağını kendim aldım CASTROL 10/40
dün fabrikayla falan görüştüm işte söledim sorunlarımı akşam alim bi kalite kontrol yapıyım
ben daha dosyamı bıle almadım ya kurstan üşeniyom uğraşmaya
boşver ehlıyetı basıp gidelim yaaaa
jantlarıda bı bakım yaptırcem ınsallah cumartesi falan maslak oto sanayiye gidicem
çılgın valla benim gelmem biraz zor motor talaş içinde çok souklarda arkadasın babasının marongoz atölyesi var oraya götürdük orda kaldı her tarafı talaş olmuş ondan yaptıgım farıda takamadım
Merhaba arkadaslar....
Kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım.Dertler bıtmıyorkı.Kursa gelen ilk partide benim dosyam yoktu.Bu yuzden ancak dun alabildim.Bugun emniyete vericektim ama bu seferde maddi olanaklar imkan vermedi.Diyorum ya aksilik ustune aksilik.Yarın teslim edicem insallah.Cuma gunu elimde olur ehliyet.Cumartesi gunu için ayberk abinin oraya gidebiliriz.oldukca keyifli olur.Zaten kendime sozum vardı ehliyeti alır almaz gidicektim yanına.Sizlerle daha keyifli olur.2 sohbetin belini kırarız.
Bu arada bu pazar gunu Vefat eden Onur arkadasımız için kortej tarzı bır durum var.Ben katılıcam, sizlerinde gelmesini arzu ederim.
şafak sen sertifikanı almısın gene ben onuda gidip alamadım hatta dreksiyon sonucunu bile bilmiom :D
arkadaslar herkeze merhabalar
uzun zamandır sıteye iştirag edemıyorum; ama yazılarınızı ihmal etmeden takip ediyorum....
Engın daha onceden karburator konusunda senınle yazışmıştık... rs151 karburatoru hatırlarsan...
ewet karburatoru taktırdım we havaların guzel olmasını fırsat bılerek ufak bır isanbul turu düzenledım tek başıma (aslında aklıma safak gelmişti ama arada kendı halletmem gerekn işler oldugundan ötürü safak'ı da yanımda sürüklemek istemedim ) tam 20TL lık benzın le 220 km. yol yaptım.. yapılan yolun cogunuda 80Km we üzeri hızla yoluma dewam ettım.. arkadaslar ben memnunum sizlerede tawsıyemdır .......
saygılarımla
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
Valla Sero ayıp etmişsin. :( Konu dolaşmak olunca nereye suruklendiğim önemli değil valla.Arasaydın keşke.Bu arada sertifikayı verdım.Cuma gunu elimde olucak ehliyet
Arkadaslar cumartesi gunu Ayberk abinin oraya gidiyormuyuz.Gelicek olanlar geliyorum diye ufak bi yazı atarsa liste yapmaya baslıyalım.
Ben geliyorum şafak abi
sero cok yakmamısmı yaa benzinin litresi ne kadardıkı gidiş olarak bi sorun yoksa yaza mod işine girince bende öle yaptırırrım
Şafak abi
ben daha ehliyetime kavusamadım artı olarak motor talaş halınde oraya sok cıkarıda zor ondan ellemioz tukanda 3 tane motor var sana hayırlı yolculuklar resimleri bekleriz
cumartesi için ufak bir planım wardı şafak eger iptal olursa seni ararım kardesim
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
Pazar günü gidelim yaaaa pazar
ozaman sımdılık lucifer geliyor.Tamam sero umarım gelirsin soyle 10 numara bi çiğköfte dürüm yeriz.Engin en kısa zamanda ehliyetini al abi.Gezılecek cok yer var.uzatmayın valla.Sizler olmadan keyfi cıkmaz valla.
Cılgın pazar gunu vefat eden arkadasımız ıcın kortej yapılacak oraya gıdıcek herkes zor olur.Zaten ayberk abıde geliyor pazar gunu toplanmaya.
nerde bu kortej????? kaçta????
şafak abi emniyete ne kadar para verdin ehliyet için
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)