Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zat150 gitti MCT250 geldi :)
    adam mondial 125 mt ile türkiyeyi dolanmış 47.500 km :D
    http://www.mondialmotor.com.tr/Haber...UNA-CIKTI.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    loading...
    Alıntı serkanzat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet Abi Aman Senin Bilgisayarada Virüs, Kaçmasın dikkat

DÜNYANIN EN HIZLI SCOOTER İYMİŞ

http://www.vidivodo.com/217342/en-hizli-scooter
    serkan süper bişeye benziyo kayıs yok zincirle iletim yapıyo

Alıntı sinanferah05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helal olsun valla aferin kutluyorum abimi canı gönülden

serkanzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat
    engin tam senlikmiş bu motor,
    AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sinanferah05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz ÜMMET ABİ'yi tanımıyormusunuz?

bu forumun müdavimidir kendisi,tanışıklığımız vardır,arama kısmından ad ve soyad girerek bütün bilgilerine ulaşabilirsiniz...

çok acıklı bir hayat hikayesi vardır; umarım bir gün tanışırsınız... mutlaka okuyun...

Motosikleti
    loading...
    engin tam senlikmiş bu motor,

aynen öle serkanım zinciri görünce düşündüm zatada zincir takıbilirmiyim acaba

Motosikleti
    zat
    çok modifiyeci gördüm seni yahuuu.

enginim sen iyiki kar scooterlarını görmemişsin.ön tekeri söküp kayak takımı takardın vallah.

Motosikleti
    loading...
    çok modifiyeci gördüm seni yahuuu.

enginim sen iyiki kar scooterlarını görmemişsin.ön tekeri söküp kayak takımı takardın vallah.

gördümde serkan onu kullanmak icin kar yağması lazım istyede en fazla kar yagdıgı zaman 2-3 gun yerde kalıo yanı kullanamayacagım için ugrasmaya degmez

Motosikleti
    zat

bu değilmi?

kaynak ortasepha

Motosikleti
    loading...
    bu serkanımda dediğim gibi olcak erzurumda yaparım değer yapmaya hurda bi tane scooter alırım onun üstünde yaparım basıt iş

Motosikleti
    zat
    buradan uludağa normal lastiklerle gideriz orada çıkartırız kayak takımlarını monte ederiz.3 saat takılır,deniz otobüsüyle yalovadan gelirük olmazmı

enginim şaka biryana .ben eve gidiyorum akşama takılırım yine kendine iyibak.

Motosikleti
    loading...
    olabilir serkan güzel düşünce de oraya git gel vakit bulabilcekmiyiz

iyi akşamlar serkanım dikkat et bende ewde hasta yatıom

Bugün akşam hava kuru diye kullanmak için sabırsızlandım motoru.Alalı 5 gün oldu.Hep zor çalışmıştı zaten.Akşam ayak marşı ile zar zor çalıştırdım garajın önüne çıktım 20 mt kadar sonra stop ettim bi daha da çalışmadı.Farları yakıyo,ama ne el marşı ne ayak marşı yemedi,geri garaja park ettim.Aküden dir diye tahmin ediyorum.Sevpaya gidicem gibi gözüküyo yarın.Aküyü söküp götürsem geri getirip bağlayamam diye korkuyorum.Motor için servisi getirmek zorunda mıyım? Şafak msn ye ekledim ama ben kardeşimin msn kullanıyorum ara sıra sadece.Bu akşam mesajımı okursan bi bakalım mı motora? saat kaç olursa ben müsaitim..

Motosikleti
    zat
    [QUOTE=haluk36;1388759]Bugün akşam hava kuru diye kullanmak için sabırsızlandım motoru.Alalı 5 gün oldu.Hep zor çalışmıştı zaten.Akşam ayak marşı ile zar zor çalıştırdım garajın önüne çıktım 20 mt kadar sonra stop ettim bi daha da çalışmadı.Farları yakıyo,ama ne el marşı ne ayak marşı yemedi,geri garaja park ettim.Aküden dir diye tahmin ediyorum.Sevpaya gidicem gibi gözüküyo yarın.Aküyü söküp götürsem geri getirip bağlayamam diye korkuyorum.Motor için servisi getirmek zorunda mıyım? Şafak msn ye ekledim ama ben kardeşimin msn kullanıyorum ara sıra sadece.Bu akşam mesajımı okursan bi bakalım mı motora? saat kaç olursa ben müsaitim..[/QUOT

aküsünün bitmesi zor bence.kaç gün oldu çalıştırmayalı?ben 1 hafta çalıştırmadığım oluyor.gittğimde çalıştırıyorum alıyor.
    benzın bayağı almıştın değilmi haluk servis çünkü ilk aldığında eve gidecek kadar koyuyor depoya.

engin geçmiş olsun.kardeşim

Motosikleti
    loading...
    saol serkan allah kimseyı grıp yapmasın

Serkan arkadaşım benzin ilk teslim alırken 20 liralık koydurdum yakıt azalınca ışık yanıyor mu bilmem ama 58 km de daha sanmam.Aküde yeni ama bu motor beklemişti diye biliyorum showroomda.Bi de motoru teslim almaya gittiğimizde tamirci çocuklar aküye araba teybi bağlamış müzik dinliyorlardı.Aküyü motoru alırken değiştireyim dedim gerek yok demişti bayi.Motorun üstündeki mondial yardım numarası da şaka gibi ya.Geçici olarak servis dışı diyo bu numara.Sevpaya sabahtan gidicem garantiden mi yardımcı olurlar yoksa servis benim eve geldiği için ücret alır mı serkan?

modial 150 zat al yolda kal...kimselere tavsiye etmiyorum.ne kendş ne servisi nede nazilli merkezi beş para devmez makinem 5000 km motor 5 kez indi ilgilenen olmadı.şuan atılmış durumda.sakın denemeyin

Motosikleti
    Zat150 gitti MCT250 geldi :)
    burda motoru 20 bine dayamış arkadaşlar var onlar güzel şeyler söyliyor siz 5000 km de 5 kez motor indi diyosunuz.bence bu motorla alakalı değil arkadaşım Bakarsan bağ , bakmazsan dağ olur ;)

Motosikleti
    GSXR-1000
    merih....

O senın motoru nasıl kullandıgına baglı.Ben nerdeyse 120 kg cıvarındayım hıc yolda klamadı acaba neden.Ayrıca 8000 km ye yaklasıyorum nedense hıc motor ınmedı.Sansısım galıba.Nazillide servis bulamıyorsan istanbula gel.Kartal civarında cok ıyı bır servıs var.Tavsıye ederım.Hem gezmıs olursun..

3-5 mesajla aradan fırlaman tuhaf gelıyor bana.Anlat bakalım aldıgından berı nasıl kullandın.Neler ettın.bakımını duzenlı yaptınmı ılla 140 gorucem dıye zorladınmı.Ya bırakın bu ıslerı ben hızı sevmeme ragmen zorlamıyorum motoru.

Her mekanik sorun cıkatabilir.Senin adına uzuldum merih.Ama ınan ben motorumdan ve bu forumda yazan arkadaslarımın cogu kendı motorlarından cok memnun.Buna emın ol.Umarım daha ıyı kalıtelı bır makınaya sahıp olursun.

Motosikleti
    loading...
    Alıntı safak112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merih....

O senın motoru nasıl kullandıgına baglı.Ben nerdeyse 120 kg cıvarındayım hıc yolda klamadı acaba neden.Ayrıca 8000 km ye yaklasıyorum nedense hıc motor ınmedı.Sansısım galıba.Nazillide servis bulamıyorsan istanbula gel.Kartal civarında cok ıyı bır servıs var.Tavsıye ederım.Hem gezmıs olursun..

3-5 mesajla aradan fırlaman tuhaf gelıyor bana.Anlat bakalım aldıgından berı nasıl kullandın.Neler ettın.bakımını duzenlı yaptınmı ılla 140 gorucem dıye zorladınmı.Ya bırakın bu ıslerı ben hızı sevmeme ragmen zorlamıyorum motoru.

Her mekanik sorun cıkatabilir.Senin adına uzuldum merih.Ama ınan ben motorumdan ve bu forumda yazan arkadaslarımın cogu kendı motorlarından cok memnun.Buna emın ol.Umarım daha ıyı kalıtelı bır makınaya sahıp olursun.
    aynen şafak abime katiliyorum

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı merih31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    modial 150 zat al yolda kal...kimselere tavsiye etmiyorum.ne kendş ne servisi nede nazilli merkezi beş para devmez makinem 5000 km motor 5 kez indi ilgilenen olmadı.şuan atılmış durumda.sakın denemeyin
    5.000 km'de olduğuna göre yeni bir motor... 2007 model olsa,halen garantisi devam eder... madem kimse ilgilenmiyor,gideceksin ilçendeki kaymakamlığa TÜKETİCİ HEYETİNE BAŞVURACAKSIN!!!!!!

olayları anlatacaksın...

bu siteye ayırdığın vakit kadar,servise ayırdığın vakit kadar da bu tip şeylere vakit ayırsaydınız kimseciklere birşeyler olmazdı...

esas sorun 5.000km'de 5 defa servis görüyor ve şuan sanırım atıl durumda... e peki bu güne kadar hiçmi merak edip internet'te araştırma yapmadınız?

bu gün motorumla uzun yol yaptım sırf zevk olsun diye... 14.500 km oldu özlemişim uzun uzuna binmeyi...sabah saat 08'den öğlen 14:00'e kadar hiç inmedim.... sahil yolu güzeldi,caddeye geçtim...biraz gazladım

kendime geldim yaaawww

şöyle bi konvoy yapıpta gezemedik ya!!!!!1

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler