Herkese tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar.Şafak kusura bakma yeni girdim foruma.Erken okusaydım mesajını gelip bakardık motora.Yarın öbür gün mutlaka görüşürüz.Bugün yağmur var ama dayanamadım en fazla 2 km kadar da olsa kullandım yine.Kitapçığını okuyup duruyorum.Yağmurda kullanmak hiç istemediğim birşey.Motor için pek doğru gibi gelmiyor.Jin lun u olan arkadaşım yıkadıktan veya yağmurda kullandıktan sonra sinyal ve far kollarında saçmalama olduğunu söylüyor.En kısa zamanda yıkayıp temizlemeliyim.Arkadaşlar motor hortum ve köpüklü su ile yıkanabilir mi?
haluk benım msn adresını eklermısın safak112@hotmail.com
selam arkadaşlar
iş yoğunluğu yüzünden foruma katılamıyorum ama 5 -10 günde bir okuyorum.
Herkese sevgiler.
herkese selam !! Haluk kardeşim toplam ne kadara maloldu motor herşey dahil ??
sinan programi indirebildinmi kardesim?
safak112 bu sabah bir kalktim kemiklerim sizliyordudun donmusum ya...
Sirkecide bando kayis satiliyormu bilen varmi arkadaslar?
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Kayış Markası enginim
herkeze ıyı akşamlar
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
anladım serkan vardır büyük ihtimal kaliteli bişeye benzio
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
enginogurlu, nihcet, haluk36, sero1981, durable, serkanzat
muhabbetimiz cok olsun beyler
engin sen anlarsin korna dugmem tutukluk yapiyor nedendir?bastan soyliyeyim on taraftaki kornanin kablolarindan degil basma butonundan bazen calisiyor.tamamen bozuk olsa hic calismamasi lazim degilmi senin az cok sokup takmisligin var nedendir kardes
programı indiremedim halen ya serkan abi bilgisayarı tamire verdim hastalanmışta
serkanım su kactımı düğmeye gecenlerde benim motordada öle biş sorun oldu en son kornanın kablosunu soktum istirahate ayırdım motoru yanı yatıo marangozhanede daha gidip hiç bakmadım ne alemde diye tahminim eğer su kaçtıysa kısa devre yaptırmıs olabilir ıslak calıstırdıysan yada düğmenin içindeki ufak metal parcaları yerinden kaymıs olanilir ben o kolu komple değiştirdim 35 lira cıvarı bişey benim far dumeleri bozuktu yoktu yanı bi görmek lazım serkan tahmini olarak bunları sallıyabiliyom görürsem daha ii bi sallama yapabilirim
sinan sen neresinde idin ist nin madem pc hasta olmus haber verir insan burda teknik servis teknisyeni duruyor
engin hiç su kaçmadı durup dururken kendiliğinden oldu.ve servise gösterdim oraya bir şey sıktı o an çalıştı eve gelene kadar yine tısladı,o sol koldaki düğmenin olduğu parça açılıp bakılabiliniyormu acaba
eğer tamir edilebilme gibi bir imkanı varsa bu hafta sonu kurcalayacağım.
Enginogorlu,,,
Teknisyen olduğunu yazmışsın..Benim 10 gündür devam eden bir sorunum var.Forma giremiyorum.
Bir akşam bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtıgımda (internet explorer) Ahmet Erşen olan form ismimde ş harfinin yerine _ aşt çizgi çıktığını gördüm.
Ayrıça I harfinde 1 rakkamı ğ harfinde ise hiçbirşey çıkmıyordu.
Mirosoft World da sorun yoktu.Bütün klavye tuşları düzgün çalışıyordu.
Sorun sadece internet exp. daydı. Komşunun bilgisayarından siteye girebiliyordum fakat kendi bilgisayarımdan giremiyordum.Ayarlardan dil seçeneklerini kontrol ettin Türkçe dilinde idi..
Ne olduğunu bir türlü çözemedim.
Sence sorun ne olmuş olabilir.
Teşekkür ederim...
Ahmet Abi Aman Senin Bilgisayarada Virüs, Kaçmasın dikkat
DÜNYANIN EN HIZLI SCOOTER İYMİŞ
http://www.vidivodo.com/217342/en-hizli-scooter
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)